Sen bu diziye başladın zamanında unutmadım Emrecangelememiş belli ki dizi tutmadı![]()
Sen bu diziye başladın zamanında unutmadım Emrecangelememiş belli ki dizi tutmadı![]()
alakası yk senaryoyu beğenmedimSen bu diziye başladın zamanında unutmadım EmrecanBaktın düştü hemen bıraktın seni fox seni
![]()
denizcim bak ben istisnalar dışında çoğu diziye gör gezdiririm bazı dizileri 1 saniye bile açmam mesela ama benim adım gültepeyi 2 bölüm yarım yamalak baktım fena değil yani öyle kötü bi dizi değil ama zirve için yarışacak kadar sağlam değilEyvallah takas en azından dobra konuştun ama Sevdaluğa laf yok.
Cemile her rolün üstesinden geliyor. Sen izlemediğin için bakış açın hep aynı çıkar onları çıkar.![]()
aga oyunculuğunu salla şimdi biz güzelliğinden bahsediyoruzDinle Sevgili'de izlemiştim acayip rol yapıyordu kötü kadın rollerine çok iyi gidiyor.İnadına Yaşamak'ta da oynamıştı Oktay Kaynarca ile bir sahnesi olmuştu sadece dizi kısa sürdüğü için.
Bu diziyle başarılı olur umarım yazık olmasını istemeyiz kendisine.![]()
denizcim bak ben istisnalar dışında çoğu diziye gör gezdiririm bazı dizileri 1 saniye bile açmam mesela ama benim adım gültepeyi 2 bölüm yarım yamalak baktım fena değil yani öyle kötü bi dizi değil ama zirve için yarışacak kadar sağlam değil
ayça yine ağlamaklı bi kadın işte ne farkı var
aga oyunculuğunu salla şimdi biz güzelliğinden bahsediyoruzbu dizinin tartışmasız en güzel kızı burak a yanık galiba
![]()
zahmet olcak farketsin aga farkedilmeyecek gibi değilEvet Burak'a yanık. Burak'ın da kızı fark etmesi uzun sürmeyecektir herhalde fark etmezse ayıp zaten.
![]()
Evet Burak'a yanık. Burak'ın da kızı fark etmesi uzun sürmeyecektir herhalde fark etmezse ayıp zaten.
İpek ve Burak sevgili olacak. 😉
Tıp fakültesinin çapkın ve yakışıklı delikanlısı Selim, çok para kazanan, başarılı ve ünlü bir beyin cerrahı olur. Gönül ilişkilerinde bir hayli hızlı ve maceraperest olmasına rağmen, gerçekten aşık olduğu, bağlandığı birisi olmamıştır. Zengin ve ünlü hastaların rağbet ettiği büyük bir özel hastanede çalışır. O güne kadar tedavi edemediği hasta olmamıştır. Bu yüzden özgüveni ukalalık boyutundadır. Medyatiktir, TV programlarında boy gösterir, son model otomobili ve Boğaz’daki evinde hercai bir hayat sürerken, ameliyatına girdiği ünlü işadamının ölümüyle hayatı değişir. Bu arada Selim, genç hemşire Seza’nın ona olan ilgisinden habersizdir. Masumiyetiyle onun gönlünü çalan Seza’ya gerçekten aşık olduğunu kabullenmesi ise zaman alacaktır
Ama şöyle bir şey var takas dizi zaten ağır drama bir dizi elbette ağlamaklı bir ifade olacak suratında çünkü yaşadıkları şeyler çok zor kadının. Keza diğer karakterlerinde.denizcim bak ben istisnalar dışında çoğu diziye gör gezdiririm bazı dizileri 1 saniye bile açmam mesela ama benim adım gültepeyi 2 bölüm yarım yamalak baktım fena değil yani öyle kötü bi dizi değil ama zirve için yarışacak kadar sağlam değil
ayça yine ağlamaklı bi kadın işte ne farkı var
aga oyunculuğunu salla şimdi biz güzelliğinden bahsediyoruzbu dizinin tartışmasız en güzel kızı burak a yanık galiba
![]()
Engin - NurSonunu oku.
Ayy yok artık İpek de şu Sarışın ile mi olacak?![]()
alışmıştır o zatenAma şöyle bir şey var takas dizi zaten ağır drama bir dizi elbette ağlamaklı bir ifade olacak suratında çünkü yaşadıkları şeyler çok zor kadının. Keza diğer karakterlerinde.![]()
Komedi yüzünü yapmak kolaydır ama drama yüzünü yapmak daha bir yetenek ister. Ama eski Cemile ile şimdiki Gülümser arasında büyük uçurum var aynı karakterler değil. O da ağır dramaydı benzerlik bununla alakalı olabilir ama senaryo kesinlikle çok farklı.alışmıştır o zaten![]()
Aşık işte okuduk herhalde.Engin - Nur
Burak - Ceyda olacak orası kesin.
İpek de Engin'e aşık ama zaman ilerledikçe sarışınla yani Yıldıray Şahinler'le olacaklardır büyük ihtimal.
Yok ya Engin'e aşık değildir oNur ve Engin'in aşk hikayesi ne? Kötü birşeyler olmuşta sen biliyorsundur
![]()
Hastanenin sahibi Veysel Hoca'nın biricik kızı. Babasına duyduğu hayranlıkla, onunla aynı yolda yürümeyi tercih ederek doktor olur. Bir yuva kurup çocuk sahibi olmayı istese de erkeklerle ilişkilerinde hep hayal kırıklığı yaşamıştır. Neşeli, duygusal, hayat dolu bir kadındır. Aklına eseni, kafasına koyduğunu yapar. En yakın arkadaşı Şafak'ın bir zamanlar sevgilisi olan Cem'e aşık olması, Yelda'yı çok bocalayacağı bir döneme sokacaktır.
sesi olmasa iyi kızoff o mu aga yapma be
hastayım ona önceden beri takip ediyorum çok güzel bi kız ya çok çok![]()