Yeni Sezon Dizilerinden En Başarılısı Reaksiyon!

Ortalama reyting göre bakarsak TOTAL'de yeni diziler arasinda en basarili suan itibariyle Yilanlarin Öcü, her ne kadar az bir fark olsa da. AB'de Reaksiyon. :)

Bence yaniliyosun dizi muthis süper fevkalade karadayi 2 saatlik dizi yapiyor 35 dkde izliyorum ( @Yakamoz-Asi ye ayıp oluyor :( )
Cok gereksiz sahneleri var ama reaksiyon oyle degil 3. Bolum 2 saat 17 dakika sürdü 2 saatte bitirdim 😉 Super dizi rekor kircak inşallah Nehir var hem ne olsun yani. Dizi muthiss super @Çiğdem- le 3 ortak dizimiz var artik kpa karadayi ve reaksiyon :Z :Z
REAKSIYON FOREVER 😉 😉
3 diizide çok kaliteli diziler cnm özellikle reaksiyona başlamana çok sevindim dizi dahada açılıcak diğer haftalar 🙂🙂

Ortalama reyting göre bakarsak TOTAL'de yeni diziler arasinda en basarili suan itibariyle Yilanlarin Öcü, her ne kadar az bir fark olsa da. AB'de Reaksiyon. :)
Reaksiyon gecer onu 😉
Reaksiyon 4.62 gibi bisey almisken yilanlarin öcü 3.75 aldi reaksiyon yukselirken yilanlarin öcü düşüyor :)
3 diizide çok kaliteli diziler cnm özellikle reaksiyona başlamana çok sevindim dizi dahada açılıcak diğer haftalar 🙂🙂
Evet super dizi :bhr: Nehir Erdoğan forever