aga yarın oldu seni bekliyom ben hadiYarın Size Bomba gibi bir sürprizimiz var takipte kalın![]()
😀
aga yarın oldu seni bekliyom ben hadiYarın Size Bomba gibi bir sürprizimiz var takipte kalın![]()
ben pazartesi bekliyorum fragmanı vadi kolaj verdiği bölümlerde bile yani bölümü yayınladığı hafta veriyordu fragmanalrı yanı pazartesi yine öyle olucağını düşünüyorum yeni bölüm fragmanını pazartesinden itibaren görürüz bence 🙂🙂bugün de fragman çıkmazsa geçmiş olsun vadiyi daha iki hafta daha bekleriz
Vadinin saatine denk gelmiyor, gece yaparlar bu işlemi.türksat kanal işlemi 18 eylül perşembe olucakmış şimdi vadi ekibi bunu bahane edip 1 hafta daha erteler kesin yeni bölümü reytingleri bu durum etkilicek çünkü😱😱😱
onlara bahane olsun cnm geçen yıl cuma günü sınav var diye yeni bölümü vermeyen bir ekip olduklarını hatırlatmak istiyorumVadinin saatine denk gelmiyor, gece yaparlar bu işlemi.![]()
Bu sefer işi sıkı tutuyorlar, Kanal D'de dünya kadar para yatırdı bu işe zırt pırt ara verdirmez. Hem geçen yıl prodiksiyon ekibi çok yetersizdi Necati kendi yazıp oynuyordu bu sefer öyle değil.onlara bahane olsun cnm geçen yıl cuma günü sınav var diye yeni bölümü vermeyen bir ekip olduklarını hatırlatmak istiyorum![]()
hayırdır abi nereye gidiyonBen bugun yokum ancak aksama girerim foruma kesin ben yokken gelismeler tavan yapar ah ulan @34rcp44 kardesim bugunu mu buldun onemli gelismeleri aciklaman neyse onemli gelismeler olsunda biz ogrenmesekte olur
aga yarın oldu seni bekliyom ben hadi
😀
Hani bugundu aga ?Yarın Size Bomba gibi bir sürprizimiz var
aga benim kaynak daha patlatmadı patlattığı anda patlatıcam bende banada süpriz olcak![]()
bugün bittimiki aga gece 00:00 a kadar vaktimiz varHani bugundu aga ?![]()
Senle de isimiz var agabugün bittimiki aga gece 00:00 a kadar vaktimiz var![]()
Reytingler hala düşük aslında 25 eylül daha mantıklı oluragalar size kötü bi haberim var
haftaya 18 eylülde türksat 4a ya geçiş varmış yani o gün kanallarını ayarlayaman birçok insan olacaktır ve bu da reytingleri etkileyecek
2.ise haftaya bjk nin uefa maçı varmış
yani demem o ki biz 25 eylüle hazırlık yapsak iyi olacak tarih belirtmemeleri o yüzden diye düşünüyorum
ulan ne şans var bizde de ya başlayacam böyle işe
aga reytignler onlara düşük bize değil vadi yayınlandı mı yükseltir tüm oranları merak etmeReytingler hala düşük aslında 25 eylül daha mantıklı olur![]()
Aga ben olsaydım bir hafta daha ertelerdim maçtı şuydu buydu 18 eylül hata olur ama 2 hafta daha dayanılmaz bilmiyorum valla@34rcp44 aga süpriz ne açıkla yav merakta bırakma
aga reytignler onlara düşük bize değil vadi yayınlandı mı yükseltir tüm oranları merak etme![]()
aga tarih kesinleşti 18 eylülagalar size kötü bi haberim var
haftaya 18 eylülde türksat 4a ya geçiş varmış yani o gün kanallarını ayarlayaman birçok insan olacaktır ve bu da reytingleri etkileyecek
2.ise haftaya bjk nin uefa maçı varmış
yani demem o ki biz 25 eylüle hazırlık yapsak iyi olacak tarih belirtmemeleri o yüzden diye düşünüyorum
ulan ne şans var bizde de ya başlayacam böyle işe