- Reaksiyon puanı
- 31,942
- Puanı
- 860
anlaşılan vadi bu hafta baya hüzünlü geçecek .öldürecek başka adam bulamadınız mı da bizim babamıza kıydınız
Son düzenleme:
abi vay be ömer babamızda gidiyor , [HASHTAG]#kurtlarvadisipusu[/HASHTAG] bu hafta epey hüzünlü geçecekderken neyi kastettin anlamadım biraz açar mısın
Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümüyle bu akşam 20.00'da@KanalD ekranlarında olacak. Bu akşama özel etiketimiz#ÖmerBabanınvedası.
Ali Nadir Ustanın oğluMehmet CANPOLAT @MehmetCanpolatm · 5 sa.5 saat önce
Bugun gunlerden Ali Nadir... ve kurtlar vadisi pusu.
ali nadir kim
peki bugün günlerden niye ali nadir doğum günü mü acabaAli Nadir Ustanın oğlu
kurtlar vadisi pusu abi mesajlarında eklede forudmda da trend topic olalım 😀peki bugün günlerden niye ali nadir doğum günü mü acaba
niye gülüyon kikurtlar vadisi pusu abi mesajlarında eklede forudmda da trend topic olalım 😀
vadide oynamıştı geçen yıl ve dizideki adı poyrazdı çok tuhaf gerçektenAli Nadir Ustanın oğlu
Sanırım doğum günüpeki bugün günlerden niye ali nadir doğum günü mü acaba
demek ki aynı gün doğumuşuzSanırım doğum günü![]()
ben de pek anlamam da işte mesajlarımızda [HASHTAG]#kurtlarvadisipusu[/HASHTAG] yazıcaz forumda en çok konuşulanlar arasına girecek diye biliyorum abi 🙂niye gülüyon kiben böyle şeylerden hiç anlamam ver bir örnekte görelim kadirim
![]()
Abi doğum günün kutlu olsun ailen ve sevdiklerinle nice seneleredemek ki aynı gün doğumuşuz![]()
çok saol pis terazi burcu seniAbi doğum günün kutlu olsun ailen ve sevdiklerinle nice senelere![]()
doğum günün kutlu olsun abicim, iyi ki seni tanımışım, [HASHTAG]#kurtlarvadisipusu[/HASHTAG] 🙂demek ki aynı gün doğumuşuz![]()
allah razı olsun kardeşim bilmukabildoğum günün kutlu olsun abicim, iyi ki seni tanımışım, kurtlar vadisi pusu 🙂
Aga o yaptığın şöyle oluyordoğum günün kutlu olsun abicim, iyi ki seni tanımışım, kurtlar vadisi pusu 🙂
bilenle bilmeyen hiç bir olurmu kadirle ben bu işlerde cahilizAga o yaptığın şöyle oluyor
[HASHTAG]#kurtlarvadisipusu[/HASHTAG]
Survivor konusunda bunu sık sık yaptığım için öğrendim abibilenle bilmeyen hiç bir olurmu kadirle ben bu işlerde cahiliz)))) [HASHTAG]#kurtlarvadisipusu[/HASHTAG]
bugün büyük ihtimalle twitterda da tt listesinin üstlerinde oluruz nede olsa koskoca maneviyat hocası vefaat edeiyorSurvivor konusunda bunu sık sık yaptığım için öğrendim abi![]()