babası bence haddini aşmış insanlar hemen havaya girip kendilerine her konuda konuşma yetkisini görüyorlar , küçük ağa ya ceza verilmesi zaten gerekliydi oğlunun canlandırğı karektere birşey demiyorsa onu bilemem artık o kendi sorunu
Yahu Hababam Sınıfı kötü mü demiş ne bu şiddet?yeni hababam sınıfı serilerini kast ediyorsa eğer mehmet ali erbil olan serileri onlara birşey diyemem
ama eğer eski hababam sınıfını kast ediyorsa kemal sunallı olan serileri bu çok büyük bir hakarettir bence türk sinamasınada kemal sunalada diğer ustalarımız kimsenin hababam sınıfına laf etmeye hakkı yoktur bence küçük ağa izleyicilerinde braz gurur varsa braz kıymet bilme duygusu varsa eğer küçük ağayı izlemeyi şuandan itibaren braksınlar ve o çocuğun diziden ayrılması için baskı kursunlar kemal sunalın oğlu ali sunalda bu terbiyesiz herife hemen bir dava açsın utanmaz herifffff kim olduğunu sanıyorsunda o değerli insanları ağzına alabiliyorsun![]()
ayoll eşşek kadar adamlarla küçüçük çocuğu bir tutmak neresi mantıklı bununYahu Hababam Sınıfı kötü mü demiş ne bu şiddet?
Küçük Ağa'nın yaptığı şeyleri zamanında Hababam Sınıfı da yapıyordu ve onlara yıllardır ceza yokken niye Küçük Ağa'ya ceza var? Burada yersiz cezaya sitem edilmiş yoksa adam Hababam Sınıfı düşmanı olduğundan cidden kaldırılmasını istememiş.![]()
Kocaman adamlar ama uygunsuz şeyler yapan öğrenci rolündeler sonuçta. Ben arada pek fark göremiyorum. Muhtemelen duygusal yaklaşıp bir tarafta en sevdiğimiz efsane film bir tarafta da sevmediğimiz bir dizi diyorsunuz ama tarafsız bakınca cezanın ne kadar saçma ve gereksiz olduğunu görmek mümkün. Hababam Sınıfı olmazsa başka filmler olur sinemamızda yaramaz çocukların olduğu bir sürü filmler yok muydu?ayoll eşşek kadar adamlarla küçüçük çocuğu bir tutmak neresi mantıklı bunun
küçük ağaya gelen ceza o çocuğa geliyor küçüçük çocuğun yemediği halt kalmamış kadınlara kadar uzanan konular varmış çocuklara kötü örnek oluyor diye ceza gelmiş
hababam sınıfındada otür şeyler vardır ama onları yapanlar kocaman kocaman adamlar
bu çocukla ordakı adamları karşılaştırmak kadar bir saçmalık yok galiba adam tarık akanla bu çocuğu bir tutarak konuşmuş resmen akıl mantık alıyormu bunu 🙄🙄🙄
var tabiki ozman o filmelrden örnek vericek ben adam haksız demiyorum örneği yanlış veriyor hababam sınıfındakı o adamlarla bu çocuğu ne olursa olsun bir tutamaz o ayramaz çocuklardan olan filimlere örnek verse kisme birşey demez örneğin sezer inanoğlunun bitirimler sınıfı adlı filmini örnek göstersin ozaman kisme birşey diyemez galiba bende demem yanı adam haklı olabilir ama bilgisizliktenmi artık bilemem doğru örneği verememiş eğer türk sinamasıyla ilgisi bilgisi yoksa konuşmasın cahillik ayıplanıcak birşey değil ama bilgisi yoksada ortaya çıkıp konuşmasın yanı 🙂🙂Kocaman adamlar ama uygunsuz şeyler yapan öğrenci rolündeler sonuçta. Ben arada pek fark göremiyorum. Muhtemelen duygusal yaklaşıp bir tarafta en sevdiğimiz efsane film bir tarafta da sevmediğimiz bir dizi diyorsunuz ama tarafsız bakınca cezanın ne kadar saçma ve gereksiz olduğunu görmek mümkün. Hababam Sınıfı olmazsa başka filmler olur sinemamızda yaramaz çocukların olduğu bir sürü filmler yok muydu?![]()
Konudaki en doğru yorum bence.Hababam Sınıfı'ndaki koca koca adamlar, aynı şey değil ve karakterler herkese hitap etmiyor. Küçük Ağa'daki ise, küçük yaştaki kitleye hitap eden bir karakter var ve ister istemez yaramazlık konusunda ayarın iyi tutturulması gerekiyor.