Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

@china_shangai doğum günün kutlu olsun.. nice sağlıklı, huzur ve mutlu yıllara inşallah.. 🙂

Tapatalk 2

Bu akşam ki bölümle rekor reyting bekliyorum.. 12 kesin görmemiz lazım artık. Daha geçen haftadan Kara'nın bıraktığı etki var, bu bölümle de, Ömer baba'ya veda ederek, yıkılır her yer.. umarım akşama yetişirim..

Tapatalk 2

Bölümler 90-100 dakika arası olması çok iyi olmuş.. umarım böyle devam deriz.. 120 dakika ve üzeri olan bölümler genellikle kötü oluyor bence.. hem bölümler kısa olunca, bir bölümü tekrar tekrar izleyebiliyorsun.. bölümlerin süresi kısalmasıyla özet daha da uzun sürmelidir.. yoksa ya erken biter yada bölümü reklamlar ile uzatırlar.

Tapatalk 2

çok saol ablacım çok naziksin :)
aa bu arada bende aynı fikirdeyim seninle tahminlerde 11. 05 tahminde bulundum
totelde bencede 11 reytingi gören ilk dizi olucaz bu akşam 🙂🙂
havalar erken kararıyor artık ve soğududa insanlar gece gezmelerini artık azartmaya başladılar
maç falanda yok normal bir perşembe akşamı 11 altına vadi zaten düşmeyen bir diziydi
bu akşam gerçek bir test olucak bizim için 12 bile görebiliriz :bhr::bhr:

aa bu arada bende aynı fikirdeyim seninle tahminlerde 11. 05 tahminde bulundum
totelde bencede 11 reytingi gören ilk dizi olucaz bu akşam 🙂🙂
havalar erken kararıyor artık ve soğududa insanlar gece gezmelerini artık azartmaya başladılar
maç falanda yok normal bir ğerşembe akşamı 11 altına vadi zaten düşmeyen bir diziydi
bu akşam gerçek bir test olucak bizim için 12 bile görebiliriz :bhr::bhr:
kesinlikle zaten bu sezon daha ilk bölümünden hak etmişti o reytingleri ama ne yapalım geç olsun güç olmasın:)

BzgcYlwIQAIfLNJ.jpg:large