Sizce Kurtlar Vadisi Sezona Kaç Reytingle Başlar?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Memati zaten yoktu. Vadi karakterlere gore dizi degil senaryoya göre.Cakir oldu millet helvasini yedi namazini kildilar Vadi bittu dediler Vadi yeni basladi. Memati gitti millet biraktim dedi Vadi en iyu sezonlarindan birini yasadi. Simdi sen dusun.
ben diyeceğimi dedim ab de anca en fazla 7 ile başlar o da en fazla

alsın işte ne kadar iyi:Dsiz bu oranları düşük görüyorsunuz ama değil total 8 ab 6 bence yi reyting hem geçen sene vadiinin rakibi yoktu bu sene 3 dizi var ve acun:D
Yav arkadaşım geçen sezon Vadi tarihinin en kötü sezonuydu reytingler doğal oalrak düşük geldi hem aramızda kalsın bu hafta çöktü kocamın ailesini falan takan yok elbet düşecek acunu stardayken de geçiyorduk.

Yav arkadaşım geçen sezon Vadi tarihinin en kötü sezonuydu reytingler doğal oalrak düşük geldi hem aramızda kalsın bu hafta çöktü kocamın ailesini falan takan yok elbet düşecek acunu stardayken de geçiyorduk.
:Fgeçen sezon mu en kötü tarihi aşkı memnu ve fatmagülün karşısındayken neler yapıyordu:F

Vadi zaten 6 alıyordu bende bu sezon Kanal D'ye geçeceği için hem ab rakibi azalacak hemde Kanal D'nin ab kitlesi izleyecek ve 10+ olacaktı dedim. Tamam bu sezona daha sıkı hazırlanan Vadi'ninde payı vardır elbet bunda.

Neyse bu konu benim bünyeme ters.:F Dediğimi anlamışsındır umarım.:D
cidden merakla bekliyorum sonuçları 34 bölüm oynyan bir dizinin son üç bölümünü söyleyip duruyorsunuz ama az kaldı cuma günü reyting konusuna beklerim sizi o zaman kimin nasıl güleceğini hepimiz görecez :J

cidden merakla bekliyorum sonuçları 34 bölüm oynyan bir dizinin son üç bölümünü söyleyip duruyorsunuz ama az kaldı cuma günü reyting konusuna beklerim sizi o zaman kimin nasıl güleceğini hepimiz görecez :J

Ben kötü yorum yapmadım farkettiysen. Aşırı iyi bir yorum yaptım.:F Sanki diziyi yerden yere vurduk.

Ben kötü yorum yapmadım farkettiysen. Aşırı iyi bir yorum yaptım.:F Sanki diziyi yerden yere vurduk.
yok ben sana söylemiyorum sadece , genel olarak sonuçta hepimiz bir şey söylüyoruz bakalım 6 reytingmi alıcak ne alıcak asperagas konuşmayacaz sadece gerçekleri konuşucaz o yüzden bu fikir beyan eden herkesi ben de dahil reyting konusunda görmek istiyorum:J

yok ben sana söylemiyorum sadece , genel olarak sonuçta hepimiz bir şey söylüyoruz bakalım 6 reytingmi alıcak ne alıcak asperagas konuşmayacaz sadece gerçekleri konuşucaz o yüzden bu fikir beyan eden herkesi ben de dahil reyting konusunda görmek istiyorum:J

Hayır yorumu genel olarak paylaşsan dediğin olurda benden alıntı yapıyorsun.:F

Ben 10 dedim ve Kanal D'nin payının yüksek olacağını dedim. Gerisi beni ilgilendirmez.:)

kötü sezonlardı hem de 4 sene:D
rakibini geçemiyordu de sen şuna:D
yanlış bilgi vermeyelim bahsettiğin süreç 2-2,5 senedir o 2 senendinde hangi kirli ilişkilerle ay yapımın aldığını bilmeyen yok o zaman ki reyting şirketi nerde söylebilir misin ve de niçin şu an ölçüm yapamıyor , ayrıca o süreçte vadi sezon içerisinde 3 ay ara vermiş , tnt gibi bir kanal da yayınlanmış vs. bir sürü etken var lütfen kimse kendini kandırmasın gerçekler ortada

Hayır yorumu genel olarak paylaşsan dediğin olurda benden alıntı yapıyorsun.:F

Ben 10 dedim ve Kanal D'nin payının yüksek olacağını dedim. Gerisi beni ilgilendirmez.:)
işte seni muhaliflerin sesi olarak seçtim 😀 o yüzzden seni Yıldırım ı ve de bizleri reyting konusunda görmeyi istiyorum saygı çerçevesinde somut olarak konuşmamızı istiyorum 6 mı olur 16 mı olur o zaman hepp beraber görecez

yanlış bilgi vermeyelim bahsettiğin süreç 2-2,5 senedir o 2 senendinde hangi kirli ilişkilerle ay yapımın aldığını bilmeyen yok o zaman ki reyting şirketi nerde söylebilir misin ve de niçin şu an ölçüm yapamıyor , ayrıca o süreçte vadi sezon içerisinde 3 ay ara vermiş , tnt gibi bir kanal da yayınlanmış vs. bir sürü etken var lütfen kimse kendini kandırmasın gerçekler ortada

işte seni muhaliflerin sesi olarak seçtim 😀 o yüzzden seni Yıldırım ı ve de bizleri reyting konusunda görmeyi istiyorum saygı çerçevesinde somut olarak konuşmamızı istiyorum 6 mı olur 16 mı olur o zaman hepp beraber görecez

Neyse...

aşkı memnu ve fatmagül ikisi 4 yıl sürdü vadi 1 sene tnt deydi geri kalan 3 sene ne oluyor:DHep geçildi vadi hep:D

aşkı memnu ve fatmagül ikisi 4 yıl sürdü vadi 1 sene tnt deydi geri kalan 3 sene ne oluyor:DHep geçildi vadi hep:D
yalnız sen biraz işine gelen tarafları görüyorsun bir kere aşkı memnu ilk sezonda vadiye geçemedi sonra da ab gurubunda 1.liği aldı , ama nasıl aldığını incelersen anlarsın , agb şirketi nerde ve şimdi niçin reyting ölçümü yapamıyor

ya ne adamlar var her konuda kışkırtıcı mesajlar sözde gidiyodu forumdan bari konu açmayın gidiyosanız gidin kendinizi çok mu değerli sanıyosunuz :D