17 Eylül 2014 Çarşamba Reyting Sonuçları

Kpa iyi yükselmiş tebrikler :)

Carkifelek Total'de 8.2 AB'de 7 share almis, dune gore Total grubunda yukselmis ama AB'de dusmus, umarim yukselir cunki o dilimde onu izliyorum.

Benim Adım Gültepe yavaş yavaş yükseliyor ama reytingleri hala beklentinin çok altında.

Kara Para Aşk iyi gitmiş.

Yılanların Öcü total grupunda 2. olarak çok başarılı gitmiş. Zamanla dizi senaryoya bağlı total'de hatta zirveye bile yükselebilir.Çünkü dizinin Güzel Köylü'den izleyici çekeceğini düşünüyorum.

Zengin Kız Fakir Oğlan'ın gününün değişmesi doğru bir karar olmuş. Dizi perşembe günü aynı tarzda olduğu yapımlar arasında harcanacaktı ama yeni gününde gayet iyi gidiyor.

Bu Tarz Benim A\B grupunda çok iyi gidiyor. Kışa doğru daha da yükselir.

Benim Adım Gültepe yavaş yavaş yükseliyor ama reytingleri hala beklentinin çok altında.

Kara Para Aşk iyi gitmiş.

Yılanların Öcü total grupunda 2. olarak çok başarılı gitmiş. Zamanla dizi senaryoya bağlı total'de hatta zirveye bile yükselebilir.Çünkü dizinin Güzel Köylü'den izleyici çekeceğini düşünüyorum.

Zengin Kız Fakir Oğlan'ın gününün değişmesi doğru bir karar olmuş. Dizi perşembe günü aynı tarzda olduğu yapımlar arasında harcanacaktı ama yeni gününde gayet iyi gidiyor.

Bu Tarz Benim A\B grupunda çok iyi gidiyor. Kışa doğru daha da yükselir.​
Aynen Yılanların Ôcüne cok laf ettiler Dizi Guzel digilmisde bilmem Oyuncular Vasatmisda falan ama izleyci Diziyi cok sevdi seninde dedigin gibi 3-4haftaya 5ustu alacak ocaka kadar da zirvede oturur

benim adım gültepe total de 1rtg ab e ise 0.5 yükseliş yaşamış. 2 haftadır yükseliyor ama az bi şekilde.. özellikle ab'de 6 üstüne çıkmalı..

kpa 1. olmuş.:Z bag ya da kpa 1. olsunda gerisi önemsiz. özellikle ab ve abc1'de çok iyi. umarım bu yükseliş devam eder.

yılanların öcü total de yükselmeye devam ediyor ama ab si fiyasko. :d

güzel köylü'nün ab de 1. olması zaten ironikti. üstüne abc1'i de kaybetmiş, çok iyi olmuş. :A

zkfo bence gültepeyi çok etkiliyor.. beklenilenin çok üstünde bence.:)

Güzel Köylü ister istemez düşüşe geçecek artık. Dizi hala çok iyi gidiyor ama AB ve ABC1 elinden gitmiş , yakında Total de gider :A

Kara Para Aşk çok iyi gitmiş , oranlarını yükseltmiş , haftaya daha da artabilir :)

Benim Adım Gültepe yükselmiş , ama hala istenilen alınamıyor. Umarım daha da yükselir , zirveye gelebilir.

Süpriz bir iş olan Yılanların Öcü dizisi de çok iyi gitmiş. AB olmasa bile TOTAL ile olayı kurtarmış dizi :)

Alın Yazım dizisi gid gide yükseliyor , 2 barajına gelmiş neredeyse :Z Ben bile emin olarak tutmaz dedim ve çok da iyi gitti , şaşırttı hepimizi. :Z

Ninja Warrior düşük başlamış , yükselebilir ama ne kadar bilemeyiz :)

Çarşamba en bol dizinin olduğu gün reytingler bir çok işe bölünüyor.Geçen sezon Muhteşem Yüzyıl'da Kara Para Aşk ve Ankaranın Dikmeni dizileri gelince reytinglerinde düşüş yaşamıştı.Ayrıca Kara Para Aşk eylülün ilk haftası başladı daha tatil devam ediyordu buna rağmen oranlarını arttırarak devam ediyor yeni sezonun 3.haftasında AB ve ABC1'de zirveyi yakaladı ilerleyen haftalarda oranlarını 6.5-7'ye çekip yerini iyice sabitleyeceğini düşünüyorum
9.5 tan 8.7-8.88 düştü maşallah 2 dizinin gücü :)
zirveyi yakalaması önemli değil 5 reyting ay yapım dizisi için amaç değildir :)

Yılanların Öcü'ne tebrikler böyle zorlu bir günde totalde iyi gitmiş
Show Tv 'ye göre çok iyi oranlar almış