Kanal D Bana Artık Hicran De - Dizi Yorumları

Haftaya görüşeceğiz hep şu frekans yüzünden :T:

Haftaya Kocamın Ailesi Ab'de geçecek zaten. Dizinin baş rolü ölümcül hastalığa yakalandı. Yani Polat ölse bile Ab'de şansınız yok.:A

@sokak sanati Şimdi baktım 23.15 :(

Bari 20.45'e kadar özet sonra 21 de başlasın 22.45'e kadar reklamsız gitsin.. Sonunda koysun reklamı

Off Kanal D ne yapıyor cidden. Fragmanlarda çok iyi değil.:(

Haftaya Kocamın Ailesi Ab'de geçecek zaten. Dizinin baş rolü ölümcül hastalığa yakalandı. Yani Polat ölse bile Ab'de şansınız yok.:A

Off Kanal D ne yapıyor cidden. Fragmanlarda çok iyi değil.:(

Küçük ağa'nın fragmanları çok mu iyi ? Ama aldığı oranları görüyoruz :A

Ehsan diye üye vardı onun durum güncellemesine baktın mı.(b)

Biraz konuştum ben Kanal D'ciler Ekim'e kadar bir değişikliğin olmayacağını eğer olursada Coşkun Irmak faktörüyle pt1'de yer alacağını ve gün değişimininde eğlenceli bir iş ile değişeceğini söylüyor. Buradanda Coşkun Irmak'ın tekrar Salıya döneceğini anladın sanırım.:Z

Sen niye kötülüğüü istiyorsun. Vadi'nin düşük gitmesinin atarını burda yapmaya çalışıyorsun galiba.:A
Salı Ağa'm var ama. :A

Gençler size kötü bir haber vereyim. :(

Kanal D'nin yayın akışına baktım bu hafta dizinin başka tekrarı olmayacak gibi görünüyor. :( Yani dizinin 2.bölümünden önce sadece 1 tekrarı yayınlanmış olacak.

Kanal D diziyi gözden mi çıkardı acaba :(

@yakup09 @sokak sanati @mrt-06

@Bully Şaşımadım nedense. :)))) Resmen dizinin ya aynı oranda kalmasını yada düşmesini istiyor olacak ki hiçbir tekrar vermiyor. Bir de 23.15 te bitiriyor.. Hiç tekrarını vermediği diziye daha 2. Bölümünden 4 blok reklam koyuyor bir de.. Amaç bu oranda kalmasını sağlamak ve 3. Bölümüde yayına sokup bitirmek.. İyice zavallı bir kanal oldu.
Valla Yakup benim de burnuma kötü kokular geliyor. Kanalın hazırda bekleyen dizisi çok. Urfalıyam Ezelden ya da Şeref Meselesi'ni Pazar'a yerleştirmek isteyebilir. Umarım Hicran ikinci bölümüyle Kanal D'ye gereken cevabı verir.. :)

İşte onun gününü değiştireceklermiş. Hafta sonu eğlence sevildiği için öyle bir karar alınabilirmiş.:D
İnanma öyle işlere. :D Kanal D yüksek reyting alan bir dizinin gününü değiştirerek risk almaz. Hicran Pazar günü oranlarını arttırdı arttırdı yoksa işi zor. :(

Valla Yakup benim de burnuma kötü kokular geliyor. Kanalın hazırda bekleyen dizisi çok. Urfalıyam Ezelden ya da Şeref Meselesi'ni Pazar'a yerleştirmek isteyebilir. Umarım Hicran ikinci bölümüyle Kanal D'ye gereken cevabı verir.. :)

İnanma öyle işlere. :D Kanal D yüksek reyting alan bir dizinin gününü değiştirerek risk almaz. Hicran Pazar günü oranlarını arttırdı arttırdı yoksa işi zor. :(

Nesyse olamyacak iş değil diyorum sadece.:A

Diziyi beğenerek izliyorum fakat dizide biraz aksiyon, heyecan eksikliği var gibi...

peki hazırda bekleyenlerin tutması garanti mi ? her köylü dizisi tutmuyor maalesef. öyle olsaydı eğer aşktan kaçınılmaz 0 küsüratta kalmazdı. :)
valla inan bende çok istiyorum hicranın iyi bi cevap vermesini ama çoğu kişi izlememiştir bile, yani otorupta hicran diye bi dizi vardı, hayal meyal hatırlıyorum da onu mu açsak acaba diyecekleri de yok. :)

Diziyi beğenerek izliyorum fakat dizide biraz aksiyon, heyecan eksikliği var gibi...
ilk bölümde ne kadar aksiyon bekliyosunuz ki ?efsane bi kaza sahnesi oldu işte.

Forum İstatistikleri

Konular
176,271
Üyeler
8,560
Son Üye
Potak