Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Kadir o ses basladi ustalar sahnede ulan anti reaksyoncu kadir o ses diyerek beni de kendine benzettin o ses varken reaksyon mu seyredilirmisss:))))

Kadir o ses basladi ustalar sahnede ulan anti reaksyoncu kadir o ses diyerek beni de kendine benzettin o ses varken reaksyon mu seyredilirmisss:))))
helal olsun :ok: abi bak aynı payda yine buluştuk, özkan baya iyi duruyor

bu arada reaksiyon acun sayesinde geçen haftadan daha düşük alacak :Z eee öyle boş günü bulup hava atması değil ,

helal olsun :ok: abi bak aynı payda yine buluştuk, özkan baya iyi duruyor

bu arada reaksiyon acun sayesinde geçen haftadan daha düşük alacak :Z eee öyle boş günü bulup hava atması değil ,
Yok aga bence Karadayıyı etkiler o bak gör Reaksiyon bu bölümde reytig artıyışı yaşayacak

@china_shangai abi Reaksiyon başladı

Maşallah konunun hiç ziyaretçisi bitmiyor Maşallah :D Ne zaman bakarsam bakaım hep ziyaretçi vardır :D (Üye: 5, Ziyaretçi: 6)
-KADİR- Polat Şaşmaz batuhankaralar Maskeli Fedai 34rcp44

vadiden başka türkü bilmezsin ama vadiyi bırakıp giden hainlerin dizisini izliyorsun aga :A
Onlar farklı :D

Konuşma şuna benzedi :D

Memati: Hep bu kürtlerin yüzünden
Abdülhey: Ne kürdü
Memati: Kürt işte
Abdülhey: Abi bende kürtüm
Memati: Sen farklısın Abdülhey
Abdülhey: Her şey böyle başlıyo abi

:D

Ben hersene o sesi izlerim bu sene unutmusum bugun oldugunu saolsun kadir hatirlatti

daha bir hareket yok bdkliyoz çıkarsa diye, senin dizi nasıl gidiyor
ben demiştim cnm 23:00 24:00 arası çıkıcak fragman ben reaksiyondan sonraya braktıklarını düşünüyorum bence amaçlarıda reaksiyon bittiğinde insanların reyaksiyonu değilde vadiyi konusmalarını istiyorlar 🙂🙂

onların çarkına tüküreceyim en fazla 1 saat dayanabilirim ben 🙂

iyi bakam
O zaman bir saat sonra cikar:)))))

ben demiştim cnm 23:00 24:00 arası çıkıcak fragman ben reaksiyondan sonraya braktıklarını düşünüyorum bence amaçlarıda reaksiyon bittiğinde insanların reyaksiyonu değilde vadiyi konusmalarını istiyorlar 🙂🙂
Viss 40 yil dusunsem aklima gelmezdi cpk mikro dusunuyprsun ablacim:)))))

çiğdem bu konuda da haklı çıkma lütfen :noworry:

O zaman bir saat sonra cikar:)))))

Viss 40 yil dusunsem aklima gelmezdi cpk mikro dusunuyprsun ablacim:)))))
deme abi ya çıksın ya

Forum İstatistikleri

Konular
176,358
Üyeler
8,560
Son Üye
Mustafa06