Starz Outlander 1. Sezon Yorumları

yumruklu kısım spoiler içeriyor @yatutarsa isyan edecektir şimdi :) bende etiketleyip hatayı tam sıvamış oldum yani :)
under the dome un son bölümü yayınlanmış ben birazdan ona dalarım :) üstünede the knick süper olur

bunu sanırım yatutarsa izlemiyormuş ya? @BesaleT i etiketleyelim o darbeyi yesin bari :)
İlk etiketlendiğim cümleyi okuduğum için diğer cümleleri artık okumam. :D

Tapatalkdan yazmiştim spoili kısmı şimdi önlemi aldım:X

Sen çarşambaları dizi izlemiyormusun? Strain ve under the dome araya sıkışırsa ray'i bu gece izlerim ben de:X bak unuttugun dizileri hatırlattım:A
önlemi geç aldın ben alıntı yapmıştım :)

ben henüz izlemiyorum sfu yu bitireyim başlamayı düşünüyorum :)
sfu yu haftada bir bölümmü izliyorsun ? :) bilelimde ona göre bekleyelim :)

İlk etiketlendiğim cümleyi okuduğum için diğer cümleleri artık okumam. :D
öyle desende , göz istemsiz olarak yukarı kaymıştır büyük ihtimal :)

önlemi geç aldın ben alıntı yapmıştım :)

sfu yu haftada bir bölümmü izliyorsun ? :) bilelimde ona göre bekleyelim :)
@yatutarsa ya demişin ama bende söylim :X 4.sezon indi perşembeden pazara 2şer gidiyorum elimden cıksın yeni sezon başladi. Pazartesi yeni sezonun ilk dizileri başlıyor [HASHTAG]#BlackList[/HASHTAG] ve [HASHTAG]#Gotham[/HASHTAG] :X

@yatutarsa ya demişin ama bende söylim :X 4.sezon indi perşembeden pazara 2şer gidiyorum elimden cıksın yeni sezon başladi. Pazartesi yeni sezonun ilk dizileri başlıyor [HASHTAG]#BlackList[/HASHTAG] ve [HASHTAG]#Gotham[/HASHTAG] :X
blacklist de yalnızsın, sana katılmam :)
gotham da ise arada bir baksamda benlik bir şey değil:)

blacklist de yalnızsın, sana katılmam :)
gotham da ise arada bir baksamda benlik bir şey değil:)
Bi 9 bölüm dayanamadın blacklistte aynısı @sürgünüm içinde geçerli (devam edicem yazın diyordu :Xyaz bitti hacı)

Gotham beni şuan heycanlandırıyor ama tek sorun küçük oğlanda kendisini Touch dizisinde izlemiştim, acayip soğuk bi yapısı var çak ağzına bi tane dediklerimden :F

Bi 9 bölüm dayanamadın blacklistte aynısı @sürgünüm içinde geçerli (devam edicem yazın diyordu :Xyaz bitti hacı)

Gotham beni şuan heycanlandırıyor ama tek sorun küçük oğlanda kendisini Touch dizisinde izlemiştim, acayip soğuk bi yapısı var çak ağzına bi tane dediklerimden :F
Yaz boyunca kaç sezonluk dizileri bitirdim sıra gelmedi, birde daha iyileri olunca insan daha azıyla yetinemiyor o hesap.:)

oğlanı boşver kedi kız güzel bişeye benziyor :) o dizide bir kedi kızda ümit var :)

Yapım ekibi filan varsa araya onlar giriyorsa bakarım da salt diziyse izlemem ilk bölümü izlerken 2.kere izlemiş gibi olurum sıkılırım:X
dizi değil sadece tanıtım bu ? yapım ekibi çekim ekibi karakterler kim kimdir nedir ne değildir falan filan ?
bence her dizi başlamadan önce böyle bir sıfırıncı bölüm çekmek şart :)
mesela şimdi benim adım gültepe izliyorum hala karakterleri tam çözemedim ?
oysa sıfırıncı bölüm olsaydı rahat anlardım :) tabi sırtımla izliyorum belkide o yüzden tam anlamaıyorumdur :)

dizi değil sadece tanıtım bu ? yapım ekibi çekim ekibi karakterler kim kimdir nedir ne değildir falan filan ?
bence her dizi başlamadan önce böyle bir sıfırıncı bölüm çekmek şart :)
mesela şimdi benim adım gültepe izliyorum hala karakterleri tam çözemedim ?
oysa sıfırıncı bölüm olsaydı rahat anlardım :) tabi sırtımla izliyorum belkide o yüzden tam anlamaıyorumdur :)
İşte öyle kamera arkası filansa bakarım :X bazı yabancı kanllar dizinin bi kaç dksını önceden de düşürüyor nete bkz:fargo öyle olmuştu 7 dklık düşmüştü. Öyle 25 dk sandım:X

6.bölümü yeni izledim süper bir bölümdü çok konuşma vardı ama böyle tarihi bi dizide de bunların olması gerek tabi. :) Son bölümdeki Claire'in o konuşması iyiydi en azından arada böyle komik şeylerde gerekiyor. :D

Bu arada dizi 8.8'e çıkmış @OzaN :D

6.bölümü yeni izledim süper bir bölümdü çok konuşma vardı ama böyle tarihi bi dizide de bunların olması gerek tabi. :) Son bölümdeki Claire'in o konuşması iyiydi en azından arada böyle komik şeylerde gerekiyor. :D

Bu arada dizi 8.8'e çıkmış @OzaN :D
Hiç sorma ya yastayım. 7.8 bile bu diziye çokken... :D