Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

adam ne güzel söylemiş Arkadaşlar Necati Şaşmaz tek başına diziyi daha iyi yerlere getirebileceğini bence sezon başlamadan gösterdi. Yapılan transferlerle,çıkan fragmanla birlikte bence Necati Şaşmaz,"Reaksiyon"un cenazesinde yakasına "Beyaz Karanfil" takar.
Vissss recebim bir tasla iki kus vurmussun:)))))

Acirsan acinacak duruma dusersin:)))))) misal genc osman diyecem kimse anlamayacak🙂
O zaman beter olsunlar beyaz satıcılar

Dediğim gibi sırasıyla 1-2-3-4. denemem diye gidiyor ilkinde iki müziği birleştireyim dedim olmadı gibi İnşallah beğenirsiniz

@AlemTo aga oldu mu

Eğer bir eksikliğim varsa söyleyin onu geliştirmeye çalışayım sesin kalitesiz olmsı programdan kaynaklanıyor malesef başka program bulamadım

Son düzenleme:

Dediğim gibi sırasıyla 1-2-3-4. denemem diye gidiyor ilkinde iki müziği birleştireyim dedim olmadı gibi İnşallah beğenirsiniz

@AlemTo aga oldu mu

Eğer bir eksikliğim varsa söyleyin onu geliştirmeye çalışayım sesin kalitesiz olmsı programdan kaynaklanıyor malesef başka program bulamadım
Tamam gözüküyor :)

@AlemTo aga oldu mu

Bidaha deneme cok kotu olmus :))))))))))

Pana Film'in bir dayısı eksik.. Şener Şen baba da dahil olsaydı keşke.. ustayı bekliyoruz.

Taptalk 2

İlk bölümde ilk reyting rekorunu bekliyorum. Yüksek reyting ile giriş yaparsak inşallah gelecek diğer bölümlerde Vadi gereken patlamayı yapacaktır. Pusat karakteri umarım bu sezon arka plana düşer. Biraz fazla abartıldı bana göre. Pusat Çakır yerine Süleyman Çakır çakması izliyormuşum gibi geliyor bazen. Baltazar ile Raskoln da baya baydı geçen sezon. Yer altı işlenecekse bir iki karakter ile olmaz. En az beş altı karakter çıkaraksın ki heycanlı olsun. Aralarında ki çatışmalar, raconlar olsun. Pusat, Baltazar ile olmaz.. ya doğru ya da hiç işlenmesin.

Taptalk 2

Forum İstatistikleri

Konular
176,594
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy