eyvallah aga sevindim; @takas kurtlar vadisi pusu'nun bir dakikalık çekim maliyetli Kanal D'ye 23 Bin TL Mal oluyormuş ..İyi para be !
eyvallah aga sevindim; @takas kurtlar vadisi pusu'nun bir dakikalık çekim maliyetli Kanal D'ye 23 Bin TL Mal oluyormuş ..İyi para be !
tabi doğal olarak isteyecek mesela dün kanal d acayip zarar etti bu böyle tekrarlarsa dizinin kaliteside ister istemez düşecekbaya yüksek bi miktarmış bunun karşılığını reyting olarak isteyeceklerdir
İnşallah yükseliriz ya biz kalite istiyoruz dün ki bölüm acayip kaliteliyditabi doğal olarak isteyecek mesela dün kanal d acayip zarar etti bu böyle tekrarlarsa dizinin kaliteside ister istemez düşecek
inşallah aga hak ettiğimiz reyting oranlarını çıkarızİnşallah yükseliriz ya biz kalite istiyoruz dün ki bölüm acayip kaliteliydi![]()
İnşallah aga ya bugün bende korku vardı reyting korkusu sanki Vadi artık reyting alamayacak gibi geliyordu alamamış bend ehala korku devam ediyor İnşallah hak ettiğimiz oranları alırızinşallah aga hak ettiğimiz reyting oranlarını çıkarız
Raci Şaşmaz Pana İnşaatın logosunda kullandığı için kaldırılmışVadiye tam zamanında yetişmiştim.. geldim reklamdı.. kısa süre sonra başladı. Jeneriki görmedim.. @takas bir değişiklik yok dedi ama dedim yinede bir göz atalım.. Vadi tamamen kaldırılmış.. Logo değişmiş duyduğum kadarıyla..
Tapatalk 2
aga ben malesef reytinglerimizin artacağını düşünmüyorum bu şartlardaİnşallah aga ya bugün bende korku vardı reyting korkusu sanki Vadi artık reyting alamayacak gibi geliyordu alamamış bend ehala korku devam ediyor İnşallah hak ettiğimiz oranları alırız
dün ki o bölüme karşılık şu an hiçbir dizi izlemek gelmiyor içimden ya o ne biçim bölümdür
Raci Şaşmaz Pana İnşaatın logosunda kullandığı için kaldırılmış
aga ben malesef reytinglerimizin artacağını düşünmüyorum bu şartlarda
aga malesef aynen dediğin gibi 2-3 hafta daha istyenilen seviyeye çıkamazsak dizide ki kalitede ister istemez düşecek kanal d muslukları kısmaya başlarReyting olayını halen çözmüş değilim ama az reytingle devam edersek başta kanala olmak üzere Pana Film'e ve bizlere çok kötü olur. Genel bir düşük vardı zaten ama 6 reytingle resmen tokat yemişiz.. Kanal D o kadar organizeden sonra şok olmuştur reytingleri görünce.
Tapatalk 2
şimdiki jenerik çok hızlı o kadar hızlı bir geçişler oluyor ki kim kimdir belli bile olmuyor karman çorman birşey ortaya çıkıyorJenerik saçma olmuş.. yani değiştirmemeleri yanlış olmuş. Bizim klasik Pusu jenerik olmalıydı tekrardan..
Tapatalk 2
aga malesef aynen dediğin gibi 2-3 hafta daha istyenilen seviyeye çıkamazsak dizide ki kalitede ister istemez düşecek kanal d muslukları kısmaya başlar
aga malesef aynen dediğin gibi 2-3 hafta daha istyenilen seviyeye çıkamazsak dizide ki kalitede ister istemez düşecek kanal d muslukları kısmaya başlar
şimdiki jenerik çok hızlı o kadar hızlı bir geçişler oluyor ki kim kimdir belli bile olmuyor karman çorman birşey ortaya çıkıyor
yok aga bir daha bu oranların olması bana göre mümkün değil olup plabilecek en düşük reytiglerdir diye düşünüyorum ama fazla bir artış da olur mu bizim beklediğimiz düzeyde soru işaretiBuna benzer bir sonuç bir daha alırsak, biter herşey.. Kanalın zaten hiç bir yapımı tutmadı.. geçen sezonlardan devam eden dizileri de beklentinin altında.. Kanal D fazla aldırış etmiyordu.. vadiye çok güvendiler.. neyse ki, bu hafta Türksat geçişi yüzünden oldu diyebiliriz.. gelecek hafta bu sonucun iki katını alması gerekir.
Tapatalk 2
o müzik yine var ama eski şekili yok işte düz sarı renkte pana film yazıyorKötüydü daha da kötü olmuş yani.. zaten illa bir yerde birşeyi bozmaları gerekiyor.. Pana Film açılışı aynı mı? Yani sadece logo mu değişmiş?
Tapatalk 2
yok aga bir daha bu oranların olması bana göre mümkün değil olup plabilecek en düşük reytiglerdir diye düşünüyorum ama fazla bir artış da olur mu bizim beklediğimiz düzeyde soru işareti
inşallah aga dediğin gibi olması hepimizin temennisi zaten bakalım artık neler olacak; aga ben yatıyom cümleten iyi geceler 🙂Fragmanlar çıktığında kesin 14 ile başlarız dedim.. sonradan 15-16 larda uzun bir süre kalırız diye düşündüm. 230.Bölüm yayınladı.. resmen bam başka bir Vadi ortaya çıkmış dedim.. bu sezon kışa doğru 20'leri bile görebiliriz diye tahmin ediyordum.. reyting açıklandı, ben uçtuğum yerden yere çakıldım.. yinede ben herşeye rağmen bu sezonla birlikte son yılların rekorunu kıracağımızı düşünüyorum.
Tapatalk 2