Haber vericem sen de izleyeceksin.Özetini izleyecek kadar enayi değilim iğrençti ilk bölüm yeni bölüm başlayınca haber ver belki izleyesim gelir![]()
Haber vericem sen de izleyeceksin.Özetini izleyecek kadar enayi değilim iğrençti ilk bölüm yeni bölüm başlayınca haber ver belki izleyesim gelir![]()
Kanal D Gültepe'ye de aynısını yapmıştı.İzliyoruz ama özet ne yaw.![]()
Kanal D Gültepe'ye de aynısını yapmıştı.
İlk 2 bölüm özetsiz ve reklamsız olmalı ama neyse artık iyi dileklerimiz Hicran'la.![]()
Tamam dostum senin ve Yakup'un hatrı için izleyeceğim.Haber vericem sen de izleyeceksin.![]()
Vayy süpermiş gel yer değişelim.Bilin ben nerdeyim?? Olmamam gerelen bi yerde, teyze kızı nişanında!!😡😡
![]()
Bilin ben nerdeyim?? Olmamam gerelen bi yerde, teyze kızı nişanında!!😡😡
![]()
20:30 gibi başlar herhalde yeni bölüm.Aynen ama Özet hızlı geçiliyor gibi.
Bu konuda en iyi Star ve Fox galiba.![]()
Hani düğün olsa neyse de nişanlar sıkıcıdır ya bilirim.Bilin ben nerdeyim?? Olmamam gerelen bi yerde, teyze kızı nişanında!!😡😡
![]()
O zaman ortama ayak uydurup tadını çıkarmaktan başka çaren yok@Bully ya normalde düğün olsun isterse ben gitmem hayatta.. Annemle babam gider sadece.lekin yakın akraba merasimi olunca annem tüm çocuklarını hızaya sokup götürtüyor.
![]()
Bu saatte yatılır mı laYorgunum yatıcam
Siz izleyiverin![]()
Arkadaşımın nişanını yaptık oraya koş buraya koş yoruldumO zaman ortama ayak uydurup tadını çıkarmaktan başka çaren yok
Attır göbecikleri sen de.
Bu saatte yatılır mı la
Senin yerine de izleriz artık ama sen de sonra izleyip yorumunu yapacaksın.![]()