Benim Adım Gültepe Final Mi Yapıyor?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Yiğitt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yani ? :) şimdi sen 2 yıllık diziye bile unutuldu ama pardon daha 5 sene olmadı dersin :F malum karalama hırsı :)

o konuda kararım net zaten. bi beren olursa izlerim o kanalda dizi, yoksa çok zor.
:FBeren bence kösemde olacak..Zaten bereni sultan kıyafetlerinde görmek iyi olur:)

sende heralde hemen my nin unutulcağını düşündüğün için hala konularını açıyorsun :kiki:

tarighi dizileri sevmiyorum. hele my tarzı senaryo 5 bölüme kendini tekrarkayan dizilere hiç gelemem :F
300 milyon izleyicili bir dünya dizisinin konusu da etkisi de bitmez panpa :)

sende heralde hemen my nin unutulcağını düşündüğün için hala konularını açıyorsun :kiki:

tarighi dizileri sevmiyorum. hele my tarzı senaryo 5 bölüme kendini tekrarkayan dizilere hiç gelemem :F
:Fkanuni döneminde savaşlar vardı onun için harem olaylarına bağlayıp hep tekrarladılar kanuni eşleri falan
Ama kösem farklı oğulları entrikalar ölümler falan...Gerçi o diziyi izlersen belki berenden soğursun oğullarını torunlarını öldürtüyor:D
Ve son bölümde de bereni boğup öldürecekler:D
Yani kalpten gidersin valla:D

300 milyon izleyicili bir dünya dizisinin konusu da etkisi de bitmez panpa :)
sen biteceğini düşünüyosun ki forumda düzenli konular açıyorsun :F

:Fkanuni döneminde savaşlar vardı onun için harem olaylarına bağlayıp hep tekrarladılar kanuni eşleri falan
Ama kösem farklı oğulları entrikalar ölümler falan...Gerçi o diziyi izlersen belki berenden soğursun oğullarını torunlarını öldürtüyor:D
Ve son bölümde de bereni boğup öldürecekler:D
Yani kalpten gidersin valla:D
berenimden hala soğumam:bhr:

sen biteceğini düşünüyosun ki forumda düzenli konular açıyorsun :F

berenimden hala soğumam:bhr:
Düşünsene beren kösem oluyor ve bereni son bölümde yani finalde boğup öldürüyorlar onu boğan kişiyi nasıl değerlendirirsin:D

konular geliyor ki açıyoruz panpa :) biten dizilerin %95 inin haberi gelmezz işte fark :))
emre neden avatarın bu şopar:D
Meryemi falan koysana:D

bizde istesek iğne iplikten küçük şeyler bulup 100 konu açarız.. :F ama henüz o derece fanlığa geçemedik :F
olanı açıyoz panpa konu pırtlatmıyoz :)))) istediğim ka fanı da olurum zaten fan sevgisi ile yükselecek ya da düşecek bir dizi değil her alanda zirvede:XC

olanı açıyoz panpa konu pırtlatmıyoz :)))) istediğim ka fanı da olurum zaten fan sevgisi ile yükselecek ya da düşecek bir dizi değil her alanda zirvede:XC
bu fanlık beni aşar, yav he he her anlamdda 1. :F

Benim hayalim şöyle bereni öldüren tolga karel olsun bence:)
Allahhhhh varya o sahne olursa artık forumda eleminden kederinden durulmaz:D
Yok artık o kadar yeteneksiz bi kişi fiinali kapatamaz :d

Forum İstatistikleri

Konular
176,583
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy