Amin nasil yasarsan oyle olursun nasil olursen o hal uzerine dirilirsinAllah herkese böyle ölümü nasip etsin
Burada şu mesaj verecekler sanırım ben öldüm ama toprağa diktigim fidan(polat) tuttu demeye getiriliyorBen Vadinin finalinin bir sahnesini çözdüm finalde kesinlikle Ömer babanın diktiği fidan gösterilecek ve öyle bitecek
aga bu bölümü izledin mi efsaneydi bence mutlaka izle biBurada şu mesaj verecekler sanırım ben öldüm ama toprağa diktigim fidan(polat) tuttu demeye getiriliyor
Yok izlemedim ölüm sahnesi iyi sanırım. Ama onun dışında pek beğenilmemişaga bu bölümü izledin mi efsaneydi bence mutlaka izle bi
beğenilmemiş derken kim beğenmemişYok izlemedim ölüm sahnesi iyi sanırım. Ama onun dışında pek beğenilmemiş
Vadi izleyicisinin yorumu. Ömer babanin ölümü iyi olmadı arslan beyin dizideki görevini almıştı yerine birini kıymak lazimbeğenilmemiş derken kim beğenmemiş
bu bölümü beğenmeyenler ne izliyor merak ediyorum neyin kafasını yaşıyolar efsane oğlu efsane bi bölümdü zaten ömer babanın ölümü de Türk tv tarihinin en müthiş ölüm sahnesidir
vadi tarihinde de 1 numara.