- Reaksiyon puanı
- 31,942
- Puanı
- 860
Kadir o ses basladi ustalar sahnede ulan anti reaksyoncu kadir o ses diyerek beni de kendine benzettin o ses varken reaksyon mu seyredilirmisss
)))
helal olsunKadir o ses basladi ustalar sahnede ulan anti reaksyoncu kadir o ses diyerek beni de kendine benzettin o ses varken reaksyon mu seyredilirmisss)))
Yok aga bence Karadayıyı etkiler o bak gör Reaksiyon bu bölümde reytig artıyışı yaşayacakhelal olsunabi bak aynı payda yine buluştuk, özkan baya iyi duruyor
bu arada reaksiyon acun sayesinde geçen haftadan daha düşük alacakeee öyle boş günü bulup hava atması değil ,
ben tam tersini düşünüyorum agaYok aga bence Karadayıyı etkiler o bak gör Reaksiyon bu bölümde reytig artıyışı yaşayacak
@china_shangai abi Reaksiyon başladı
Sana iyi seyirler cakma vadi hayranlariYok aga bence Karadayıyı etkiler o bak gör Reaksiyon bu bölümde reytig artıyışı yaşayacak
@china_shangai abi Reaksiyon başladı
Hayatta inanmamSana iyi seyirler cakma vadi hayranlari)) ben o sesteyim kadirile birlikte
)))
aynen abiSana iyi seyirler cakma vadi hayranlari)) ben o sesteyim kadirile birlikte
)))
Benim şarkılarla alakam olmadığı için sevmem böyle programlarıaynen abibak ikizler annem i söylüyor ne zaman ciddi olarak dinlersem gçzlerim dolar hep
vadiden başka türkü bilmezsin ama vadiyi bırakıp giden hainlerin dizisini izliyorsun agaBenim şarkılarla alakam olmadığı için sevmem böyle programlarıBen Vadi müziğinden başka bir şarkı türkü bilmem
![]()
Onlar farklıvadiden başka türkü bilmezsin ama vadiyi bırakıp giden hainlerin dizisini izliyorsun aga![]()
eyvallah abiBen hersene o sesi izlerim bu sene unutmusum bugun oldugunu saolsun kadir hatirlatti
daha bir hareket yok bdkliyoz çıkarsa diye, senin dizi nasıl gidiyorFragman ne zaman çıkacak nerede kaldı ?
Vadi ekibi teyakkuzda senin yatisini bekliyordaha bir hareket yok bdkliyoz çıkarsa diye, senin dizi nasıl gidiyor
İyi gidiyor Behzata kandılar bizimkilerdaha bir hareket yok bdkliyoz çıkarsa diye, senin dizi nasıl gidiyor
onların çarkına tüküreceyim en fazla 1 saat dayanabilirim ben 🙂Vadi ekibi teyakkuzda senin yatisini bekliyor)))))
iyi bakamİyi gidiyor Behzata kandılar bizimkiler
ben demiştim cnm 23:00 24:00 arası çıkıcak fragman ben reaksiyondan sonraya braktıklarını düşünüyorum bence amaçlarıda reaksiyon bittiğinde insanların reyaksiyonu değilde vadiyi konusmalarını istiyorlar 🙂🙂daha bir hareket yok bdkliyoz çıkarsa diye, senin dizi nasıl gidiyor
O zaman bir saat sonra cikaronların çarkına tüküreceyim en fazla 1 saat dayanabilirim ben 🙂
iyi bakam
Viss 40 yil dusunsem aklima gelmezdi cpk mikro dusunuyprsun ablacimben demiştim cnm 23:00 24:00 arası çıkıcak fragman ben reaksiyondan sonraya braktıklarını düşünüyorum bence amaçlarıda reaksiyon bittiğinde insanların reyaksiyonu değilde vadiyi konusmalarını istiyorlar 🙂🙂
çiğdem bu konuda da haklı çıkma lütfenben demiştim cnm 23:00 24:00 arası çıkıcak fragman ben reaksiyondan sonraya braktıklarını düşünüyorum bence amaçlarıda reaksiyon bittiğinde insanların reyaksiyonu değilde vadiyi konusmalarını istiyorlar 🙂🙂
deme abi ya çıksın yaO zaman bir saat sonra cikar))))
Viss 40 yil dusunsem aklima gelmezdi cpk mikro dusunuyprsun ablacim))))