The Walking Dead'e Kardeş Dizi Resmen Geliyor!

ama genelde yan dizilere orjinal diziden önemli oyuncular geçer tamamen farklı oyunculardan kurulu olmaması lazım örneğin the vampire diaries klaus karakteriyle yan dizi the originals yapıldı arrowdan ise diziye yeni giren çocuk the flashta ana karakter olmustu
twd kesinlikle daryl karakterini yan diziye başrol yapsın ben bıktım rickin saçma sapan liderlik yapmasından darlyde farklı bölgelerdekı gurubu yöneltsin ozaman çok tutar işte bu yan dizi:love1:

Benimki 9485 oyda 9.7 puan seninki 5146 oyda 9.2 puan.

Benimki açık ara birinci ama seninki de ikinci. İkimiz de bu bölümlerden birini sevmediğimize göre ikimizde de sorun var herhalde. :D
Benim bölüm izlediğimiz gunlerde 4bin oyla filan en iyi bölümdü diye hatkırlıyprum(b) bi daha mı izlesek :F

off bu haberi gördümde sonra açırım dedim :T:(

biz bu dizinin yapılacağını biliyoruz hatta twd geçen bir kaç karakterde dizide kısa rolü olabilir :)

Saçma bi hareket olmuş (b) TR'yi konuyu edineceklerse benden de onay ama ABD'nin bilmem neresindeki eyalet olacaksa bırak kalsın:T:
hiçte saçma bir hareket değil , senaryosu filan oluşturuluyor şuan :X

The Vampire Diares yaptı bunu aynısını The Originals diye ve The Vampire Diaresten sıkılanlar yeni kardeş diziyi çok sevdiler bunların başında ben geliyorum.Bence bu iş The Walking Dead'ten bile daha çok seyredilebilir:)
kesinlikle katılıyorum :)

En az The Walking Deat kadar ilgi görür bence. Benim içinde sıkıntı yok izlerim.:D
aynen , bak beni anlıyosun :D

Hayırlı olsun her şey olabilir TWD'den çok da izlenebilir hiç ummadık bi şekilde ilk sezonu da son sezonu olabilir spin-off'un. :)
kötü düşünmeyelim hemen :bhr:
Yine ABD'de olur büyük ihtimal.

Riskli bir hamle bu. AMC, The Walking Dead'in etinden sütünden yararlanmak istiyor. :) Eğer iyi bir şekilde yapıp sevilesi karakterler yaratmayı başarırlarsa gerçekten ilgiyle izleyebileceğimiz bir dizi olabilir. (Hatta belki de TWD'nin orijinalinin yeni sezonlarından bile ilgi çekici olmayı başarabilir.) Fakat tam tersi daha mümkün gibi. :(
şun titiz bir şekilde çalışıyorlar , çok farklı şeyler olucak :) bence kesinlikle tutacak ,

ama genelde yan dizilere orjinal diziden önemli oyuncular geçer tamamen farklı oyunculardan kurulu olmaması lazım örneğin the vampire diaries klaus karakteriyle yan dizi the originals yapıldı arrowdan ise diziye yeni giren çocuk the flashta ana karakter olmustu
twd kesinlikle daryl karakterini yan diziye başrol yapsın ben bıktım rickin saçma sapan liderlik yapmasından darlyde farklı bölgelerdekı gurubu yöneltsin ozaman çok tutar işte bu yan dizi:love1:
darly twd kalacak :) ama twd deki bazı oyuncular kısa bir rol oynayacak bu dizide :)

Son düzenleme:
Evet, hatırlıyorum :X @destere de begenmişti sanırım o bölümü(b) sende bu bölümü beğenmişsin hatta 10 vermişsin :X
twd 4x8 . bölüm le alakalı yorumdanmı bahsettiniz yoksa :)
o bölüme yaptığım yoruma şimdi göz attım da:)

valinin michone tarafından öldürülüşünün verdiği gazla çok pis bir sevinç yaşamışım:) o zamanki bölümle ilgili yorumumda acayip bir aşırılık var sanki oysa ben daha sakin yorum yaparım : :)

twd 4x8 . bölüm le alakalı yorumdanmı bahsettiniz yoksa :)
o bölüme yaptığım yoruma şimdi göz attım da:)

valinin michone tarafından öldürülüşünün verdiği gazla çok pis bir sevinç yaşamışım:) o zamanki bölümle ilgili yorumumda acayip bir aşırılık var sanki oysa ben daha sakin yorum yaparım : :)
14.bölümü sevmişmiydin?

by Tapatalk

14.bölümü sevmişmiydin?

by Tapatalk
-TWD 14. bölümü izledim süperdi harikaydı aynı zamanda üzücüydü , bu seneki bölümleri sevmeyenler gibi düşünmüyorum her bölümü bence güzeldi 14. bölümü ise daha güzel ve daha özenliydi.-
-----------------------
aynı yukardaki sözleri söylemişim şimdide aynı fikirdeyim :)

-TWD 14. bölümü izledim süperdi harikaydı aynı zamanda üzücüydü , bu seneki bölümleri sevmeyenler gibi düşünmüyorum her bölümü bence güzeldi 14. bölümü ise daha güzel ve daha özenliydi.-
-----------------------
aynı yukardaki sözleri söylemişim şimdide aynı fikirdeyim :)
14.bölümü senle ben çok sevmistik:) sanırım bide @sokak sanati

by Tapatalk

off bu haberi gördümde sonra açırım dedim :T:(

biz bu dizinin yapılacağını biliyoruz hatta twd geçen bir kaç karakterde dizide kısa rolü olabilir :)

hiçte saçma bir hareket değil , senaryosu filan oluşturuluyor şuan :X

kesinlikle katılıyorum :)

aynen , bak beni anlıyosun :D

kötü düşünmeyelim hemen :bhr:

şun titiz bir şekilde çalışıyorlar , çok farklı şeyler olucak :) bence kesinlikle tutacak ,

darly twd kalacak :) ama twd deki bazı oyuncular kısa bir rol oynayacak bu dizide :)
kalıcağını biliyorum ama gitseydi diyorum yanı ordakı gurubuda daryl lideri olsaydı eminimki ozaman çok tutardı bu dizi onu demek istedim :)) pll dizisindende calep galiba rasenwoord geçmişti yanı orjinal diziden önemli bir oyuncu yan dizide olmalı klaus örneği gibi yoksa yan diziler tutmuyor ama twd hatrın bu yan diziyede bakıcam tabikide :))

kalıcağını biliyorum ama gitseydi diyorum yanı ordakı gurubuda daryl lideri olsaydı eminimki ozaman çok tutardı bu dizi onu demek istedim :)) pll dizisindende calep galiba rasenwoord geçmişti yanı orjinal diziden önemli bir oyuncu yan dizide olmalı klaus örneği gibi yoksa yan diziler tutmuyor ama twd hatrın bu yan diziyede bakıcam tabikide :))
ben orjinal dururken yanlama dizileri sevmiyorum :)
beren dururken ayşen gruda izlemek gibi bişey olur bu :)