Polat Şaşmaz
Favori Üye
Ben girişini kaçırdım akifi gösterdiler mı720 p oha diyorum bu nasıl çekim kalitesi neyle çekmişler bunu yav
@Master.1000 aga hala yorumunu bekliyorum
akifi görmedin mi aga ne yolcusu tabi ki mükemmel üstü bi bölümdü ama sana daha önce de dedim eskileri mutlak izle vadi eskiden vadi olmuştur
hee bi de aga burası Kurtlar Vadisi burda her türlü raconu Polat Alemdar keser
Akif fakir olmuş kendini salmış sokaklarda şarkı söylüyor para topluyor. Beter olsun çakma PolatBen girişini kaçırdım akifi gösterdiler mı
Pazartesi Karadayı'yı izleyememiştim dün gecede Vadiyi izleyemedim, anlıcan işim çıktı. Ekmek parası.@sürgünüm bu akşam burda olucam diyordun nerdesin
tabiki bayıldım@Çiğdem- beğendin mi bölümü desem abes olur mu
tabiki bayıldım
20:00 23:30 arası 3 bucuk saat hiç çıkmadım konudan odamdanda aynı şekilde reklam araları olmasa lavaboya bile gidemiyordum yanı o bakımdan reklam araları işime geliyor
hayırr cnm frekans olayı vadiyi değil bence maçı etkilediyalnız bölüm hak ettiği reytingi alamayacak maalesef hem maç olsun hem de uydu frekanslarının değişmesi epey kötü oldu o yönden şanssızlık yaşadık
yalnız dediğin gibi 12 reyting olursa bu çok çok büyük bir başarı olur bu şartlarda , yalnız ben vadiyi de kaçıran insan sayısı çok iyi biliyorum mesala şu an mesai başladığımdan beri bizim müdüre vadide ne olduğunu anlatıyorum oda uydu ayarını yapamayanlardan bu iş vadicileride olumsuz etkiledi illa ki 🙂hayırr cnm frekans olayı vadiyi değil bence maçı etkiledi
ben eminimki insanların çoğu akşam bakarız diyip 20:00 22:00 arası uğraştılar bu vadiyi etkilemez maçı etkiler 22:00 dan önce bu sorun yaşandı bence maçı büyük ölçüde etkiledi
22:00dan itibaren ben bu sorunun çözüldüğünü herkesin ayarını yaptığını düşünüyorum ve vadinin tam 1 saat vakti daha vardı maç izleyenler ve uydusunu yapanlar 22:00dan itibaren vadiye akın etmişlerdir 1 saat gibide çok uzun bir zamanımız vardı ben 22:00 23:00 arası büyük bir reyting aldığımızı düşünüyorum hem uyduyu yapanlar hemde maçı izleyenler bize akın ettiler çünkü bu frekans olayıda maçı etkiledi kesinlikle vadiyi çok etkilediğini düşünmüyorum ben 12 net reyting bekliyorum vadiden beşiktaş maçıda 8 reyting civarı gelicektir 🙂🙂
cnm bizim rakibimiz maç değilmiydi biz etkilendik evet ama maç tamamen etkilendiyalnız dediğin gibi 12 reyting olursa bu çok çok büyük bir başarı olur bu şartlarda , yalnız ben vadiyi de kaçıran insan sayısı çok iyi biliyorum mesala şu an mesai başladığımdan beri bizim müdüre vadide ne olduğunu anlatıyorum oda uydu ayarını yapamayanlardan bu iş vadicileride olumsuz etkiledi illa ki 🙂
çiğdem maçın izlenilmesi çok da önemli değil sonuçta tv izlenme oranları düştü bizim de alacağımız reyting düştü diye düşünüyorum eee artık bakalım ne olacak 🙂cnm bizim rakibimiz maç değilmiydi biz etkilendik evet ama maç tamamen etkilendi
20:00 22:00 arası oynanmadımı bu maç o süre aralığında insanların çoğundan fazlasının ayarı yapılmamıstı bence maçı nerdeyse kimse izleyemedi diye düşünüyorum ben normal cihazı olanlardan ama 22:00dan itibaren çoğu kişi bu sorunu çözmüştür çözende hemen vadiye akın etti halıyle eee maç izleyenlerinde geldiğini düşünürsek 10 üstü reyting kesinlikle aldık
asıl maçı izleyemedi kimse 8 reytingi eksinlikle geçemez 7-8 arası alıcaktır beşiktaş maçı
vadinin zirve şansı çok yüksek 🙂🙂