2015te 9.bölümde beraber izleriz artıkben henüz izlemiyorum sfu yu bitireyim başlamayı düşünüyorum
2015te 9.bölümde beraber izleriz artıkben henüz izlemiyorum sfu yu bitireyim başlamayı düşünüyorum
inşallah diyelim2015te 9.bölümde beraber izleriz artık
İlk etiketlendiğim cümleyi okuduğum için diğer cümleleri artık okumam.yumruklu kısım spoiler içeriyor @yatutarsa isyan edecektir şimdi bende etiketleyip hatayı tam sıvamış oldum yani
under the dome un son bölümü yayınlanmış ben birazdan ona dalarım üstünede the knick süper olur
bunu sanırım yatutarsa izlemiyormuş ya? @BesaleT i etiketleyelim o darbeyi yesin bari
önlemi geç aldın ben alıntı yapmıştımTapatalkdan yazmiştim spoili kısmı şimdi önlemi aldım
Sen çarşambaları dizi izlemiyormusun? Strain ve under the dome araya sıkışırsa ray'i bu gece izlerim ben de bak unuttugun dizileri hatırlattım
sfu yu haftada bir bölümmü izliyorsun ? bilelimde ona göre bekleyelimben henüz izlemiyorum sfu yu bitireyim başlamayı düşünüyorum
öyle desende , göz istemsiz olarak yukarı kaymıştır büyük ihtimalİlk etiketlendiğim cümleyi okuduğum için diğer cümleleri artık okumam.
yok o kadar yavaş gitmiyorum 10. bölümü izliyorum şuanönlemi geç aldın ben alıntı yapmıştım
sfu yu haftada bir bölümmü izliyorsun ? bilelimde ona göre bekleyelim
öyle desende , göz istemsiz olarak yukarı kaymıştır büyük ihtimal
@yatutarsa ya demişin ama bende söylim 4.sezon indi perşembeden pazara 2şer gidiyorum elimden cıksın yeni sezon başladi. Pazartesi yeni sezonun ilk dizileri başlıyor [HASHTAG]#BlackList[/HASHTAG] ve [HASHTAG]#Gotham[/HASHTAG]önlemi geç aldın ben alıntı yapmıştım
sfu yu haftada bir bölümmü izliyorsun ? bilelimde ona göre bekleyelim
blacklist de yalnızsın, sana katılmam@yatutarsa ya demişin ama bende söylim 4.sezon indi perşembeden pazara 2şer gidiyorum elimden cıksın yeni sezon başladi. Pazartesi yeni sezonun ilk dizileri başlıyor [HASHTAG]#BlackList[/HASHTAG] ve [HASHTAG]#Gotham[/HASHTAG]
Bi 9 bölüm dayanamadın blacklistte aynısı @sürgünüm içinde geçerli (devam edicem yazın diyordu yaz bitti hacı)blacklist de yalnızsın, sana katılmam
gotham da ise arada bir baksamda benlik bir şey değil
Yaz boyunca kaç sezonluk dizileri bitirdim sıra gelmedi, birde daha iyileri olunca insan daha azıyla yetinemiyor o hesap.Bi 9 bölüm dayanamadın blacklistte aynısı @sürgünüm içinde geçerli (devam edicem yazın diyordu yaz bitti hacı)
Gotham beni şuan heycanlandırıyor ama tek sorun küçük oğlanda kendisini Touch dizisinde izlemiştim, acayip soğuk bi yapısı var çak ağzına bi tane dediklerimden
Sfu'dan aldiğin heycanın 2 mislini blackliste vaad etmiştimYaz boyunca kaç sezonluk dizileri bitirdim sıra gelmedi, birde daha iyileri olunca insan daha azıyla yetinemiyor o hesap.
oğlanı boşver kedi kız güzel bişeye benziyor o dizide bir kedi kızda ümit varBi 9 bölüm dayanamadın blacklistte aynısı @sürgünüm içinde geçerli (devam edicem yazın diyordu yaz bitti hacı)
Gotham beni şuan heycanlandırıyor ama tek sorun küçük oğlanda kendisini Touch dizisinde izlemiştim, acayip soğuk bi yapısı var çak ağzına bi tane dediklerimden
O kız için izlenir 0.cı bölüm kaç dk?oğlanı boşver kedi kız güzel bişeye benziyor o dizide bir kedi kızda ümit var
25 dakika falan sanırım sıfırıncı bölümü izle sonra karar ver benceO kız için izlenir 0.cı bölüm kaç dk?
Yapım ekibi filan varsa araya onlar giriyorsa bakarım da salt diziyse izlemem ilk bölümü izlerken 2.kere izlemiş gibi olurum sıkılırım25 dakika falan sanırım sıfırıncı bölümü izle sonra karar ver bence
dizimag sitesinde izlemiştim
dizi değil sadece tanıtım bu ? yapım ekibi çekim ekibi karakterler kim kimdir nedir ne değildir falan filan ?Yapım ekibi filan varsa araya onlar giriyorsa bakarım da salt diziyse izlemem ilk bölümü izlerken 2.kere izlemiş gibi olurum sıkılırım
İşte öyle kamera arkası filansa bakarım bazı yabancı kanllar dizinin bi kaç dksını önceden de düşürüyor nete bkz:fargo öyle olmuştu 7 dklık düşmüştü. Öyle 25 dk sandımdizi değil sadece tanıtım bu ? yapım ekibi çekim ekibi karakterler kim kimdir nedir ne değildir falan filan ?
bence her dizi başlamadan önce böyle bir sıfırıncı bölüm çekmek şart
mesela şimdi benim adım gültepe izliyorum hala karakterleri tam çözemedim ?
oysa sıfırıncı bölüm olsaydı rahat anlardım tabi sırtımla izliyorum belkide o yüzden tam anlamaıyorumdur
ilk izlerim dediğinde başlasan şimdiye üç kez bitirmiştinİşte öyle kamera arkası filansa bakarım bazı yabancı kanllar dizinin bi kaç dksını önceden de düşürüyor nete bkz:fargo öyle olmuştu 7 dklık düşmüştü. Öyle 25 dk sandım
İzerim derken ben hemen acıp izlemem ki gece dizi izlerken araya sıkıştırcamilk izlerim dediğinde başlasan şimdiye üç kez bitirmiştin
Hiç sorma ya yastayım. 7.8 bile bu diziye çokken...6.bölümü yeni izledim süper bir bölümdü çok konuşma vardı ama böyle tarihi bi dizide de bunların olması gerek tabi. Son bölümdeki Claire'in o konuşması iyiydi en azından arada böyle komik şeylerde gerekiyor.
Bu arada dizi 8.8'e çıkmış @OzaN