iyi iyi, bizim için önemli olanları harcayacak olan dizilerin sebebi sensin artık.Tamamen benim uğursuzluğum ek bi şey yapmıyorum.![]()
iyi iyi, bizim için önemli olanları harcayacak olan dizilerin sebebi sensin artık.Tamamen benim uğursuzluğum ek bi şey yapmıyorum.![]()
Maksimum dedim farkındaysan )çarşamba lider 5 alamıyor o yüzden alacağı oran artık sorun deği
pazartesi-salı-pazar 6 reytingle lider oliniyi)) kanal d nin dizileri deneyeceği çok yer yani
görücez bakalımMaksimum dedim farkındaysan )
kanal d bu sezon ardı ardına fazla darbe indirdi, yarası hemen geçmez.Kanal D böyle bir şey yaparsa @yakup09'a affettirir kendini artık.![]()
hicranın bittiğini hatırlatayımkanal d bu sezon ardı ardına fazla darbe indirdi, yarası hemen geçmez.lakin sempatimi tekrar tazeler
![]()
15 mi) yok artıkgörücez bakalımsene başlarken karadayıcılar vadiciler karagülcüler 15 reyting hayali kuruyidi şimdi 9-8-7 diye gidiyorlar
hedefi küçük tutmalı
kanald bu sezon hem herkese çektirecek hem çekecek anlaşılanAma benim tüm dengem bozuldu şu an sevinsem mi üzülsem mi bilemedim.
Nur böyle basit bir şekilde harcanırsa çekecekleri var benden..![]()
hayaller öyleydi15 mi) yok artıkbu sistem devam ettikçe zor denekler mi azaldı ne oldu anlamadım
bu dizi 2 rtg alıyor ve 2. bölümüyle saat değiştirdi.seninkilerin hepsi çöküyor sorun değil bnm içinayrıca bir çöküş yok artık 5 reytingle lider olunuyor bunu alabilitesi var hayat yolundanın ya da gültepenin
Yarası heme geçmeyecek darbe oluyor işte ohicranın bittiğini hatırlatayım![]()
ne var panpa 5 reyting geçse lider oalcak istediğim gibi övücembu dizi 2 rtg alıyor ve 2. bölümüyle saat değiştirdi.gün 1. sinin 5 ile kazananı mevzusuna fazla takıldın panpa sen
![]()
ilk olan bi rakamın ortlaması da olmaz zaten, rekt rakama bakılır.ne var panpa 5 reyting geçse lider oalcak istediğim gibi övücemsanki sen başka bişi yapıcan öyle olsa
dizi 2 reyting alıyor demek ortalama hesapaldım demektir dizi daha 1 bölm yayınlandı mantıken ortalama hesaplanmaz![]()
1 saat sonra kanal d yeni değişiklik haberi çıkarırsa görücem ben seniilk olan bi rakamın ortlaması da olmaz zaten, rekt rakama bakılır.görümdüğü gibi 2-3
![]()
nigarın hatası yani filiz ahmetin tuba ünsalın dizisinde olmasıyudı.çok ama çok iyi oldu kanalD yöneticilerine. burunları ara sıra böyle sürtünsün ki fazla yükseklere çıkan gözleri yara berelere indirebilsinler
@xemrexxx O değilde sein cihan padişahı ve kısmetsiz nur'un 2. bölümünde pt-2'ye geçtiler.My oyuncuları nigarla çöküş dönemlerini startladılar
![]()
Valla ben kendi adıma konuşuyorum hiç bir zaman 15 alır demedim ama geçen seneki oraları alır diye tahmin ediyodum Karadayı için ama zor bu gidişlehayaller öyleydi
ben hayat yolunda için totoş 4.5 ab 6 yeterli diyorum çok büyk düşünmemelizaten çarşamba bomboş gün
@RevaN @Bully @Yiğitt saldırınİşte kalitesiz kanal d
Arkadaşlar dizi sektörü kanal d yüzünden kötüye gidiyor.O kadar dizi başlattı ki 1 bölüm yayınlanan dizinin diğer bölüm reytinglerine bile bakmadan şutluyor...
reaksiyon ara vermese önümüzdeki hafta geçerdi ab deValla ben kendi adıma konuşuyorum hiç bir zaman 15 alır demedim ama geçen seneki oraları alır diye tahmin ediyodum Karadayı için ama zor bu gidişle
hepsinin hatası kendileri harici olan şeyleri yani öyle minigarın hatası yani filiz ahmetin tuba ünsalın dizisinde olmasıyudı.
Diğerlerinin ise kanal d dizilerinde olması...
Eğer selmanın gönülişleri dizisi tutmazsa haklısın derim...
Bilmiyorum tehlike çanlar açlıyor dedğin gibi ama sezon sonua kadar götürür dizi sorun yok