aaa sendemi vadi izliyorsun cnm 🙂🙂Reaksiyon dizisinde zaten işler yolunda değil.
Oyuncular çok nazlı çıktı.![]()
aaa sendemi vadi izliyorsun cnm 🙂🙂Reaksiyon dizisinde zaten işler yolunda değil.
Vissss recebim bir tasla iki kus vurmussunadam ne güzel söylemiş Arkadaşlar Necati Şaşmaz tek başına diziyi daha iyi yerlere getirebileceğini bence sezon başlamadan gösterdi. Yapılan transferlerle,çıkan fragmanla birlikte bence Necati Şaşmaz,"Reaksiyon"un cenazesinde yakasına "Beyaz Karanfil" takar.
Bu da var aga daha önceden paylaşmıştım fazla yer kaplamasın
Show TV 'de ki Kurtlar Vadisi dizisini izledim sonra Beren Saat için bıraktım .Bu sene ekranlarda olmayacağı için takip edeceğim.aaa sendemi vadi izliyorsun cnm 🙂🙂
Üst sıralarda yer almaya çalışacağım.Bu da var aga daha önceden paylaşmıştım fazla yer kaplamasın
- china_shangai
- 1139
-KADİR-- 987
Polat Şaşmaz- 903
takas- 732
Maskeli Fedai- 262
34rcp44- 224
XanTier- 132
Master.1000- 124
sürgünüm- 105
kvp-medya- 95
mrt-06- 84
AlemTo- 54
vadikızı- 52
Yakamoz-Asi- 50
batuhankaralar- 44
Çiğdem-- 40
ABAY_06- 40
legolas9900- 32
cookies- 28
eros- 26
nestroyers- 19
darksaal- 18
xemrexxx- 17
hızlı gonzales- 15
WesTxCoasT- 13
f.reytingci- 11
Bully- 9
eskici- 8
berkann- 7
gundix123- 6
Reytinger- 6
dRaqa0- 6
ernkrbyk- 5
Yiğitt- 5
GreatOttoman- 5
Onur_35- 4
xdragxx- 4
RevaN- 3
ozgur2113- 3
Billy Kane- 2
halukerogluFOX- 2
beyazsoy- 2
baranelif- 2
RüzgarGülü- 2
Leo.Runle- 2
Eski Yara- 2
Fks14- 2
Fb_King- 2
SuskunFelon- 1
ß®ΞÂkΞ®07- 1
LeqeND KiLLeR- 1
CastieL.06- 1
destere- 1
yatutarsa- 1
kvçakır- 1
Neferet- 1
HeisenBerg- 1
aDNaN- 1
AnaKin- 1
Hafız
Andy garcia onlarin sirazesini kaydirdi onlar artik iflah olmazReaksiyon dizisinde zaten işler yolunda değil.
Yazık onlaraAndy garcia onlarin sirazesini kaydirdi onlar artik iflah olmaz))) sinirleri bozuldu terlemeye basladilar akillari gitti ne yapacaklarini bilemediler🙂
Acirsan acinacak duruma dusersinYazık onlara
O zaman beter olsunlar beyaz satıcılarAcirsan acinacak duruma dusersin))))) misal genc osman diyecem kimse anlamayacak🙂
Tamam gözüküyorO zaman beter olsunlar beyaz satıcılar
Dediğim gibi sırasıyla 1-2-3-4. denemem diye gidiyor ilkinde iki müziği birleştireyim dedim olmadı gibi İnşallah beğenirsiniz
@AlemTo aga oldu mu
Eğer bir eksikliğim varsa söyleyin onu geliştirmeye çalışayım sesin kalitesiz olmsı programdan kaynaklanıyor malesef başka program bulamadım
Bidaha deneme cok kotu olmusO zaman beter olsunlar beyaz satıcılar
Dediğim gibi sırasıyla 1-2-3-4. denemem diye gidiyor ilkinde iki müziği birleştireyim dedim olmadı gibi İnşallah beğenirsiniz
@AlemTo aga oldu mu
Eğer bir eksikliğim varsa söyleyin onu geliştirmeye çalışayım sesin kalitesiz olmsı programdan kaynaklanıyor malesef başka program bulamadım
İçimde ki hevesimi kırıyon ama heBidaha deneme cok kotu olmus)))))))))
Yav he heİçimde ki hevesimi kırıyon ama he![]()
Hocam geceye damgayi vurdun bunun ustune laf yokPana Film'in bir dayısı eksik.. Şener Şen baba da dahil olsaydı keşke.. ustayı bekliyoruz.
Taptalk 2
Valla haci andy garciadan sonra ben bile olurumBuarada umarım sponsorumuz yeniden Next Nextstar olur.
Taptalk 2