bekliyoruz reytingleriBu bölüm yine aksiyon dolu olacakbugün Total 4,5 Ab 5 yaparız bence
Daha fazlası zor çünkü TVR 34-35'lerde dolaşıyor, normal zamanda 42 falan
![]()
Emre ne paylaştı diye korkarak açıyorum valla. Çünkü tipimin rengi bir anda değişebiliyor ama eskisi gibi değilsin iyi anlaşıcaz seninle.dizi osn nin kendi tanıtım dergisine çıkmışnormalde paylaşmam ama forumda dizi arap dergilerinin gözdesi diye haber çıkar falan önlem almak lazım
@destere @Çiğdem- @Forumdash @sürgünüm @ABAY_06 @gizem ak
bu arada @-potterhead- reyting için total 4.5 ab 5 demiştinXXX
Ekli dosyayı görüntüle 39486
ben her zamanki gibiyimEmre ne paylaştı diye korkarak açıyorum valla. Çünkü tipimin rengi bir anda değişebiliyor ama eskisi gibi değilsin iyi anlaşıcaz seninle.![]()
Tabi eskisi gibi değil zaar elinde tutabileceği bi dizi kalmadıEmre ne paylaştı diye korkarak açıyorum valla. Çünkü tipimin rengi bir anda değişebiliyor ama eskisi gibi değilsin iyi anlaşıcaz seninle.![]()
Gözdesi denmese de OSN KPA için tanıtımlara büyük önem gösteriyor diye haber yapılırdizi osn nin kendi tanıtım dergisine çıkmışnormalde paylaşmam ama forumda dizi arap dergilerinin gözdesi diye haber çıkar falan önlem almak lazım
@destere @Çiğdem- @Forumdash @sürgünüm @ABAY_06 @gizem ak
bu arada @-potterhead- reyting için total 4.5 ab 5 demiştinXXX
Ekli dosyayı görüntüle 39486
al aşa edecek bir dizi mi kaldı ortalıktaTabi eskisi gibi değil zaar elinde tutabileceği bi dizi kalmadıöyle bişey olsa coktan yine al aşa etme çabaları olurdu
![]()
Geçen yıl Muhteşem Yüzyıl karşısında diziyi bitireceğim diye ne uğraşmıştı. Yayınadan kalkamdan bugünlere kadar geldik şükürler olsun.Tabi eskisi gibi değil zaar elinde tutabileceği bi dizi kalmadıöyle bişey olsa coktan yine al aşa etme çabaları olurdu
![]()
ne alakası var tubaya özel afiş bile hazırlanmamış dahaGözdesi denmese de OSN KPA için tanıtımlara büyük önem gösteriyor diye haber yapılırkimsede bişey diyemez
![]()
neyse ki etkisi şimdi gözüküyor dizi 5i göremici gibiGeçen yıl Muhteşem Yüzyıl karşısında diziyi bitireceğim diye ne uğraşmıştı. Yayınadan kalkamdan bugünlere kadar geldik şükürler olsun.![]()
Kara Para Aşk başlamadan ben seninle her hafta Muhteşem Yüzyıl yorumladım, aslında dikkatli izleyicisin severim senin gibi izleyicileri keşke yeniden dizi izleyip yorumlaşsak.ne alakası var tubaya özel afiş bile hazırlanmamış dahamy de sülüman,valide,hürrem,maho cadısı hepsinew özel hazırlanmıştı
aynı şekilde afk de feriha-anası feriha-emir şeklinde afişler vairdi
neyse ki etkisi şimdi gözüküyor dizi 5i göremici gibi![]()
olanı söylüyorum ben @-potterhead- in çok değer verdiği ekşi sözlükte bnm yorumlarımın 10 katı beter yorumlar varKara Para Aşk başlamadan ben seninle her hafta Muhteşem Yüzyıl yorumladım, aslında dikkatli izleyicisin severim senin gibi izleyicileri keşke yeniden dizi izleyip yorumlaşsak.Kara Para Aşk'a da çok olumsuz yorum yapıyorsun bu seferde benimde dizi keyfim kaçıyor tamam eleştirme demiyorum ama sende arkadaş yerden yere vuruyorsun.
![]()
Hacı iyide sende twitterda facede buldugun resimleri paylaşiyorsunne alakası var tubaya özel afiş bile hazırlanmamış dahamy de sülüman,valide,hürrem,maho cadısı hepsinew özel hazırlanmıştı
aynı şekilde afk de feriha-anası feriha-emir şeklinde afişler vairdi
neyse ki etkisi şimdi gözüküyor dizi 5i göremici gibi![]()
olsa görürdüm en olmadı kpa arap fanları paylaşırdıHacı iyide sende twitterda facede buldugun resimleri paylaşiyorsunbuldugun resimleri kendin cekmiyon dimi? Tubalıda vardır belkine biliyon
![]()
Ekşi'ye gir bakayım 513216541651968 bütçeyle yapılan MY'ye ne kadar olumlu yorum varolanı söylüyorum ben @-potterhead- in çok değer verdiği ekşi sözlükte bnm yorumlarımın 10 katı beter yorumlar var![]()
dizi daha yeni basliyor)Dizi bitmiş dizi bitmiş siz neyin tartışmasındasiniz))))
Demek farklı diziler izliyoruz)) 10 sahare bile alamıyordizi daha yeni basliyor)