Kara Para Aşk Genel Sohbet

iron man ile birlikte gökdelenleri süslyene sülüman ka olabileek mi bakalım :X

Ekli dosyayı görüntüle 39138

enginli afişler alışveriş merkezlerine asılmış :X @Forumdash @Çiğdem- @gizem ak @-potterhead- @Reytinger
Gördüm bunu zaten :F Tuba'lıları da asmışlardır eminim ki :) Emre sende KPA konusundan cıkmıyosun :F
tubalıları görmedim twitterda derinlemesine araştırmak lazım onun için:X fanfino hesaplarına falan bakmalı oralarda işim olmaz bnm :X

ay yapım dizileri hakkında çok yalan haber çoıkıyor takip etmeliyim ki milleti kandırmasınlar:A

iron man ile birlikte gökdelenleri süslyene sülüman ka olabileek mi bakalım :X

tubalıları görmedim twitterda derinlemesine araştırmak lazım onun için:X fanfino hesaplarına falan bakmalı oralarda işim olmaz bnm :X

ay yapım dizileri hakkında çok yalan haber çoıkıyor takip etmeliyim ki milleti kandırmasınlar:A
At bakim sülümanjlı olanları?

At bakim sülümanjlı olanları?
thormuş :F
58367b2d6df493b7c8509d66d1e6ece7_k.jpg

o kadarını hatırlamıyorum :F fatih zamanı olsa kıskançlıktan paylaşamazdı :F

bu arada derinlemesine araştırdım tubişli afiş yok @-potterhead- :X
Demek ki afisi paylasmamislar :A Dizi daha ilk tanitilirken Tuba'nın resmiyle tanıtıldı :X

o kadarını hatırlamıyorum :F fatih zamanı olsa kıskançlıktan paylaşamazdı :F

bu arada derinlemesine araştırdım tubişli afiş yok @-potterhead- :X
Demek ki afisi paylasmamislar :A Dizi daha ilk tanitilirken Tuba'nın resmiyle tanıtıldı :X
enginin de ayrı afişi vardı o zaman ama forumumzda aşırı Tuba hayranlığı nedeniyle paylaşılmadı :A zaten kapağa engini koyan fragmanlar daha çok izlenmiş youtubede bu arada:A

enginin de ayrı afişi vardı o zaman ama forumumzda aşırı Tuba hayranlığı nedeniyle paylaşılmadı :A zaten kapağa engini koyan fragmanlar daha çok izlenmiş youtubede bu arada:A
Yok artık :F Öyle mi anladın Engincilerin çok olduğunu, geçmiş olsun :A

Yok artık :F Öyle mi anladın Engincilerin çok olduğunu, geçmiş olsun :A
enginciler zaten daha çok adam fgsn nin başrolü :F