Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Ben geldim çok şükür istanbul gibisi yokmuş indiğimde yerleri öpecektim nerdeyse:)))))) Abdül ile kara konusunda haklı çıktım Abdülün esamesi okunmadı karayı da mecbur gösterdiler @Çiğdem- o mezar sahnesi de Abdülün deîl kripteks iş
en azından mematinin yanına gömülmüş onu gördük :kiki::kiki:
kenan çoban gürkan uygun gibi vefasını göstermedi gürkan uygun yeni proje istediğini sıkıldığını belirtip dostca ayrıldı necati şaşmazda gürkan uyguna vefasını çok kez gösterdi mezar sahneleriyle ama kenan çoban öyle yapmadı necati şaşmazı en zor gününde yalnız brakıp cüneyt beylerle iş birliği yaptı yanı hadi vadiden ayrıldın cüneytlerle çalısmaması lazımdı dizide hiç hatırlanmaz bencede artık 🙂🙂

Ben geldim çok şükür istanbul gibisi yokmuş indiğimde yerleri öpecektim nerdeyse:)))))) Abdül ile kara konusunda haklı çıktım Abdülün esamesi okunmadı karayı da mecbur gösterdiler @Çiğdem- o mezar sahnesi de Abdülün deîl kripteks iş
aynen abi haklı çıktın

ama ben kesinlikle beğenmedim bu tutumu koskoca abdülhey 1 cümleyle bitirildi
kenan çoban ayrıdır abdülhey ayrıdır

bu arada @Maskeli Fedai la olm bi diyosun leyla çıksın bi diyosun asla çıkmasın çok güzel
senin hesabını 2 kişi mi kullanıyor ne anlamıyorum :D

birde gökhan kırdar a ufak bi eleştiri yapayım ben yeni müzikleri pek beğenmedim o kadar mükemmel müziklerimiz var ki yüzlerce bunlara gerek yok bence

aynen abi haklı çıktın

bu arada @Maskeli Fedai la olm bi diyosun leyla çıksın bi diyosun asla çıkmasın çok güzel
Düne kadar çıksın diyordum ama dünkü o güzelliği görünce çıkmamasını istiyorum yani fikirimi değiştirdim :A

Kenan Çoban: 10 yıl aynı dizide oynadığım Gürkan (Uygun) çok başarılı biri. Geçtiğimiz gün yan yana setlerimiz vardı; yanıma gelip bana başarı diledi.

Düne kadar çıksın diyordum ama dünkü o güzelliği görünce çıkmamasını istiyorum yani fikirimi değiştirdim :A
4 yıldır vadide daha yeni mi vardın farkına :D

Kenan Çoban: 10 yıl aynı dizide oynadığım Gürkan (Uygun) çok başarılı biri. Geçtiğimiz gün yan yana setlerimiz vardı; yanıma gelip bana başarı diledi.

4 yıldır vadide daha yeni mi vardın farkına :D
Yok be aga geçen sezon güzeldi zaten şimdi tatil yaramış baya acaip güzelleşmiş zaten onun sahnesinin hemen bitmemesini istedim birde Akife para veren kadın var onuda unutmayalım :D

Yok be aga geçen sezon güzeldi zaten şimdi tatil yaramış baya acaip güzelleşmiş zaten onun sahnesinin hemen bitmemesini istedim birde Akife para veren kadın var onuda unutmayalım :D
he ya o seksi bi bayandı öyle :D tek o da değil mr.key e şarap getiren bayan da çok iyiydi :D

aynen abi haklı çıktın

birde gökhan kırdar a ufak bi eleştiri yapayım ben yeni müzikleri pek beğenmedim o kadar mükemmel müziklerimiz var ki yüzlerce bunlara gerek yok bence
aga bu tip insanlara bunu yapacaksın , sen adama bu şeklde ihanet edersen adamda seni tabi ki yok sayacak bir necati şaşmaz ın penceresinden olayı düşün ve sonra bir daha düşün sen olsan abdülhey e daha fazlasını verir miydin

Arkadaşlar bölümü tekrar izleyemeyenler bana başvurabilir elimde sağlam link var 😉
ben bir tane buldumda hd değil varsa bir atıver bakalım aga 🙂

Arkadaşlar Andy Garcianın oynacağı sahneler bunlar herhalde Polat ile konuşma sahnesi de yer alıyor
662XnP.gif

Ula açılmadı işe bak ya

aga bu tip insanlara bunu yapacaksın , sen adama bu şeklde ihanet edersen adamda seni tabi ki yok sayacak bir necati şaşmaz ın penceresinden olayı düşün ve sonra bir daha düşün sen olsan abdülhey e daha fazlasını verir miydin

ben bir tane buldumda hd değil varsa bir atıver bakalım aga 🙂
Hd aga özelden atayım yakalanmasın adam silinmesin

arkadaş daha vadinin yeni bölümüne 6 gün var nasıl geçecek günler şimdi

Bugün okulda enteresan işler oldu :D Okula ilk gittim tüm sınıf arkadaşlarım yüklendi bölümü at diye daha dün Vadiye laf edenler gelmiş Vadiyi bana at diyor bu ne biçim iştir ya :D Bugün telefonum iyi dayandı. Arkadaşlara kopyalıyordum bölümü hiç birinin de telefon hafızası yetmedi. Bölüm 1.136 gb bu sefer herkes yüklendi benim telefona bölümü baştan sona teneffüslerde 1 saatlik öğle aralarında falan 10-15 kişi beraber izledik :D Adamlar diyor sinema filmi gibi süperdi bugün :D Asıl daha dün Vadiye laf edip bugün Vadiyi at bana diyenlerde. Yav arkadaş madem Vadiye laf ediyon izleme :F

orası öylede adam vadiyi görünce bir an önce devamını izlemek istiyor 🙂
Aynen aga dün ki bölüm benim 3 aylık stresimi aldı götürdü. Yav yeminlen o nasıl bir bölümdür ya halen daha etkisindeyim 231.bölümün sonuna kadar da çıkamam