Yeni Sezon Dizilerinden En Başarılısı Reaksiyon!

YıldırıM

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
7,851
Puanı
711
Tanıtımları ve oyuncu kadrosu ile adından sıkça söz ettiren Reaksiyon dizisi yeni sezonun en başarılı dizisi oldu.

Yapımcılığını Reaksiyon Yapım'ın üstlendiği,başrollerinde İbrahim Çelikkol,Selen Soyder,Nehir Erdoğan ve Erdal Beşikçioğlu gibi ünlü isimlerin yer aldığı reaksiyon dizisi Eylül ayında başlayan 12 dizi arasından en başarılı dizi oldu.

Dizi başladığından beri her bölüm reytinglerini arttırarak pazartesi akşamlarının lideri olan karadayı dizisini şimdiden zorlamaya başladı.Karadayı'nın ise geçen sezon aldığı yüksek oranları alamamasındaki neden olarak Reaksiyon'un etkilediğini söylemek gerekir.

Ekran Alıntısı.PNG

son paragrafa katılmıyorum [HASHTAG]#yarimyaren[/HASHTAG] varken kim ondan daha etkili olabilir hadlerine mi düşmüş :A

Kişiden kişiye değişebilir. Reytingi yüksek diye en başarılı iş demek yanlış. :)

Konu anlamında beğenemedim diziyi ben ama kadrosu için başarılı olduğuna sevindim gerçekten. Umarım boş yere gereksiz uzatıp saçma sapan senaryolar içine sürüklemezler diziyi ve 2 sezon boyunca iyi bir şekilde ekran yolculuğunu tamamlar dizi. :)

Kişiden kişiye değişebilir. Reytingi yüksek diye en başarılı iş demek yanlış. :)
Başarılı demek benim bildiğim yüksek oranlar alan dizilerdir yani en iyi oranları alan bu dizi olduğu için başarılı..

son paragrafa katılmıyorum [HASHTAG]#yarimyaren[/HASHTAG] varken kim ondan daha etkili olabilir hadlerine mi düşmüş :A
Hep şarkıyla ilerlediler şarkılı bölümü bile 5 alıyor:DNereye kadar şarkı falan:D

Başarılı demek benim bildiğim yüksek oranlar alan dizilerdir yani en iyi oranları alan bu dizi olduğu için başarılı..
Ne alakası var Beni Böyle Sev'de az reyting alıyor ama çok başarılı izleyici çok seviyor bu ekibi bu hikayeyi bu sadece bir örnek yani. TNS denekleri bütünü yansıtmadığına göre :)

Ne alakası var Beni Böyle Sev'de az reyting alıyor ama çok başarılı izleyici çok seviyor bu ekibi bu hikayeyi bu sadece bir örnek yani. TNS denekleri bütünü yansıtmadığına göre :)
başarı demek bir şeyi kazanan demek o beni böyle sev birşey kazanamadığı sürece ben ona başarı demem.

Ben nedense bu dizinin ilerde büyük düşüş yaşayacağını saniyorum. Ama iyi gidiyor şimdilik :)