Sizce Kurtlar Vadisi Sezona Kaç Reytingle Başlar?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

takas

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
51,225
Puanı
1,060
Kurtlar Vadisi Pusu 18 eylül Perşembe sezonu Kanal D ekranlarında açacak.
Peki sizce kaçk reytingle başlar herkesin tahminlerini bekliyorum.

NOT; Perşembe 20.00 de BJK nin 22.00 de Trabzonspor'un Avrupa kupası maçı var.
Ayrıca Perşembe günü Türksat 4A ya geçiş olacak.

Rakipler; Kocamın Ailesi,Güldür Güldür Show,Aramızda Kalsın,1E1K1Ç

Bende realist bir tahmin yapayım. Hiç istemiyorum bu yorumu ama:

Total'de:14+ alır.
Ab'de: Kanal D'nin etkisiyle 10+ çok rahat gelir.

Beşiktaş Asteras karşısında erken gol bulup maçı koparırsa, dizide yayına 21:00'den sonra girerse maçın etkisi olmaz. Türksat 4A geçişide gece 12'den sonra olur, milleti uğraştırmaz inşallah.

Tahminim Total 12 Ab 9.5

Ben hiç tahmin yapamıyorum valla çok merak ediyorum :d

Bende realist bir tahmin yapayım. Hiç istemiyorum bu yorumu ama:

Total'de:14+ alır.
Ab'de: Kanal D'nin etkisiyle 10+ çok rahat gelir.
realist yorum yapıyorsunda şu an kanal d nin 10 alan tek bir projesini söyleyebilir misin 🙂başarıda aslan payı vadinin olacaktır kanaatindeyim

Ben bu sene vadinin kanal d de ab grubunda rekor kiracagini dusunuyorum totalde zaten en kotu sezonunda bile 10 nun altina dusmedi

Ben herşeye rağmen 14 yakın bir reyting bekliyorum.. 14 reytingden az alırsak bölüme çok yazık olur. Herşey yayın saatine bakar.. kanal yayın saatini iyi ayarlarsa beklentinin üstünde de alabilir.

Tapatalk 2

herkes 14 falan demiş ama hayatta alamaz.Bir kere ab de 9 demişsiniz ama artık perşembe günleri ab yapımlar var
Bence vadi total 8 yada 9 ab ise 5 6 ile açar sezonu

realist yorum yapıyorsunda şu an kanal d nin 10 alan tek bir projesini söyleyebilir misin 🙂başarıda aslan payı vadinin olacaktır kanaatindeyim

Kanal D'nin belli bir Ab kitlesi var ve bunun bence çok büyük etkisi oalcak. nasıl Fox'a geçeceğini düşündüğümüzde 7+ alacağını söylersem Kanal D'dede 10+ alacak derim bence bu böyle. Kanal D Ab grubu için Atv'den çok daha fazlasını verecektir. Ayrıca

KanaL D hep Vadi'nin karşısına Ab işleri koyarak birazda olsa izleyici çalıyordu şimdi öyle bir şey olmayacak yani kanaL D her zaman Vadi'nin karşısını bir şeyler koydu ama Atv koyamaz. Fark bariz belli oalcak.

Trabzon maçı d smartta zaten bjknin rakibide kolay ilk yarı işi bitirirse Vadi uçuşa geçecektir. :D

Total 14 Ab 11