Hayat Yolunda Dizisi Saat Değiştirdi!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
seninkilerin hepsi çöküyor sorun değil bnm için :A ayrıca bir çöküş yok artık 5 reytingle lider olunuyor bunu alabilitesi var hayat yolundanın ya da gültepenin
bu dizi 2 rtg alıyor ve 2. bölümüyle saat değiştirdi. :kiki: gün 1. sinin 5 ile kazananı mevzusuna fazla takıldın panpa sen :A

hicranın bittiğini hatırlatayım :A
Yarası heme geçmeyecek darbe oluyor işte o :T

bu dizi 2 rtg alıyor ve 2. bölümüyle saat değiştirdi. :kiki: gün 1. sinin 5 ile kazananı mevzusuna fazla takıldın panpa sen :A
ne var panpa 5 reyting geçse lider oalcak istediğim gibi övücem :F sanki sen başka bişi yapıcan öyle olsa :F

dizi 2 reyting alıyor demek ortalama hesapaldım demektir dizi daha 1 bölm yayınlandı mantıken ortalama hesaplanmaz:F

ne var panpa 5 reyting geçse lider oalcak istediğim gibi övücem :F sanki sen başka bişi yapıcan öyle olsa :F

dizi 2 reyting alıyor demek ortalama hesapaldım demektir dizi daha 1 bölm yayınlandı mantıken ortalama hesaplanmaz:F
ilk olan bi rakamın ortlaması da olmaz zaten, rekt rakama bakılır. :A görümdüğü gibi 2-3 :A

:kiki: çok ama çok iyi oldu kanalD yöneticilerine. burunları ara sıra böyle sürtünsün ki fazla yükseklere çıkan gözleri yara berelere indirebilsinler :F

@xemrexxx O değilde sein cihan padişahı ve kısmetsiz nur'un 2. bölümünde pt-2'ye geçtiler. :F My oyuncuları nigarla çöküş dönemlerini startladılar :F
nigarın hatası yani filiz ahmetin tuba ünsalın dizisinde olmasıyudı.
Diğerlerinin ise kanal d dizilerinde olması...
Eğer selmanın gönülişleri dizisi tutmazsa haklısın derim...

hayaller öyleydi :X

ben hayat yolunda için totoş 4.5 ab 6 yeterli diyorum çok büyk düşünmemeli :F zaten çarşamba bomboş gün
Valla ben kendi adıma konuşuyorum hiç bir zaman 15 alır demedim ama geçen seneki oraları alır diye tahmin ediyodum Karadayı için ama zor bu gidişle

İşte kalitesiz kanal d
Arkadaşlar dizi sektörü kanal d yüzünden kötüye gidiyor.O kadar dizi başlattı ki 1 bölüm yayınlanan dizinin diğer bölüm reytinglerine bile bakmadan şutluyor...

İşte kalitesiz kanal d
Arkadaşlar dizi sektörü kanal d yüzünden kötüye gidiyor.O kadar dizi başlattı ki 1 bölüm yayınlanan dizinin diğer bölüm reytinglerine bile bakmadan şutluyor...

İşte kalitesiz kanal d
@RevaN @Bully @Yiğitt saldırın :F

Valla ben kendi adıma konuşuyorum hiç bir zaman 15 alır demedim ama geçen seneki oraları alır diye tahmin ediyodum Karadayı için ama zor bu gidişle
reaksiyon ara vermese önümüzdeki hafta geçerdi ab de :A

nigarın hatası yani filiz ahmetin tuba ünsalın dizisinde olmasıyudı.
Diğerlerinin ise kanal d dizilerinde olması...
Eğer selmanın gönülişleri dizisi tutmazsa haklısın derim...
hepsinin hatası kendileri harici olan şeyleri yani öyle mi :F O zaman o oyuncular da dediğin kanalı ve partnerleri seçmiyeydiler :D

Forum İstatistikleri

Konular
176,656
Üyeler
8,566
Son Üye
sino7919