Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

geçen yılın birikintisi var brazda sürekli kolaj verip durdular herşeyi bahane edip atv kanalından ayrılmamıza en çok buyüzden sevinmiştim zaten oyüzden 11 eylül olmayınca yine hevesim kursağımda kaldı tamam tarih verilmedi ama sırf diğer diziler ara veriyor diye 11 eylülden 18 olarak karar değiştirdilerse eğer buna üzülürü bunu demeye çalısıyorum ben
11 eylülü nasıl beklicem diye dövünüyorummm bunlar 18 eylül diyor yok nasıl beklicem okadar 1 kara yıl gibi geldi bana sıcak sıcağına öyle konustum ama offf nasıl beklicem ben yaaaaa :T
haklısın emin ol bizde sabırsızlıkla bekliyoruz ama bu akdar acımasız bi yorum yapmayın ustaya en çok destek olacağımız zamanda ufacık bişey için bunca yaptığı hamlelere rağmen olmaz

reytingler açısından daha iyi olacaktır havalar daha sıcak reytingler düşük
ki zaten açıklanmış bi tarih yok ki biz kendi kendimize tarih çıkarıp kendimiz yayın gününü belirliyoruz sonrada ertelendi diyoruz :D

haklısın emin ol bizde sabırsızlıkla bekliyoruz ama bu akdar acımasız bi yorum yapmayın ustaya en çok destek olacağımız zamanda ufacık bişey için bunca yaptığı hamlelere rağmen olmaz

reytingler açısından daha iyi olacaktır havalar daha sıcak reytingler düşük
ki zaten açıklanmış bi tarih yok ki biz kendi kendimize tarih çıkarıp kendimiz yayın gününü belirliyoruz sonrada ertelendi diyoruz :D
Sen yarin itibariyla isle ilgili irtibatini kestin deil mi artik forumdasin herhalde:)))))

10665212_344147295749029_2408428509029512741_n.jpg

Sen yarin itibariyla isle ilgili irtibatini kestin deil mi artik forumdasin herhalde:)))))
evet abi forumdayım artık :D

10649830_1552129511676971_2929586686564444553_n.jpg

NOT; Kurtlar Vadisi Pusu eski bölümleriyle hafta içi hergün 18.00 de Beyaz Tv'de

NOT; Bi aksilik olmazsa v2 fragmanı yarın çıkacakmış

Son düzenleme:
Erteleme Kanal D tarafından gerçekleşti.. yayın gününü Kanal belirliyor.. vadi nekadar 11 eylül dese bile Kanal eylül'de diye devam ediyordu.. tarihi belirlememişlerdi.. vadi için 11 eylül kesindi.

Taptalk 2

Son düzenleme:
Erteleme Kanal D tarafından gerçekleşti.. yayın gününü Kanal belirliyor.. vadi nekadar 11 eylül dese bile Kanal eylül'de diye devam ediyordu.. tarihi belirlememişlerdi.. vadi için 11 eylül kesindi.

Taptalk 2
evet aga sıkıntı kanalda yoksa dediğin gibi 11 eylül kesindi ve ne yazıkki bizim kaynaklarda 18 eylül olduğunu doğruladı.

ama yarın büyük ihtimal v2 çıkıcak

agalar andy garcıa gala gecesinin videolu görüntüsü varmı tüm geceyi gösteren canlı görmek iyi olurdu sadece fotolara bağlı kalmadann..:Z

Kurtlar Vadisi Pusu 230.Bölüm Fragmanı v2 yarın akşam ! geliyorrrrrr geliyorrrrrr asrın fragmanı geliyorrrrrrrrrr..kanuni bu haberi hürremmmmm atımı getir sefere gidiyommmmmmmmmmm macaristan taraflarınaaaaaaa deyip fethedilen ülkeleri tekrar fethetmeye giderdi panpa bu müjdeli haberi veren klavyen toz toprak görmesinnnnn..:gangnam::gangnam::gangnam::gangnam::ok::ok: