yani ?şimdi sen 2 yıllık diziye bile unutuldu ama pardon daha 5 sene olmadı dersin
malum karalama hırsı
o konuda kararım net zaten. bi beren olursa izlerim o kanalda dizi, yoksa çok zor.
yani ?şimdi sen 2 yıllık diziye bile unutuldu ama pardon daha 5 sene olmadı dersin
malum karalama hırsı
o konuda kararım net zaten. bi beren olursa izlerim o kanalda dizi, yoksa çok zor.
sende heralde hemen my nin unutulcağını düşündüğün için hala konularını açıyorsundaha süresi varforumda bir sen kalıcan unutmayan
![]()
tarighi dizileri sevmiyorum. hele my tarzı senaryo 5 bölüme kendini tekrarkayan dizilere hiç gelememBeren bence kösemde olacak..Zaten bereni sultan kıyafetlerinde görmek iyi olur
![]()
300 milyon izleyicili bir dünya dizisinin konusu da etkisi de bitmez panpasende heralde hemen my nin unutulcağını düşündüğün için hala konularını açıyorsun
tarighi dizileri sevmiyorum. hele my tarzı senaryo 5 bölüme kendini tekrarkayan dizilere hiç gelemem![]()
sende heralde hemen my nin unutulcağını düşündüğün için hala konularını açıyorsun
tarighi dizileri sevmiyorum. hele my tarzı senaryo 5 bölüme kendini tekrarkayan dizilere hiç gelemem![]()
sen biteceğini düşünüyosun ki forumda düzenli konular açıyorsun300 milyon izleyicili bir dünya dizisinin konusu da etkisi de bitmez panpa![]()
berenimden hala soğumamkanuni döneminde savaşlar vardı onun için harem olaylarına bağlayıp hep tekrarladılar kanuni eşleri falan
Ama kösem farklı oğulları entrikalar ölümler falan...Gerçi o diziyi izlersen belki berenden soğursun oğullarını torunlarını öldürtüyor
Ve son bölümde de bereni boğup öldürecekler
Yani kalpten gidersin valla![]()
konular geliyor ki açıyoruz panpasen biteceğini düşünüyosun ki forumda düzenli konular açıyorsun
berenimden hala soğumam![]()
Düşünsene beren kösem oluyor ve bereni son bölümde yani finalde boğup öldürüyorlar onu boğan kişiyi nasıl değerlendirirsinsen biteceğini düşünüyosun ki forumda düzenli konular açıyorsun
berenimden hala soğumam![]()
emre neden avatarın bu şoparkonular geliyor ki açıyoruz panpabiten dizilerin %95 inin haberi gelmezz işte fark
)
bizde istesek iğne iplikten küçük şeyler bulup 100 konu açarız..konular geliyor ki açıyoruz panpabiten dizilerin %95 inin haberi gelmezz işte fark
)
arada değişiklik iyidirDüşünsene beren kösem oluyor ve bereni son bölümde yani finalde boğup öldürüyorlar onu boğan kişiyi nasıl değerlendirirsin
emre neden avatarın bu şopar
Meryemi falan koysana![]()
kara ve elem listemin 1. sırasında yerini alırDüşünsene beren kösem oluyor ve bereni son bölümde yani finalde boğup öldürüyorlar onu boğan kişiyi nasıl değerlendirirsin
emre neden avatarın bu şopar
Meryemi falan koysana![]()
olanı açıyoz panpa konu pırtlatmıyozbizde istesek iğne iplikten küçük şeyler bulup 100 konu açarız..ama henüz o derece fanlığa geçemedik
![]()
Şopar o zaman başka kişi bularada değişiklik iyidir![]()
sülümanla gözleriyle anlaşıyordu adam bence yeterince iyiŞopar o zaman başka kişi bulYardımcı oyuncu bile olayan birini koymuşsun
Ağalarınağası sümbülü koy
![]()
Benim hayalim şöyle bereni öldüren tolga karel olsun bencekara ve elem listemin 1. sırasında yerini alır![]()
bu fanlık beni aşar, yav he he her anlamdda 1.olanı açıyoz panpa konu pırtlatmıyoz))) istediğim ka fanı da olurum zaten fan sevgisi ile yükselecek ya da düşecek bir dizi değil her alanda zirvede
C
Yok artık o kadar yeteneksiz bi kişi fiinali kapatamazBenim hayalim şöyle bereni öldüren tolga karel olsun bence
Allahhhhh varya o sahne olursa artık forumda eleminden kederinden durulmaz![]()
senin abli gülfem hatununun dizisi bak bitiyorsülümanla gözleriyle anlaşıyordu adam bence yeterince iyiayrıca @destere nin foklarının yoluna gitti adam
![]()
yurtdışında 1.bu fanlık beni aşar, yav he he her anlamdda 1.
Yok artık o kadar yeteneksiz bi kişi fiinali kapatamaz![]()
yanlış dizi seçti başrol olmalıydısenin abli gülfem hatununun dizisi bak bitiyorNe çektin be
![]()
bu fanlık beni aşar, yav he he her anlamdda 1.
Yok artık o kadar yeteneksiz bi kişi fiinali kapatamaz![]()
oraya yeteneksiz popülarite mıknatısı anlamında da 1. yazyurtdışında 1.
kendi gününde 1.
reklam almada 1.
haber olmada 1.
oyuncu kadrosunda 1. daha nolsun))
yanlış dizi seçti başrol olmalıydı![]()
ödülleri ortada dizininoraya yeteneksiz popülarite mıknatısı anlamında da 1. yaz![]()