NOW Karagül - Dizi Yorumları

Totalliğinle göz kamaştırıyorsun maşallah bu aralar FOX'çu arkadaşım :A

Medcezir'i de izlemeyi ihmal etmiyon ama :F

Wııyyy sadece ilk bölüm Ender'siz nasıl oalcak diye izledim ama dahada vasatlaşmış.:A
Total izlediğim bir şey yok. İzlediğiklerimin hepsi Ab: Bknz: Kocamın Ailesi, Gültepe ve Hicran...
Fox'a sadece destekçi oluyorum ama konu neden buraya geldi böyle anlayamadım. Foxla total oldu yine bu.:A

Wııyyy sadece ilk bölüm Ender'siz nasıl oalcak diye izledim ama dahada vasatlaşmış.:A
Total izlediğim bir şey yok. İzlediğiklerimin hepsi Ab: Bknz: Kocamın Ailesi, Gültepe ve Hicran...
Fox'a sadece destekçi oluyorum ama konu neden buraya geldi böyle anlayamadım. Foxla total oldu yine bu.:A
Neyse haftaya Cumartesi sabahını bekleyelim der kaçarım ben konudan hiç çekilmiyorsun sabah sabah. :A

Neyse haftaya Cumartesi sabahını bekleyelim der kaçarım ben konudan hiç çekilmiyorsun sabah sabah. :A

Yaa öyleyimdir. Medcezir konusna giriem zaten haftaya cumartesi. Ortalığı velveye vericem o düşük reytinglerden sonra.:A Kışkırtıcı mesajdan ceza verirsin artık.:A

Dizi mükemmel gidiyor bu kadar iyi olacağını tahmin etmemiştim. :)

Haha Özlem'in hayali bile komik. :F

Karagül 22:45 reklam. :)

Son düzenleme:
Dizi süper gidiyor. :) Diziye yeni reklam girdi ilk defa böyle reklamsız uzun izledik sence reytingleri nasıl etkiler? @denizz19
Eğer 23:00'de başlar ve 23:30'a kadar da sürerse yarın 14 alırız :A

23.00-de başlar tabii ki. Ciddi söyle rakamı. :F
Ben yarın 11 reyting alacak diyorum. :)

22:59 reklam dönüşü.