Kavga eden o kızla erkek aşık olurlar bak yazıyorum bu mesaja.![]()
Benimde aklıma o geldi ama Seyfi'nin sevgilisi var hemde baya aşık kıza.
Kavga eden o kızla erkek aşık olurlar bak yazıyorum bu mesaja.![]()
Seyfi'nin sevgilisinin o kendi başına aynada şarkı söylerken ki hallerinden sonra gözümden düştü.Benimde aklıma o geldi ama Seyfi'nin sevgilisi var hemde baya aşık kıza.Ama kıskançlık krizi çıkarır o sarışın kız.
![]()
Oha biri kardeşi.Kavga eden o kızla erkek aşık olurlar bak yazıyorum bu mesaja.![]()
Bilmiyorum hiç izlemedim ama ikisi de kadının çocuğu değil mi?Nazlı ile Seyfi kardeş mi?![]()
Yahu o gözlüklü çocuk ile kızı demiyor. Kıza saldıran çocukla kızı diyorBilmiyorum hiç izlemedim ama ikisi de kadının çocuğu değil mi?![]()
Seyfi'nin sevgilisinin o kendi başına aynada şarkı söylerken ki hallerinden sonra gözümden düştü.![]()
![]()
Haa anladım.Yahu o gözlüklü çocuk ile kızı demiyor. Kıza saldıran çocukla kızı diyor![]()
O da ayrı bi saçmalık dizinin %80'i renkli gözlü o kız Ayça Bingöl'ün oğlunun sevdiği kız, Mete Horozoğlu ohooo sanki Türkiye de en fazla renkli gözlü varmış gibi nerde renkli gözlü bulmuşlar almışlar direk diziye.Kızın gözleri süper güzel. Benim favorim yani.![]()
Yuhh kardeşle kardeşi aşık edecek halimiz yok herhalde.Haa anladım.Ben de ikisi de kıza aşık olur diyor sandım.
![]()
O da ayrı bi saçmalık dizinin %80'i renkli gözlü o kız Ayça Bingöl'ün oğlunun sevdiği kız, Mete Horozoğlu ohooo sanki Türkiye de en fazla renkli gözlü varmış gibi nerde renkli gözlü bulmuşlar almışlar direk diziye.![]()
Takıntı değil olabilir o kadar da ama dikkatimi çekti yani.O kadar olur ona takmadım ben şahsen.![]()
Takıntı değil olabilir o kadar da ama dikkatimi çekti yani.![]()