Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

bugün de fragman çıkmazsa geçmiş olsun vadiyi daha iki hafta daha bekleriz

bugün de fragman çıkmazsa geçmiş olsun vadiyi daha iki hafta daha bekleriz
ben pazartesi bekliyorum fragmanı vadi kolaj verdiği bölümlerde bile yani bölümü yayınladığı hafta veriyordu fragmanalrı yanı pazartesi yine öyle olucağını düşünüyorum yeni bölüm fragmanını pazartesinden itibaren görürüz bence 🙂🙂

Ben bugun yokum ancak aksama girerim foruma kesin ben yokken gelismeler tavan yapar ah ulan @34rcp44 kardesim bugunu mu buldun onemli gelismeleri aciklaman neyse onemli gelismeler olsunda biz ogrenmesekte olur

türksat kanal işlemi 18 eylül perşembe olucakmış şimdi vadi ekibi bunu bahane edip 1 hafta daha erteler kesin yeni bölümü reytingleri bu durum etkilicek çünkü😱😱😱

onlara bahane olsun cnm geçen yıl cuma günü sınav var diye yeni bölümü vermeyen bir ekip olduklarını hatırlatmak istiyorum :kiki::kiki:
Bu sefer işi sıkı tutuyorlar, Kanal D'de dünya kadar para yatırdı bu işe zırt pırt ara verdirmez. Hem geçen yıl prodiksiyon ekibi çok yetersizdi Necati kendi yazıp oynuyordu bu sefer öyle değil.:)

agalar size kötü bi haberim var
haftaya 18 eylülde türksat 4a ya geçiş varmış yani o gün kanallarını ayarlayaman birçok insan olacaktır ve bu da reytingleri etkileyecek
2.ise haftaya bjk nin uefa maçı varmış

yani demem o ki biz 25 eylüle hazırlık yapsak iyi olacak tarih belirtmemeleri o yüzden diye düşünüyorum :(

ulan ne şans var bizde de ya başlayacam böyle işe

haftaya 18 eylülde türksat 4a ya geçiş varmış yani o gün kanallarını ayarlayaman birçok insan olacaktır ve bu da reytingleri etkileyecek

yani demem o ki biz 25 eylüle hazırlık yapsak iyi olacak tarih belirtmemeleri o yüzden diye düşünüyorum :(

Reytingler hala düşük aslında 25 eylül daha mantıklı olur :(

4_1565910650541149f5d2c3b.jpg

Çiğdem Batur ve Nur Fettahoğlu

Usta görmesin!

http://www.acunn.com/galeri/polat-alemdar-gormesin/16297/sayfa/4

aga tarih kesinleşti 18 eylül

Forum İstatistikleri

Konular
176,602
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy