Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

BziJxuWCIAAJMmE.jpg

Şuan resmen sanki az önce bizden birisi ölmüş gibi bir his var.. çok ağır ve etkili bir sahne oldu. Emin Olcay 'gerçek' ölse, sahne anca bu kadar gerçekçi olabilirdi..

Tapatalk 2

Bölüm çok güzeldi ve bir o kadar da son kısmı duygusaldı. Bölüm de en dikkat çeken sahne tartışmasız ömer babanın vefatiydi bu sahneyi hiç kimse unutmaz artık. Bölümde ileride girecek kişilerin bir kaçı belli oldu mesela yusuf tilki andre gibi. Usta yasin ve timur çok iyiydiler inşallah bu ekip devam eder böyle.

Euro D üzeri izliyorum ve kanal bölümü bu akşam keyifle izlettirdi.. yeni bölüm, türkiye saatine göre 21:15'de başladı ve 23:45'de bitti.. bizim saatimizle 20:15 - 22:45.. reklam düzeni harikaydı.. umarım böyle devam edilir.

Tapatalk 2

Yok izlemedim ölüm sahnesi iyi sanırım. Ama onun dışında pek beğenilmemiş
beğenilmemiş derken kim beğenmemiş
bu bölümü beğenmeyenler ne izliyor merak ediyorum neyin kafasını yaşıyolar efsane oğlu efsane bi bölümdü zaten ömer babanın ölümü de Türk tv tarihinin en müthiş ölüm sahnesidir
vadi tarihinde de 1 numara.

beğenilmemiş derken kim beğenmemiş
bu bölümü beğenmeyenler ne izliyor merak ediyorum neyin kafasını yaşıyolar efsane oğlu efsane bi bölümdü zaten ömer babanın ölümü de Türk tv tarihinin en müthiş ölüm sahnesidir
vadi tarihinde de 1 numara.
Vadi izleyicisinin yorumu. Ömer babanin ölümü iyi olmadı arslan beyin dizideki görevini almıştı yerine birini kıymak lazim