legolas9900
Favori Üye
HD degil ama
HD degil ama
Eyvallah, sağolasın.geldi aga bi bak isyersen bende polat şaşmaz agam dan aldım 😀
dizi cidden mükemmeldi bir ara dedim ne oluyo adamlar sinema filmi çekmiş diye ; reyting konusunda pek ümitlenmeyin bu sene fazla reyting alamayız 11-12 olur en fazlaBen dunku bolumu cok ama cok begendim o cekimler efektler neydi oyle resmen sinema filimi gibiydi reytinglere gelince bidaha ki bolum mutlaka iki katina cikacaktir
Begendim abi gayet güzel bir bölümdü.Dunku bolumu begendin mi
aga hep aynı sahneleri tekrarlıyor youtube da yok vadi silmişler hepsiniHD degil ama
@takas dün benim telefon susmadı öyle ki vadiyi izlerken bile telefonla millete bilgi vermeye çalıştım cidden bu uydu işi epey etkiledi, tbi kanal d nin internetten yayını kapatmasıda var, dün çok komikti ya koca koca adamlara vadi için bilgi paylaşımında bulundum resmen rahat bi 10 defa telefon görüşmesi yaptımaga hep aynı sahneleri tekrarlıyor youtube da yok vadi silmişler hepsini
reytignler konusunda herkes rahat olsun vadi 2 kat artışla tarihi bi yükseliş yapacak
aga yorum okuyorum ben her yerden vadiyle ilgili izleyemeyen çok fazla çok
haftaya kadar herkes ayarlamış olur maçta yok resmen şov yapacaz ben adım kadar eminim
Dun bir şeyler yazmıştım. Bir saatini izledim . polatin tek tabanca gezmesi pek heyecanlı değildi. Ekip kurulunca daha iyi olacak gibi@beyazsoy sen ne diyon dunku bolum icin
aga biz 2 yıldır bunu bekliyoruz sahalara dönünce herkes mest oldu tek olsun ama olsun usta olsunDun bir şeyler yazmıştım. Bir saatini izledim . polatin tek tabanca gezmesi pek heyecanlı değildi. Ekip kurulunca daha iyi olacak gibi
Ekiple daha güzel olur.aga biz 2 yıldır bunu bekliyoruz sahalara dönünce herkes mest oldu tek olsun ama olsun usta olsun![]()
aynen abi herkes beğenmişYalniz benimde takip ettigim birkac site var asla vadiyi begenmezlerdi bu bolumu begenmisler
evet aga cahit erhan timur pusat bunlar ustanın yanında yer alsın yeterEkiple daha güzel olur.
ilk bölüm iyiydi bakalım senaryo nasıl ilerleyecek her bölüm tabiki bu şekilde olabilmez senaryo bakalım nasıl akacakYalniz benimde takip ettigim birkac site var asla vadiyi begenmezlerdi bu bolumu begenmisler
Peki sen begendin miİlk bölüm baya beğenilmiş.Haftaya merakla bekliyorum.
Tabikide.Peki sen begendin mi