"Hababam Sınıfı da Yayından Kaldırılsın"

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ahmed
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ahmed

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
16,542
Puanı
1,060
thumbnail_1412142454.jpg

Küçük Ağa dizisinin küçük yıldızı Emir Berke Zincidi'nin babası diziye verilen ceza nedeniyle RTÜK'ü eleştirdi.

Dizide Emir Berke Zincidi'nin canlardırdığı Mehmet Can karakterinin yaptığı yaramazlıkların çocuklara kötü örnek oluşturduğunu öne süren RTÜK geçtiğimiz günlerde Kanal D'ye 156 bin lira ceza kesmişti.

Emir Berke'nin babası Berkant Zincidi, RTÜK tarafından oğlunun dizisine verilen kınama cezasıyla ilgili, 'Bu dizi kötü örnek teşkil ediyorsa o halde Hababam Sınıfı yayından kaldırılsın' dedi.

Hababam Sınıfı ile kendini bir tutabiliyorsa vay anasına..

Değer oalrak evet tumaması lazım ama bence eleştiriyi doğru yapmış. Rtük'ün bir diğer saçmalığı olan cezalardan biri için tam yerinde laf.:)

Yok artik daha neler hem merak etmesin küçük aganin babasi dizi yayindan kalkmaz :)

Tost Makinem Isabelladan gönderildi

Kanal d cezadan hoşlanmaz erler film hiç ceza almamıştı ceza almama serisini küçük ağayla bozdu o karakteri yazan arka sokaklardaki bir oyuncu Ömer genç @cookies

yok deve siz kimsiniz koskoca efsane başyapıt Hababam sınıf kim

Size göre Hababam Sınıfı'nın başyapıt, Küçük Ağa'nın vasat bir dizi olması söylediklerinin yanlış olduğu anlamına gelmiyor. Yaptığı eleştiri tamamen haklı bir eleştiri. Küçük Ağa'nın yaptıkları yanlışsa Hababam Sınıfı'nın yaptıkları da yanlış. Burada asıl yanlış ise Küçük Ağa'ya ceza veren zihniyette. :)

Bazı arkadaşlar olayı yanlış anlamış adam burda Küçük Ağa, Hababam Sınıfı kadar güzel her türlü onunla yarışırız vs. bi şey dememiş sadece kötü örnek oluşturuyorsa bu dizi o filmde kötü örnek oluşturuyordu demiş ki haklı da sonuna kadar. Biz Hababam Sınıfı ile büyüdük kimse de onlara özenelim dememiştir.

Kanal d cezadan hoşlanmaz erler film hiç ceza almamıştı ceza almama serisini küçük ağayla bozdu o karakteri yazan arka sokaklardaki bir oyuncu Ömer genç @cookies
Aa öylemi valla bilmiyordum ama bitmez bence reytingleri iyi kanalda sorun cikartmaz hem zaten RTÜK cezalarini odemiyorlardi galiba :)

Aa öylemi valla bilmiyordum ama bitmez bence reytingleri iyi kanalda sorun cikartmaz hem zaten RTÜK cezalarini odemiyorlardi galiba :)

Ama ee

Ama erler filme odetir kanal d arka sokaklardaki oyunculara nasıl para yetiştirecekler bu rturkten dolayı küçük ağa planıyla arka sokakları çökertmek ama dün rturke iyi gönderme yaptı ilginç tatil anısıyla @cookies

Ama ee

Ama erler filme odetir kanal d arka sokaklardaki oyunculara nasıl para yetiştirecekler bu rturkten dolayı küçük ağa planıyla arka sokakları çökertmek ama dün rturke iyi gönderme yaptı ilginç tatil anısıyla @cookies
Hakli olabilirsin ama erlerde odeyiversin :)

Hakli olabilirsin ama erlerde odeyiversin :)

Devlet bahceli ödemişti cezayı şimdi yine devlet bahceli öder cezayı yada iptal ettirir en son vadiden bahsetmiş rturkte cezayi iptal etmiş kolaysa vadiye ceza versin Vadide illegal örgüt oyuzden ceza lazım vadiye en son suikast girişimi yaptı 8 ve 9 Yaşındaki cocuklar vadiden dolayı ama polis serbest bıraktı ben bu haberi 9 yaşındayken duydum kanal d haberde @cookies
Arka sokakların fragmanını inat olsun diye pazar yayınladilar
O zaman

Devlet bahceli ödemişti cezayı şimdi yine devlet bahceli öder cezayı yada iptal ettirir en son vadiden bahsetmiş rturkte cezayi iptal etmiş kolaysa vadiye ceza versin Vadide illegal örgüt oyuzden ceza lazım vadiye en son suikast girişimi yaptı 8 ve 9 Yaşındaki cocuklar vadiden dolayı ama polis serbest bıraktı ben bu haberi 9 yaşındayken duydum kanal d haberde @cookies
Arka sokakların fragmanını inat olsun diye pazar yayınladilar
O zaman
O degilde ilker inanoglu 70 kusur yasina girdi o ölünce nolcak oglu bu isi yürütmez :(

yeni hababam sınıfı serilerini kast ediyorsa eğer mehmet ali erbil olan serileri onlara birşey diyemem
ama eğer eski hababam sınıfını kast ediyorsa kemal sunallı olan serileri bu çok büyük bir hakarettir bence türk sinamasınada kemal sunalada diğer ustalarımız kimsenin hababam sınıfına laf etmeye hakkı yoktur bence küçük ağa izleyicilerinde braz gurur varsa braz kıymet bilme duygusu varsa eğer küçük ağayı izlemeyi şuandan itibaren braksınlar ve o çocuğun diziden ayrılması için baskı kursunlar kemal sunalın oğlu ali sunalda bu terbiyesiz herife hemen bir dava açsın utanmaz herifffff kim olduğunu sanıyorsunda o değerli insanları ağzına alabiliyorsun :ppp::ppp::ppp: