Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

aga bu bölümde duygulu sahne sadece karanın ölümü sırasında olucağını düşünüyorum onun dışında ömer babada son sahnede gidebilir bide orda bekliyorum hayırlısı :)
AGA USta nasıl üzülüyor fragmanda ondan yüklü sahne olur mu işte bu bölüm yeter

aaa bu arada bugün tekrar bakıyordum fragmana aklıma şeyy geldi polatın ağladığı sahnede ömer baba ölüyor galiba 😱😱😱 bende kara diye düşünüyordum ama çok dikkatli inceledim yanı otür bir tepkiyi ömer babadan baskasına veriyor olamaz tamam karada ölücek ama o sahnede ölen kişi ömer baba diye düşünüyorum ben polatın arabaya vurup ağladığı sahnede öemr baba ölüyor tahminim bu şekilde benim :T
@-KADİR- @takas @Maskeli Fedai @Polat Şaşmaz @china_shangai @batuhankaralar
@34rcp44

aaa bu arada bugün tekrar bakıyordum fragmana aklıma şeyy geldi polatın ağladığı sahnede ömer baba ölüyor galiba 😱😱😱 bende kara diye düşünüyordum ama çok dikkatli inceledim yanı otür bir tepkiyi ömer babadan baskasına veriyor olamaz tamam karada ölücek ama o sahnede ölen kişi ömer baba diye düşünüyorum ben polatın arabaya vurup ağladığı sahnede öemr baba ölüyor tahminim bu şekilde benim :T
@-KADİR- @takas @Maskeli Fedai @Polat Şaşmaz @china_shangai @batuhankaralar
@34rcp44
çiğdem inşallah tahmininde yanılırsın ömer baba nın ölmesini hiç istemiyorum

bugün günlerden VADİ
işte bu be bu bu bu :D
en sevdiğim gün

agalar benim 7-8 halı saha maçı var yeni bölüme İnşallah yetişecem

Insaallah bol aksiyonlu ve heyecanli bir bolum olur
İnşallah abi

anca sen yeni bölüme zar zor yetişirsin
yav aga kaç kez dedim perşembeye maç almayın alıyosanızda erkene alın neymiş rakip bu saatte istemiş
yetişmek için herşeyi yapacam aga yetişirim büyük ihtimalle
ki bizim arkadaşlarda hepsi vadiyi izler ama rahatlar kiminin evi yakın kimi tv ye kaydedip sonra izliyor olan bana oluyor :D

İnşallah abi

yav aga kaç kez dedim perşembeye maç almayın alıyosanızda erkene alın neymiş rakip bu saatte istemiş
yetişmek için herşeyi yapacam aga yetişirim büyük ihtimalle
ki bizim arkadaşlarda hepsi vadiyi izler ama rahatlar kiminin evi yakın kimi tv ye kaydedip sonra izliyor olan bana oluyor :D
aga valla bana da geliyor teklifler perşembe günleri düşünmeden direk red ediyorum hatta bazılarından fırça bile yedim ama hiç kendimi şansa bırakamam 😀

aga valla bana da geliyor teklifler perşembe günleri düşünmeden direk red ediyorum hatta bazılarından fırça bile yedim ama hiç kendimi şansa bırakamam 😀
aga bende yok diyorum ama kıramıyorum kimseyi saat 8-9 falan olsa gitmem 7-8 yetişebilirim

Yoldayım istanbula gidiyorum hadi yine iyisiniz :D

Hesap makinem Çakaçuka'dan gönderildi.

Yoldayım istanbula gidiyorum hadi yine iyisiniz :D

Hesap makinem Çakaçuka'dan gönderildi.
Telefon yanımda aga yandınız siz :Z:Z

Bölüm internete düştüğü an 5 dk da indirip hemen xvide çevirip gece tekrar izlicem bugün okula da gitmedim rahatsızım biraz uyku problemimde yok :D

Forum İstatistikleri

Konular
176,328
Üyeler
8,559
Son Üye
Fato