Hayat Yolunda Dizisi Saat Değiştirdi!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ne yapmaya çalışıyor bu kanal yuh artık diyorum ya :(

Nur'a yapılır mı bu :bağır:

Gültepe fanları amaçlarına ulaştılar diyebiliriz. İnşallah 2 dizi de iyi oranlar alır ne diyeyim. :(

ben 5 filan göremiyorum, daha 2-3 rtg gördük diziden. :A hem reytingten öte saatlere odakan, daha 2. bölümden bu değişim 2 my karakteri için sarsıcı olmuştur :F

ben hayat yolun izleyicileri için aynı şeyi diyemiycem.:(( daha 2. bölümden dizileri saat değiştirdi :A
Ay iyi ki Hayat Yolunda'nın yorum konusunu ben açtım dizinin başına gelmeyen trajedi kalmadı. :F

öteki dizide de my karakteleri var hemi de 4 tane :F her çaıdan karlı çkarım ben my de oynayan bi dolu isim var :F ama cihan hükümdarı 2.selimin dizisinin pt 2 ye atarsa kanal d, ab kitlesini eliyle stara verir :F
senin övündüklerin dökülürken, bahsetmediğin figüranlarla övünmen ne kadar kearlı olur acaba ? :F bu arada attı bile :F

Ne yapmaya çalışıyor bu kanal yuh artık diyorum ya :(

Nur'a yapılır mı bu :bağır:

Gültepe fanları amaçlarına ulaştılar diyebiliriz. İnşallah 2 dizi de iyi oranlar alır ne diyeyim. :(
Yakında Kurtlar Vadisi Pusu Yeni Gününde diye konu gelir, Vadiciler Kanal D binasını yakar. :F:F

işin sonunda 3 tane yerli dzi izlicem onların arasında hayat yolunda yok :X

ayrıca çok güvenme b karara akşama yenisi gelebilir :F
Gelsin bu dizi alacağı oranlar maksimum 3-4 arası ) elinde sonunda değişcek yani ha şimdi ha başka zaman farketmez

Gelsin bu dizi alacağı oranlar maksimum 3-4 arası ) elinde sonunda değişcek yani ha şimdi ha başka zaman farketmez
çarşamba lider 5 alamıyor o yüzden alacağı oran artık sorun deği :F
pazartesi-salı-pazar 6 reytingle lider oliniyi :))) kanal d nin dizileri deneyeceği çok yer yani