Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Ben dunku bolumu cok ama cok begendim o cekimler efektler neydi oyle resmen sinema filimi gibiydi reytinglere gelince bidaha ki bolum mutlaka iki katina cikacaktir
dizi cidden mükemmeldi bir ara dedim ne oluyo adamlar sinema filmi çekmiş diye ; reyting konusunda pek ümitlenmeyin bu sene fazla reyting alamayız 11-12 olur en fazla

HD degil ama :(
aga hep aynı sahneleri tekrarlıyor youtube da yok vadi silmişler hepsini

reytignler konusunda herkes rahat olsun vadi 2 kat artışla tarihi bi yükseliş yapacak
aga yorum okuyorum ben her yerden vadiyle ilgili izleyemeyen çok fazla çok
haftaya kadar herkes ayarlamış olur maçta yok resmen şov yapacaz ben adım kadar eminim

aga hep aynı sahneleri tekrarlıyor youtube da yok vadi silmişler hepsini

reytignler konusunda herkes rahat olsun vadi 2 kat artışla tarihi bi yükseliş yapacak
aga yorum okuyorum ben her yerden vadiyle ilgili izleyemeyen çok fazla çok
haftaya kadar herkes ayarlamış olur maçta yok resmen şov yapacaz ben adım kadar eminim
@takas dün benim telefon susmadı öyle ki vadiyi izlerken bile telefonla millete bilgi vermeye çalıştım cidden bu uydu işi epey etkiledi, tbi kanal d nin internetten yayını kapatmasıda var, dün çok komikti ya koca koca adamlara vadi için bilgi paylaşımında bulundum resmen rahat bi 10 defa telefon görüşmesi yaptım :A

Yalniz benimde takip ettigim birkac site var asla vadiyi begenmezlerdi bu bolumu begenmisler

10592802_909999159029015_1145733081158617425_n.jpg

agalar bu AKİF başgan irlanda ya özel görev için falan gitmiş olmasın :X