The Walking Dead'e Kardeş Dizi Resmen Geliyor!

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,351
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
thumbnail_1409953136.jpg

AMC'nin bol reytingli dizisi The Walking Dead için bir spin-off projesi uzun süredir gündemdeydi fakat gerçekten gerçekleşip gerçekleşmeyeceği soru işaretiydi. Bugün itibariyle bu soru işaretleri kalktı ve AMC resmen dizi için pilot bölüm siparişini verdi.

The Walking Dead ile aynı evrende geçecek dizi, The Walking Dead izleyicilerinin "acaba dünyanın diğer kısımlarında durumlar nasıl" sorusunu bir nebze aydınlatıcı nitelikte olacak. Farklı bir bölgede ve farklı karakterlerle çekilecek dizinin yer ve cast detayları ise henüz belli değil.

The Walking Dead'in yapımcılarından olan Robert Kirkman ve Sons of Anarchy dizisinin yapımcılarından Dave Erickson'ın geliştiriciliğini üstlendiği dizinin pilot bölüm çekimleri bu yılın sonlarında yapılacak.

Pilot bölüm sonrasında ise AMC'nin diziye tam onay verip vermeyeceği netlik kazanacak.

The Walking Dead'in yeni sezonu (beşinci sezonu) ise Ekim ayında AMC'de olacak...

Saçma bi hareket olmuş (b) TR'yi konuyu edineceklerse benden de onay ama ABD'nin bilmem neresindeki eyalet olacaksa bırak kalsın:T:

Saçma bi hareket olmuş (b) TR'yi konuyu edineceklerse benden de onay ama ABD'nin bilmem neresindeki eyalet olacaksa bırak kalsın:T:
TWD nin kardeş dizisi zaten vardı :) aslında üvey kardeş, tam kardeş sayılmaz ama yinede var halihazırda :) o da the strain :)

Yine ABD'de olur büyük ihtimal.

Riskli bir hamle bu. AMC, The Walking Dead'in etinden sütünden yararlanmak istiyor. :) Eğer iyi bir şekilde yapıp sevilesi karakterler yaratmayı başarırlarsa gerçekten ilgiyle izleyebileceğimiz bir dizi olabilir. (Hatta belki de TWD'nin orijinalinin yeni sezonlarından bile ilgi çekici olmayı başarabilir.) Fakat tam tersi daha mümkün gibi. :(

TWD nin kardeş dizisi zaten vardı :) aslında üvey kardeş, tam kardeş sayılmaz ama yinede var halihazırda :) o da the strain :)
Evet :X yeni jenerasyon :F TWD 1900 kuşak Strain 2015 :F Nesil farkı olacak Strainde onlar
akıllanacak :A

Yine ABD'de olur büyük ihtimal.

Riskli bir hamle bu. AMC, The Walking Dead'in etinden sütünden yararlanmak istiyor. :) Eğer iyi bir şekilde yapıp sevilesi karakterler yaratmayı başarırlarsa gerçekten ilgiyle izleyebileceğimiz bir dizi olabilir. (Hatta belki de TWD'nin orijinalinin yeni sezonlarından bile ilgi çekici olmayı başarabilir.) Fakat tam tersi daha mümkün gibi. :(
AMC aslında böyle yaparak TWD'nin biraz daha tempoya girmesini sağlamiş oldu :X En azından 16 bölüm izleyip senede 2 kere TWD sezonu acmayız.

Yeni dizideki yeni karakterleri ne kadar severiz bilmiyorum ama hep çakma diyecez:A

Evet :X yeni jenerasyon :F TWD 1900 kuşak Strain 2015 :F Nesil farkı olacak Strainde onlar
akıllanacak :A

AMC aslında böyle yaparak TWD'nin biraz daha tempoya girmesini sağlamiş oldu :X En azından 16 bölüm izleyip senede 2 kere TWD sezonu acmayız.

Yeni dizideki yeni karakterleri ne kadar severiz bilmiyorum ama hep çakma diyecez:A
Bence TWD'de bir şey değişmez. Yine 16 bölüm 8+8 olur. (Bence iyi bir yayın stratejisi, ne sıkılıyoruz ne de çok özlüyoruz.) Aradaki boşluklarda da yeni dizi yayınlanır. :):) Tabii pilot bölüm geçmeyebilir de. How I Met Your Dad için de o kadar konuştuk ama kanal onayı vermedi. :D

Bence TWD'de bir şey değişmez. Yine 16 bölüm 8+8 olur. (Bence iyi bir yayın stratejisi, ne sıkılıyoruz ne de çok özlüyoruz.) Aradaki boşluklarda da yeni dizi yayınlanır. :):) Tabii pilot bölüm geçmeyebilir de. How I Met Your Dad için de o kadar konuştuk ama kanal onayı vermedi. :D
8+8 stratejisini sevmiyorum ben:X ara verdiklerinde de son bölümde heycan fazla artmiyor gibi geliyor bana :X

twd nin havası yetiyor zaten bu sene arkadaşların beğenmediği baştan sona darly ve bety li geçen bölümü bile çok sevmiştim, izleyiciye ruh hallerini yansıtabiliyorlar sessiz sakin bir 45 dakika hiç konuşmasalar ormanda yanyana yürüseler bile insanın içi huzur doluyor.. çünkü karakterler yapmacık değil, çok doğal sevinçleri, korkuları, heyecanları bize anında yansıyor bu açıdan zombili olupta çok sevdiğim tek dizi diyebilirim ...

The Vampire Diares yaptı bunu aynısını The Originals diye ve The Vampire Diaresten sıkılanlar yeni kardeş diziyi çok sevdiler bunların başında ben geliyorum.Bence bu iş The Walking Dead'ten bile daha çok seyredilebilir:)

Hayırlı olsun her şey olabilir TWD'den çok da izlenebilir hiç ummadık bi şekilde ilk sezonu da son sezonu olabilir spin-off'un. :)

En az The Walking Deat kadar ilgi görür bence. Benim içinde sıkıntı yok izlerim.:D

Evet 4x8'e 10 vermişim. O bölüm geçen sezonun en iyisiydi ya nasıl sevmedin, valla hayret. :D
Ben pc de değilim sana zahmet imdb yi chek etsene hang3isi iyiymiş::X zamanında benim beğendiğim sezonun en yukseğiydi ve en fazla oy kullanılanılan bölümüydü(b)

Ben pc de değilim sana zahmet imdb yi chek etsene hang3isi iyiymiş::X zamanında benim beğendiğim sezonun en yukseğiydi ve en fazla oy kullanılanılan bölümüydü(b)
Benimki 9485 oyda 9.7 puan seninki 5146 oyda 9.2 puan.

Benimki açık ara birinci ama seninki de ikinci. İkimiz de bu bölümlerden birini sevmediğimize göre ikimizde de sorun var herhalde. :D