@china_shangai doğum günün kutlu olsun.. nice sağlıklı, huzur ve mutlu yıllara inşallah.. 🙂
Tapatalk 2
Tapatalk 2
çok saol kardeşim allah razı olsun@china_shangai doğum günün kutlu olsun.. nice sağlıklı, huzur ve mutlu yıllara inşallah.. 🙂
Tapatalk 2
aynen abi bende pek çakmam bu işlerden ama vadi söz konusu olduğu için düşünüyoz böyle şeyleri [HASHTAG]#kurtlarvadisipusu[/HASHTAG]bilenle bilmeyen hiç bir olurmu kadirle ben bu işlerde cahiliz)))) [HASHTAG]#kurtlarvadisipusu[/HASHTAG]
yok sen her zaman düşünceli ve naziksin allah seni başımızdan eksik etmesinaynen abi bende pek çakmam bu işlerden ama vadi söz konusu olduğu için düşünüyoz böyle şeyleri [HASHTAG]#kurtlarvadisipusu[/HASHTAG]
doğum günün kutlu olsun abiciğim erkeklerin en olgun ve en iyi yaş gurubuna adım atıyorsun bencebugün büyük ihtimalle twitterda da tt listesinin üstlerinde oluruz nede olsa koskoca maneviyat hocası vefaat edeiyor)))
çok saol ablacım çok naziksindoğum günün kutlu olsun abiciğim erkeklerin en olgun ve en iyi yaş gurubuna adım atıyorsun bence![]()
aa bu arada bende aynı fikirdeyim seninle tahminlerde 11. 05 tahminde bulundumçok saol ablacım çok naziksin![]()
kesinlikle zaten bu sezon daha ilk bölümünden hak etmişti o reytingleri ama ne yapalım geç olsun güç olmasınaa bu arada bende aynı fikirdeyim seninle tahminlerde 11. 05 tahminde bulundum
totelde bencede 11 reytingi gören ilk dizi olucaz bu akşam 🙂🙂
havalar erken kararıyor artık ve soğududa insanlar gece gezmelerini artık azartmaya başladılar
maç falanda yok normal bir ğerşembe akşamı 11 altına vadi zaten düşmeyen bir diziydi
bu akşam gerçek bir test olucak bizim için 12 bile görebiliriz![]()
Bende öyle düşünüyorum abi son sahnede Tilki ortaya çıkacak ve Raskolnü öldürecek
yanında baltayı da götürsün pardon zarını unutmuşumBende öyle düşünüyorum abi son sahnede Tilki ortaya çıkacak ve Raskolnü öldürecek![]()
Abi yeni oyunculardan en çok beğendikelrin beğenmediklerin kimler ?yanında baltayı da götürsün pardon zarını unutmuşum))))))
kordon celil andy garcia yı beğendim fehmi kuzuzadeyi daha ciddi ve güçlü beklerdim bana biraz lağbali geldi başka var mı yeni gelenAbi yeni oyunculardan en çok beğendikelrin beğenmediklerin kimler ?
Şedid in komutanı ve halifesi onlar ?kordon celil andy garcia yı beğendim fehmi kuzuzadeyi daha ciddi ve güçlü beklerdim bana biraz lağbali geldi başka var mı yeni gelen
tuncer salman ı unuttum o benim gözümde number one muthiş oyunculuk çıkarıyorŞedid in komutanı ve halifesi onlar ?