Kara Para Aşk Genel Sohbet

Elinden gelse turgutu da diyemicen reaksiyonu izlemeyecek olsan :F koskoca dizide 4 parlak karakter varken sadece turgut diyorsun, bunu gecen gün söylediğim şeye bağlıyorum. "İzlediğin/izleyeceğin dizileri hep övüyorsun"
reaksiyonu izleyeceğim kesin değil :F daha ilk bölümünü görmediğim diziyi övmem :F

my yorum konusuna baksana melun.ss

Arkadaşım KPA hastası ya sabahtan beri KPA'yı anlatıyor yeni başlamış daha. İzlemiş kadar oldum bugün, belki yakında bende başlarım. :D

Kara Para Aşk 15.Bölüm Tüyoları

"Ya göründüğün gibi ol ya da olduğun gibi görün"

Sami ve Ömer’in Elif’e bir teklifi var. Elif bu teklifi kabul edecek mi dersiniz?
ÖMER : Sen bize yardım edeceksin, biz de sana... Bu adamlardan kurtulacaksın!

Ömer, Elif’e kendisini koruması için dersler veriyor. Birlikte bu kadar vakit geçirince de yakınlaşmaları kaçınılmaz oluyor.

Aslı’nın uyandığını görmüştük geçen bölüm.. Ne durumda olduğunu bu bölüm anlayacaksınız? Ben ilginç derim.

Levent ve Bahar’ı pek görememiştik. Bu bölüm Levent mühim bir karar veriyor.

Taner’in ölümü duyulunca Ömer bu işin altında başka bir şey olduğunu düşünüyor her zamanki gibi..

Metin ve Nilüfer engellere rağmen görüşmeye çalışıyorlar.
NİLÜFER : Gerekirse sonsuza kadar gelmeni bekleyeceğim göreceksin.

Bütün bu hengamenin içinde bizim ikiliyi bir düğünde seyretmeye ne dersiniz? Belki karşılıklı oynarlar bile…

ÖMER: O bilmez zaten yenge zorlama. Ancak flamenko, tango falan takılır..

@sürgünüm @Yakamoz-Asi @Ahmad @dizi kolik @Forumdash @yakup09 @Billy Kane

Tuba&Engin uyumu hakkında yapılan sokak röportajı çok keyifli olmuştu :D bir tane çocuk kendini frenleyemeyip inş. evlenirler bile dedi :A
Tüyolarda bana niye ileti gelmemiş, şimdi gördüm. Gerçi başka yerde okumuştum. bir düğüne gideceklermiş galiba. Medcezir'de de olmuştu Yaman ve Mira tanımadıkları bir düğünde karşılıklı oynamışlardı. hadi inşallah.:)

1606879_776641595736435_4158780693411348256_n.jpg

final bölümü (temsili dğeil :F) @destere @Forumdash @sürgünüm @ABAY_06 @Çiğdem- @-potterhead- @gizem ak

Kara Para Aşk 15.Bölüm Tüyoları

"Ya göründüğün gibi ol ya da olduğun gibi görün"

Sami ve Ömer’in Elif’e bir teklifi var. Elif bu teklifi kabul edecek mi dersiniz?
ÖMER : Sen bize yardım edeceksin, biz de sana... Bu adamlardan kurtulacaksın!

Ömer, Elif’e kendisini koruması için dersler veriyor. Birlikte bu kadar vakit geçirince de yakınlaşmaları kaçınılmaz oluyor.

Aslı’nın uyandığını görmüştük geçen bölüm.. Ne durumda olduğunu bu bölüm anlayacaksınız? Ben ilginç derim.

Levent ve Bahar’ı pek görememiştik. Bu bölüm Levent mühim bir karar veriyor.

Taner’in ölümü duyulunca Ömer bu işin altında başka bir şey olduğunu düşünüyor her zamanki gibi..

Metin ve Nilüfer engellere rağmen görüşmeye çalışıyorlar.
NİLÜFER : Gerekirse sonsuza kadar gelmeni bekleyeceğim göreceksin.

Bütün bu hengamenin içinde bizim ikiliyi bir düğünde seyretmeye ne dersiniz? Belki karşılıklı oynarlar bile…

ÖMER: O bilmez zaten yenge zorlama. Ancak flamenko, tango falan takılır..

@sürgünüm @Yakamoz-Asi @Ahmad @dizi kolik @Forumdash @yakup09 @Billy Kane
aaaa herkes var ben yokum etiketlerde 😳😳😳😳