Bekliyoruz o zamanDur paylaşalım Fotoğrafları.![]()
Bekliyoruz o zamanDur paylaşalım Fotoğrafları.![]()
Hicran, Murat'la yakınlaşıyor, Sinan'la çatışıyor
Hicran, çalışmaya başladığı köşkte, Murat'a giderek yakınlaşmakta ancak, Sinan'la da aralarındaki tatlı sert çatışma giderek büyümektedir. Nazif, Hicran'ı istemeye gelecektir. Hicran, Nazif'i istemez. Babasının kendisini Nazif'e vermesinden korkmakta ama bunu dile getirememektedir. Dilber, Hicran'ı evden kaçması için ikna etmeye çalışır. Sait, Hicran'ı Nazif'e verecek midir? Hicran ne yapacaktır? Babasına, Nazif'le evlenmek istemediğini söylemeye cesaret edip, evlenmekten caydırabilecek midir? Yoksa Dilber'i dinleyip evden mi kaçacaktır? Giderek yakınlaştığı Murat'a aşık olmaya başlayan, bunu kendine bile itiraf edemeyen Hicran, aşkına teslim mi olacaktır?
fazla spoiler yok, gizli tutulmuş özet.![]()
Merakla bekliyoruz diziyiİlk Başta Bölüm Özeti Okunsun.
@Bully @Yiğitt @RevaN @denizz19 @Bully @sürgünüm @beyazsoy @mrt-06 @xemrexxx @Ice_Cool_23 @Ahmad @ozgur2113 @yatutarsa ve diğerleri...
Fotolara bakmadıyysan hiç vakit kaybetme derim.Merakla bekliyoruz diziyi
Bu bölüm de sıkılmadan izleyeceğim eminim![]()
kanal d fragmanlarda çok bi şey göstermiyor, hiç tekrar vermiyor. bence nazara gelmesin diye yapıyorhttp://fotogaleri.kanald.com.tr/BanaArtikHicranDe/bana-artik-hicran-de-2-bolum/5306
Link verelim vari. Resimler çok zaman alacak ama bakmanızı tavsiye ederim.Aynı ekip.
Aynen ama güzel bir bölüm olacağınında sinyali.Şu pastalı resmin olduğu sahne fragmanda olaydı yaa.
Ne güzel tepki alırdı.
BaktımFotolara bakmadıyysan hiç vakit kaybetme derim.![]()
İyi de bunu daha ilk bolum öncesi yazdım. Top çevirmeye devam yani. İlk bolum sonrası olacaklar açıktıİlk Başta Bölüm Özeti Okunsun.
@Bully @Yiğitt @RevaN @denizz19 @Bully @sürgünüm @beyazsoy @mrt-06 @xemrexxx @Ice_Cool_23 @Ahmad @ozgur2113 @yatutarsa ve diğerleri...
İyi de bunu daha ilk bolum öncesi yazdım. Top çevirmeye devam yani. İlk bolum sonrası olacaklar açıktı
Murat ve Hicran kesinlikle daha iyi bir çift.![]()
Pek şaşırtıcı bilgiler yok ama bekliyoruz bölümü bakalım.İlk Başta Bölüm Özeti Okunsun.
Buğra da iyi, severim onu ama Aslı ve Alican daha iyi geliyor.Bu sahneye fena kopmuştum.Aslı'ya koçum aslanım diyen denyolara.
![]()
Snein bu zevksizliğin ile ne yapıcaz biz.![]()
Buğra da iyi, severim onu ama Aslı ve Alican daha iyi geliyor.![]()