ayoll iffoşu sadece sen izlersinnnn zaten
ayoll iffoşu sadece sen izlersinnnn zaten
ayol herkes izliyo iffoşu bak senin kara para aşk iffoş reytingine çıkabildi miayoll iffoşu sadece sen izlersinnnn zaten![]()
YakışırEkli dosyayı görüntüle 39138
enginli afişler alışveriş merkezlerine asılmış@Forumdash @Çiğdem- @gizem ak @-potterhead- @Reytinger
iron man ile birlikte gökdelenleri süslyene sülüman ka olabileek mi bakalımYakışır![]()
tubalıları görmedim twitterda derinlemesine araştırmak lazım onun içinEkli dosyayı görüntüle 39138
enginli afişler alışveriş merkezlerine asılmış@Forumdash @Çiğdem- @gizem ak @-potterhead- @Reytinger
Gördüm bunu zatenTuba'lıları da asmışlardır eminim ki
Emre sende KPA konusundan cıkmıyosun
![]()
At bakim sülümanjlı olanları?iron man ile birlikte gökdelenleri süslyene sülüman ka olabileek mi bakalım
tubalıları görmedim twitterda derinlemesine araştırmak lazım onun içinfanfino hesaplarına falan bakmalı oralarda işim olmaz bnm
ay yapım dizileri hakkında çok yalan haber çoıkıyor takip etmeliyim ki milleti kandırmasınlar![]()
OSN'nin binasıysa doğal karşilarimthormuş
![]()
illa bir kusur bulucanOSN'nin binasıysa doğal karşilarimAma 2. plana atılmış Thor ağır basmış
![]()
Fatih zamanında mı paylaşmişti?illa bir kusur bulucanfotoğrafı gamze özçelik paylaşmıştı büyük şaşkınlıkla ve gururla
osn binası da değil![]()
o kadarını hatırlamıyorumFatih zamanında mı paylaşmişti?![]()
enginin de ayrı afişi vardı o zaman ama forumumzda aşırı Tuba hayranlığı nedeniyle paylaşılmadıo kadarını hatırlamıyorumfatih zamanı olsa kıskançlıktan paylaşamazdı
bu arada derinlemesine araştırdım tubişli afiş yok @-potterhead-
Demek ki afisi paylasmamislarDizi daha ilk tanitilirken Tuba'nın resmiyle tanıtıldı
![]()
enginciler zaten daha çok adam fgsn nin başrolüenginin de ayrı afişi vardı o zaman ama forumumzda aşırı Tuba hayranlığı nedeniyle paylaşılmadızaten kapağa engini koyan fragmanlar daha çok izlenmiş youtubede bu arada
Yok artıkÖyle mi anladın Engincilerin çok olduğunu, geçmiş olsun
![]()
Tabi öyledirenginciler zaten daha çok adam fgsn nin başrolü![]()
5 yıl önce olsa star derdim ama şimdi pek hali yokTabi öyledir![]()
Hayal dünyan Tuba'yı reddediyor sanırım, ama bir gün inşallah kabulleneceksin sende Tuba'nın büyük bir star olduğunu
Son sözüm de budur
![]()
Twitter ve ınstagram hesaplarını kendi kullanıyor.Facebook hesabını ise bağlı olduğu menajerlik şirketi aracılığı ile Tuba Büyüküstün fanı