Yeni Sezon Dizilerinden En Başarılısı Reaksiyon!

Bütüne göre kendilerince seçiliyor. Ya benim sevdiğim ya da başkalarının sevdiği diziler. Belki bu denekler x diziyi izlemiyorlar ee ama o dizinin sevilmediğini mi gösteriyor yani şimdi.
sevilmek ayrı izlenmek ayrı panpa :X
kendilerince değil devletin istatistik kurumunun verilerine göre seçiliyor

Valla bu haberine itibar etmemi bekleme benden. Tamam Reaksiyon başarısız demiyorum ama en başarılısı demek yanlış. :)
başarı sana göre ne demek bir sevilen dizi vardır sosyal medyada bellidir zaten mesela çalıkuşu tamam sevilen diziydi ama reytinglerde başarılı değildi.Ama bu dizi ikisinde de iyi.

Sezonun en iyisi 5-6 reyting. Ne günler gördük bee.:(
Yükselir daha izleyici alışsın bi:)

başarı sana göre ne demek bir sevilen dizi vardır sosyal medyada bellidir zaten mesela çalıkuşu tamam sevilen diziydi ama reytinglerde başarılı değildi.Ama bu dizi ikisinde de iyi.

Çalıkuşu senin beğendiğin diziydi dimi ama istenmeyen reytingler alınca bitirildi. Peki sen Çalıkuşu'nun sevilmeyen bir dizi olduğunu söyleyebilir misin mesela? :)

seviklen bir diziydi sosyal medyadanda belliydi ama başarısız oldu(nokta)
Sevilen diziydi zaten ben ona bir şey demedim hatta bende denk geldiğimde bakıyordum ama Tns iyi oran vermedi diye bitirildi bu dizinin sevilmediği anlamına gelmiyor işte TNS'nin sevip sevmediği anlamına geliyor. :) Aslında hem fikir gibiyiz ama diretiyorsun ısrarla. :)

bence sen karıştırıyon oalyı izlenmemek demek sevilmemek değil panpa :X
İzlenmemek demek sevilmemek değil bunu ben demiyorum ki şuan açılan konu bunu öyle diyor. Ben izlenmeyen dizinin de sevildiğini söylüyorum zaten. :)

Sevilen diziydi zaten ben ona bir şey demedim hatta bende denk geldiğimde bakıyordum ama Tns iyi oran vermedi diye bitirildi bu dizinin sevilmediği anlamına gelmiyor işte TNS'nin sevip sevmediği anlamına geliyor. :) Aslında hem fikir gibiyiz ama diretiyorsun ısrarla. :)

İzlenmemek demek sevilmemek değil bunu ben demiyorum ki şuan açılan konu bunu öyle diyor. Ben izlenmeyen dizinin de sevildiğini söylüyorum zaten. :)
Kardeşim sen sevilen dizi ile başarılı kelimesini karıştırıyorsun başarı kelimesi yüksek.Bir şeyler kazanmış anlamına geliyor.
Başarılı mimar mesela tercih edilen kişi oluyor ama bir de sevilen mimar vardır ama tercih edilmez...
Aynı şey işte ben en sevilen dizi reaksiyon demedim en başarılı reaksiyon dedim 12 yeni dizi arasından.

Bekliyoruz bakalım.:D Zaten düşmenımın düşmanı dostum olur.:A (Karadayı)

Kardeşim sen sevilen dizi ile başarılı kelimesini karıştırıyorsun başarı kelimesi yüksek.Bir şeyler kazanmış anlamına geliyor.
Başarılı mimar mesela tercih edilen kişi oluyor ama bir de sevilen mimar vardır ama tercih edilmez...
Aynı şey işte ben en sevilen dizi reaksiyon demedim en başarılı reaksiyon dedim 12 yeni dizi arasından.
Star dizisi olduğu için susuyorum nasılsa haksız dahi olsa haklı çıkmak için çabalayacaksın yani. :) En başarılı dizi Reaksiyon tamam. :)

Star dizisi olduğu için susuyorum nasılsa haksız dahi olsa haklı çıkmak için çabalayacaksın yani. :) En başarılı dizi Reaksiyon tamam. :)
hayır star ile alakası yok...Başarılı başkadır mesela ben vadiye başarılı derim 12 sene devam etti.Benim adım gültepe sevilen bir dizi olabilir mesela ama başarısız oldu...

bakalim bu basariyi ne kadar surdurecek benden soylemesi 1 sene surmez