Sizce Kurtlar Vadisi Sezona Kaç Reytingle Başlar?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
internette az araştır
😕ben hep sisteme baktığımda aşkı memnu ya da fatmagül geçiyordu vadiyi bilmiyorum.

yalnız sen biraz işine gelen tarafları görüyorsun bir kere aşkı memnu ilk sezonda vadiye geçemedi sonra da ab gurubunda 1.liği aldı , ama nasıl aldığını incelersen anlarsın , agb şirketi nerde ve şimdi niçin reyting ölçümü yapamıyor
olabilir ama kötü sezonları geçen sezon değildi ondan öncesi de vardı.

forumda bazı şahsiyetler arkamdan konuşup tutuyor halbuki kendileri profillerine arkadan konuşanları sevmediklerinisöylüyorlardı.Bu kişilerle işim olmaz benim yorumlarımı degerlendirmesin benimle polimiğe girmesin çünkü ben onlarla konuşmayacağım.

Asil o sistemi arastir iste nr olmus nr bitmis [emoji47]
şöyle bişey var ama o zamanlar reytinler yüksekti evet ama her dizinin yüksekti.

forumda bazı şahsiyetler arkamdan konuşup tutuyor halbuki kendileri profillerine arkadan konuşanları sevmediklerinisöylüyorlardı.Bu kişilerle işim olmaz benim yorumlarımı degerlendirmesin benimle polimiğe girmesin çünkü ben onlarla konuşmayacağım.

şöyle bişey var ama o zamanlar reytinler yüksekti evet ama her dizinin yüksekti.
Vadinin reytinglerinin sistematik olarak dusmesi nornal mi ?

Vadinin reytinglerinin sistematik olarak dusmesi nornal mi ?
ya ben vadiye çökecek bitecek demiyorum ama şöyle bir gerçek var vadide olaylardan bazıları eskiden memati sonra kara ve abdülhey üstünde de oluyordu.babam her izlediğinde karayı överdi bana:D
Düşmesi normal mi bilemem ama şimdi rakipleri var ben ilk bölümünde o kadar da yüksek başlamaz dedim zaten konu kaç reytingle başlar ben ab de 6 diyorum yavaş yavaş yükselir mi evet yükselir ama bu reytinglerle başlar izleyici alışır hem yeni kanalında.

2000 denekten 800 ünü bir yapımcı biliyorsa ee tabi olarak dizisi çok izlenir öyle şeyler vardı ki reklamda bile kanal değişmiyordu; hem vadinin kalitesi ortada yıllardır zirveye oynuyor dizi başarılı ki bugüne kadar geldi artık bugünü konuşmamız daha yararlı olur kanısındayım

Allah Allah :D yazdığım mesajın 2 altında yazmak ne zamandan beri arkadan konuşmak olmuş sen daha arkadan konuşmanın ne olduğunu bilmiyosun :D arkadan konuşsan gider özelden konuşurdum arkadan konuşmak odur :D ayrıca senin benle bi işin olamaz zaten noluyo arkadaş daha yenisiniz yavaş biraz

Allah Allah :D yazdığım mesajın 2 altında yazmak ne zamandan beri arkadan konuşmak olmuş sen daha arkadan konuşmanın ne olduğunu bilmiyosun :D arkadan konuşsan gider özelden konuşurdum arkadan konuşmak odur :D ayrıca senin benle bi işin olamaz zaten noluyo arkadaş daha yenisiniz yavaş biraz
Benim senle evet işim olmaz konuşmam olmaz çünkü üslubunu beğenmiyorum...
Noluyo yavaş falan....
madem yazacaksın o zaman yorumuma alıntı yapıp yaz...Ayrıca ben bir mesaj yazacaksam saygı duymuyorsan da yorum yapma...

Benim senle evet işim olmaz konuşmam olmaz çünkü üslubunu beğenmiyorum...
Noluyo yavaş falan....
madem yazacaksın o zaman yorumuma alıntı yapıp yaz...Ayrıca ben bir mesaj yazacaksam saygı duymuyorsan da yorum yapma...
bak almışsın mesajı işte direk benden hemde :D ben senin üslubunu hiç beğenmiyorum be kardeşim sürekli insanları kışkırtıyosun starım starım başka bişey yok
kimseye karışmıyorum ama bu kadarına sessiz kalamıyorum artık :D

Total 5, A/B 3.

Starımda olsaydı kesinlikle Total 18, A/B 16 ile başlardı aa Starımda değil. Star Star Ooooo Star. :)

bak almışsın mesajı işte direk benden hemde :D ben senin üslubunu hiç beğenmiyorum be kardeşim sürekli insanları kışkırtıyosun starım starım başka bişey yok
kimseye karışmıyorum ama bu kadarına sessiz kalamıyorum artık :D
Ben o cümlelerimin tüm sonuna gülücük koyuyorum genelde şakalaşıyoruz @Yiğitt ve @Bully ile birlikte...
ayrıca evet starımı seviyorum:)

Total 5, A/B 3.

Starımda olsaydı kesinlikle Total 18, A/B 16 ile başlardı aa Starımda değil. Star Star Ooooo Star. :)
:Fo kadar da değil:D