Benim Adım Gültepe Final Mi Yapıyor?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Yiğitt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aras İynemli ile Ekin Koç'un canlandırdığı karakterler tıpatıp aynı. ÖBGZK'da Cemile'nin kocası uzaktaydı, Gülümser'in kocası hapiste. ÖBGZK'da koca aldatıyordu burada karısı. İki dizi de geçmiş kuşaklarda yaşanan olayları anlatıyor. Başka birşey var mıydı diye düşnüyorum benzer olan :D
Hiçbir çatışma benzemiyor boşuna zorluyorsunuz kendinizi. :)

Dizi beklentilerin altında kaldı maalesef bitmesini istemem ama yapacak bir şey yok. :(

Ben diziden çok yüksek reyingler bekliyordum ama maalesef tutmadı. Belki pt2'de daha iyi gidebilir.

:FNe çektin be kanal d:D
Arkadaşlar kanal d rekoru kırıyor:D
Ağustostan eylüle kadar analı oğullu bitti şimdi sırada hicran ve gültepe:DBakalım kanal daha neleri bitirecek:D
O kadar kişinin sezonun en iddialı dizisi diye tanıttığı dizi final yapacak:D
zaten belliydi kanal d ab de 5.5 alan çalıkuşumu bitirdi:(Bu diziyi neden tutsun:D
Bu arada Çalıkuşum aklıma geldi ve beddua seansım başladıu:D

ne alakası var :) misal aşk ı memnu 2 sezonda adam gibi bitti konu daha da uzamazdı :)
her dizi aşkı memnu değil, isteyen 3. sezonu da devam ettirir ve ab olarak da bitirir. :)

:FNe çektin be kanal d:D
Arkadaşlar kanal d rekoru kırıyor:D
Ağustostan eylüle kadar analı oğullu bitti şimdi sırada hicran ve gültepe:DBakalım kanal daha neleri bitirecek:D
O kadar kişinin sezonun en iddialı dizisi diye tanıttığı dizi final yapacak:D
zaten belliydi kanal d ab de 5.5 alan çalıkuşumu bitirdi:(Bu diziyi neden tutsun:D
Bu arada Çalıkuşum aklıma geldi ve beddua seansım başladıu:D
kanald kendisi harcamak istedi. ne tekrarı var ne tanıtımları dönüyor. suç dizinin değil kanalın.

her dizi aşkı memnu değil, isteyen 3. sezonu da devam ettirir ve ab olarak da bitirir. :)

kanald kendisi harcamak istedi. ne tekrarı var ne tanıtımları dönüyor. suç dizinin değil kanalın.
Ben diziye laf atmadım hatta diziyi beğenmiştim ama izlemedim nedeni ise kanal d nin er ya da geç bitirecek olmasıydı sonradan üzülmeyeyim diye bağlanmadım diziye bence sende aynısını yap ve kanal d dizilerine bağlanma...

ZAMANında bitmeyen hiçbir dizi 5 yıl sonra hatırlanmaz:)
yani ? :) şimdi sen 2 yıllık diziye bile unutuldu ama pardon daha 5 sene olmadı dersin :F malum karalama hırsı :)

Ben diziye laf atmadım hatta diziyi beğenmiştim ama izlemedim nedeni ise kanal d nin er ya da geç bitirecek olmasıydı sonradan üzülmeyeyim diye bağlanmadım diziye bence sende aynısını yap ve kanal d dizilerine bağlanma...
o konuda kararım net zaten. bi beren olursa izlerim o kanalda dizi, yoksa çok zor.

Forum İstatistikleri

Konular
176,582
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy