17 Eylül 2014 Çarşamba Reyting Sonuçları

Kara Para ask bekledigimiz gibi AB de zirveyi ele gecirdi oranlarida biraz artirsa guzel olur

Totalde Benim adim Gultepenin yukselmesine sevindim

Yilanlarin ocu'ne tebrikler

KPA muhteşem varken bile daha iyi oranlar alıyordu ama şimdi bu oranları alması kötü aslında emre şoparı diyince anladım:D

Carsamba YD ile MY dan sonra 10 reyting alan dizi olmayacak herhalde bunu anladik artik
Guzel koylu zaman zaman 8 reytinge belki ulasir

Kara para ask 3 saat suren bölümüyle azıcık reyting artırmış)))) ay yapım düşen dizilerine aynı taktiği uyguluyor işe de yarıyor. İki ekip çalışınca normal

Dün @mrt-06 yazdığım gibi yılanların öcü yükselmiş bu kizi iki defa daha yılan soksun bakin reyting ne kadar uçuyor ))) ama islerin AB te etkisi olmaz

Güzel koylu düşmüş (share) benim adim gultepede de hastane işi vardı sanırım yükselmesi ayni yılanların öcü gibi normal

Cidden yüksek reytingli bir iş yok Çarşamba geceleri. Her kanal deneme tahtası gibi kullanabilir günü. Belki de herhangi bir iş açık ara zirveyi götürebilecek bir kapasitededir.

Sezon başında Çarşamba en zor gün olacak diyorduk ama en kolay gün oluverdi.

Benim Adım Gültepe yükselmiş ama hala yetersiz. Yükselişi devam ederse ne ala, aksi taktirde yerine yeni dizilerden birisi gelir.

Güzel Köylü hala iyi gidiyor düşüş yaşasa da. Ama sezon sonuna doğru illaki düşecektir.

Yılanların Öcü güzel gidiyor. Show Tv'yi Çarşambaları idare ediyor.

Kadim Dostum kötü gidiyor.

Bu arada tutmaz dediğim Alın Yazım sabahın 09.30`na rağmen üzerine koyarak devam ediyor yoluna. Şaşırdım açıkcası. Günlük diziler genellikle ilk sezon 1 reytingi bile göremezler.

Çarkıfelek kötü gidiyor. Arka Sokaklar geri dönebilir.

Güzel Köylü'yü tebrik ederim. Kış sezonu gelince düşecek deniliyordu ama dizi TOTAL'de açık ara zirvede. :) Dünkü bölümü çok iyi değildl ama haftaya yükselir bence. :D

Kara Para Aşk ab ve abc1'de yükselerek zirvede yer almış ama bir Ay Yapım dizisi için düşük oranlar alıyor.

Benim Adım Gültepe yine yükselmiş ama Kanal D'ye yetmez aldığı oranlar. 1-2 hafta içinde daha da yükselemezse kanal acımayabilir. A.Ş.K. dizisi de alıyordu bu oranları. :)

Yılanların Öcü ve Zengin Kız Fakir Oğlan da iyi iş çıkarmışlar. :)

Kadim Dostum çok da kötü gitmemiş gibi yeni gününde bakalım yükselebilecek mi?

Ninja Warrior idare eder bir başlangıç yapmış. Para Bende de kötü başlamamış gibi.

Alın Yazım'a tebrikler. :A Çarkıfelek düşük gidiyor. :(

Reaksiyon'un tekrarı kötü sonuçlar almış. :A

Kara para ask 3 saat suren bölümüyle azıcık reyting artırmış)))) ay yapım düşen dizilerine aynı taktiği uyguluyor işe de yarıyor. İki ekip çalışınca normal

Dün @mrt-06 yazdığım gibi yılanların öcü yükselmiş bu kizi iki defa daha yılan soksun bakin reyting ne kadar uçuyor ))) ama islerin AB te etkisi olmaz

Güzel koylu düşmüş (share) benim adim gultepede de hastane işi vardı sanırım yükselmesi ayni yılanların öcü gibi normal
Kara Para Aşk'ın süresi aynıydı ki :) Özetli başladı belki o etki etmiştir :)

Demiştin doğru haftayaki bölümde hem hastane hem karakol hem ölüm her şey var heyecan doruk yani. :D Umarım yükselişe devam eder. :)

Çok iyi gidiyor, iyi gideceğini tahmin etmiştim. :)

28BU TARZ BENIMSHOW TV13:00:2815:59:581.3212.43
Güzel Köylü, Yılanların Öcü ve Kara Para Aşk'a tebrikler. :)

Benim Adım Gültepe yükselmiş yine umarım haftaya da yükselir. :)

Çarşamba en bol dizinin olduğu gün reytingler bir çok işe bölünüyor.Geçen sezon Muhteşem Yüzyıl'da Kara Para Aşk ve Ankaranın Dikmeni dizileri gelince reytinglerinde düşüş yaşamıştı.Ayrıca Kara Para Aşk eylülün ilk haftası başladı daha tatil devam ediyordu buna rağmen oranlarını arttırarak devam ediyor yeni sezonun 3.haftasında AB ve ABC1'de zirveyi yakaladı ilerleyen haftalarda oranlarını 6.5-7'ye çekip yerini iyice sabitleyeceğini düşünüyorum

Guzel Koylu oranini arttirarak zirvedeki yerini korumus, aksam cok guzel bolumdu umarim boyle devam eder. :)
Yilanlarin Ocu'nu tebrik ederim boyle zorlu gunde iyi oranlar almis, BAG'de oyle.
Kara Para Ask guzel dizi ben tekrarini izledim Total'de 4.2 AB'de 5.3 rating alarak zirvede yer almis, tebrikler.
Ninja Warrior guzel baslamis, yukselir zamanla.

Dün akşam KPA sayfasında da dedim yağmur yağdı havalar soğudu KPA da reytingini artırttı :X gerçi dün akşam ki bölümd Bahar &Elif şarkısı Tayyar vs Hüsnü sahnesi geçen bölümlere bin basardı :X

Tebrikler KPA :)

ayy hiç anlamıyorum kanal d ne yapmaya çalıştığını sen git hergün 3 ortalama alan arka sokakları bitir yerine 1 reytingli çarkıfeleği koy 😱😱😱
arka sokaklar hergün 3 ortalama reytingten şaşmıyordu bir çok iddalı diziyide geçiyordu
çarkıfelek 1 reytingi zor alıyor :ppp::ppp::ppp:

Çarşamba en bol dizinin olduğu gün reytingler bir çok işe bölünüyor.Geçen sezon Muhteşem Yüzyıl'da Kara Para Aşk ve Ankaranın Dikmeni dizileri gelince reytinglerinde düşüş yaşamıştı.Ayrıca Kara Para Aşk eylülün ilk haftası başladı daha tatil devam ediyordu buna rağmen oranlarını arttırarak devam ediyor yeni sezonun 3.haftasında AB ve ABC1'de zirveyi yakaladı ilerleyen haftalarda oranlarını 6.5-7'ye çekip yerini iyice sabitleyeceğini düşünüyorum
Haftanın hergünününde bol dizi var cumnartesi 6,7 dizi var

carsamba en avantajli KPAydi cunku 13 bolum yayinlanmis

yeni dizilerin onu gecmesi biraz hosuma gitmiyor (b)

Forum İstatistikleri

Konular
173,021
Üyeler
8,483
Son Üye
justking