aga bu sene aksiyonda sıkıntı yokda duygu nun daha fazla olması lazımBugün günlerden AKSİYON
aga bu sene aksiyonda sıkıntı yokda duygu nun daha fazla olması lazımBugün günlerden AKSİYON
aga valla ben geçen sezon aksiyona doyamadım o yüzden benim için ön planda aksiyon geliyo ama elbette duygusuzda olmazaga bu sene aksiyonda sıkıntı yokda duygu nun daha fazla olması lazım
aga aksiyon lazım da duygu yüklü sahneler olursa daha da güzel 🙂aga valla ben geçen sezon aksiyona doyamadım o yüzden benim için ön planda aksiyon geliyo ama elbette duygusuzda olmaz![]()
aga bu bölümde duygulu sahne sadece karanın ölümü sırasında olucağını düşünüyorum onun dışında ömer babada son sahnede gidebilir bide orda bekliyorum hayırlısıaga aksiyon lazım da duygu yüklü sahneler olursa daha da güzel 🙂
AGA USta nasıl üzülüyor fragmanda ondan yüklü sahne olur mu işte bu bölüm yeteraga bu bölümde duygulu sahne sadece karanın ölümü sırasında olucağını düşünüyorum onun dışında ömer babada son sahnede gidebilir bide orda bekliyorum hayırlısı![]()
çiğdem inşallah tahmininde yanılırsın ömer baba nın ölmesini hiç istemiyorumaaa bu arada bugün tekrar bakıyordum fragmana aklıma şeyy geldi polatın ağladığı sahnede ömer baba ölüyor galiba 😱😱😱 bende kara diye düşünüyordum ama çok dikkatli inceledim yanı otür bir tepkiyi ömer babadan baskasına veriyor olamaz tamam karada ölücek ama o sahnede ölen kişi ömer baba diye düşünüyorum ben polatın arabaya vurup ağladığı sahnede öemr baba ölüyor tahminim bu şekilde benim
@-KADİR- @takas @Maskeli Fedai @Polat Şaşmaz @china_shangai @batuhankaralar
@34rcp44
anca sen yeni bölüme zar zor yetişirsinbugün günlerden VADİ
işte bu be bu bu bu
en sevdiğim gün
agalar benim 7-8 halı saha maçı var yeni bölüme İnşallah yetişecem
İnşallah abiInsaallah bol aksiyonlu ve heyecanli bir bolum olur
yav aga kaç kez dedim perşembeye maç almayın alıyosanızda erkene alın neymiş rakip bu saatte istemişanca sen yeni bölüme zar zor yetişirsin
aga valla bana da geliyor teklifler perşembe günleri düşünmeden direk red ediyorum hatta bazılarından fırça bile yedim ama hiç kendimi şansa bırakamam 😀İnşallah abi
yav aga kaç kez dedim perşembeye maç almayın alıyosanızda erkene alın neymiş rakip bu saatte istemiş
yetişmek için herşeyi yapacam aga yetişirim büyük ihtimalle
ki bizim arkadaşlarda hepsi vadiyi izler ama rahatlar kiminin evi yakın kimi tv ye kaydedip sonra izliyor olan bana oluyor![]()
aga bende yok diyorum ama kıramıyorum kimseyi saat 8-9 falan olsa gitmem 7-8 yetişebilirimaga valla bana da geliyor teklifler perşembe günleri düşünmeden direk red ediyorum hatta bazılarından fırça bile yedim ama hiç kendimi şansa bırakamam 😀
aga sen yetişirsin inşallah haa burda konular ve biz yetim kalırız o olur hele de @china_shangai abi olmazsa hiç iyi olmaz da yapcak birşey yokaga bende yok diyorum ama kıramıyorum kimseyi saat 8-9 falan olsa gitmem 7-8 yetişebilirim
aga konular size emanet coşturun gözünüzü sevimaga sen yetişirsin inşallah haa burda konular ve biz yetim kalırız o olur hele de @china_shangai abi olmazsa hiç iyi olmaz da yapcak birşey yok
aga burdayım inşallah eve gittiğimde de bir aksilik olmazsa birde konuyu bizden birisi açarsa neden olmasın 🙂aga konular size emanet coşturun gözünüzü sevim
ben konuyu açamam mı demek istedin yoksa senin burda olmanı bekleriz aga 🙂Yoldayım istanbula gidiyorum hadi yine iyisiniz
Hesap makinem Çakaçuka'dan gönderildi.
Konuyu açamam ama açmaya da çalışırım. Vadiyi kaçırmam tam zamanında burada olurum o ayrı konuben konuyu açamam mı demek istedin yoksa senin burda olmanı bekleriz aga 🙂
Telefon yanımda aga yandınız sizYoldayım istanbula gidiyorum hadi yine iyisiniz
Hesap makinem Çakaçuka'dan gönderildi.