Bana Artık Hicran De vasat'ında altında başlamış @sokak sanati @yakup09
Dediğim ve belirttiğim gibi tekrarlarının başarısı ilerisini görmemzie yeter.
@mrt-06 işe yarıyor.
Bana Artık Hicran De vasat'ında altında başlamış @sokak sanati @yakup09
yoo bugün izlicem ilk bölümü nasıl yapmışlar diye ama düşük reyting alacaktır diye umuyorum ))sırf senaristler yüzünden izlemiyorsun yoksa için gidiyor izleyeyim diye
Uçankuş'tan bakabilirsin.haftanın her gününe koyuyordu yani öyle mi >?
sen fragamana göre eleştirmiştin ama, bölümü izlemeden. 🙂bakk cnm yüksek alırsada gelir tebrik ederim diziyi biz burda reyting sonuclarına göre her hafta dizileri aldığı reytinglere göre değerlendiriyoruz düşük alanı eleştirir yüksek alanıda tebrik ederim
burdakı sonuclara göre haftalık değerlendirme yapıyoruz yüksek alırsa gelir tebrik ederim yanı🙂
Demiştim ama.
belli bi yılın tarihini ver bakayımUçankuş'tan bakabilirsin.
starın başka bi gücü mü var yok kanal d daha vadiyi sahaya sürmedi en büyük güçacun gitti ama şu ana kadar eylül ortalamasında 11 eylüğle kadar 2 yazlık diziyle gelmesine rağmen 0.40 share ile geride yani...
yanlış ummuşsun 5 reytingle başlar ve yükseli,ryoo bugün izlicem ilk bölümü nasıl yapmışlar diye ama düşük reyting alacaktır diye umuyorum ))
ayoll ben frgmanı görür görmezmi gelip eleştirdim bekledim reyting açıklanmasını reytingte kötü olunca eleştirimi yaptım eğer reytingler 4-5 civarı olsaydısen fragamana göre eleştirmiştin ama, bölümü izlemeden. 🙂
bilmiyorsan niye emin konuşuyordun en az 4 diyeBen her koylu dizisinin 4 reyting garanti derim diğer koylu dizilerine bak hep ayni yorumu yaparım. Bu hafta emanet ve yılanların öcünün 4 reyting almasıni bekliyorum. Ama asktan kaçılmazin küçük gelin karşında direnebilir mi bilmiyorum)))
meryemim gelecek daha iddialısı mı varstarın başka bi gücü mü var yok kanal d daha vadiyi sahaya sürmedi en büyük güç
fox en güçlü silahı karagülü devreye sokmadı diğer dizileri de yavaş yavaş başlıyor
ama starda böyle bi silah yok aşktan kaçılmazı falan sahaya sürüyo sonuç ortada
coşmayan, adam olamaz diyosun. ne yani coşmayan kadın mı oluyor, coşmayanın adamlığından şüphe mi edelim ? bunun neresi hakaret değil ?nerde hakaret yav coşmayan adam yoktur diyorum bu mu hakaret
o da tutmayacak meryem kim sana kalsa stardaki reklamlar bile 10 reyting ama işler öyle gitmiyormeryemim gelecek daha iddialısı mı var
sende coşmuşsundur inkar edemezsin inanmıyorumcoşmayan, adam olamaz diyosun. ne yani coşmayan kadın mı oluyor, coşmayanın adamlığından şüphe mi edelim ? bunun neresi hakaret değil ?
atv geçen sene kvp'yi sürüyordu da ne oluyordu ? 3. lük için yarışıyordu kanal.))))))starın başka bi gücü mü var yok kanal d daha vadiyi sahaya sürmedi en büyük güç
fox en güçlü silahı karagülü devreye sokmadı diğer dizileri de yavaş yavaş başlıyor
ama starda böyle bi silah yok aşktan kaçılmazı falan sahaya sürüyo sonuç ortada
neyse, ilerki reytingleri beklemek lazım 🙂🙂ayoll ben frgmanı görür görmezmi gelip eleştirdim bekledim reyting açıklanmasını reytingte kötü olunca eleştirimi yaptım eğer reytingler 4-5 civarı olsaydı
frgmanı beğenmemiştim ama dizi iyi başlamıs tebrik ederim diye yorum yapardım
haftalık alınan reytinglere göre değerlendirme yapıyoruz yoksa benim bir derdim yok bu dizilerle🙂🙂
ilk 3 içindeydi ama atv de başka bişey yoktu kanal d şu halde zirve yarışında vadi gelince 1.oluratv geçen sene kvp'yi sürüyordu da ne oluyordu ? 3. lük için yarışıyordu kanal.))))))
😎meryem mi kim yurtdışında büyük bir topluluğun önünde dünyanın her yerinden gelecek gazetecilerin önünde yeni projesini imzalayacak kişio da tutmayacak meryem kim sana kalsa stardaki reklamlar bile 10 reyting ama işler öyle gitmiyor
sende coşmuşsundur inkar edemezsin inanmıyorum
Bilgisiyara geçeyim de.belli bi yılın tarihini ver bakayım
Üflememin ayarı yok.Biliyorum ama çok fazla olmuş bu.