Kara Para Aşk Genel Sohbet

Resimi gorunce hayal oldugu anlasiliyor zaten:)

Bu bölüm yine aksiyon dolu olacak :oley: bugün Total 4,5 Ab 5 yaparız bence :X Daha fazlası zor çünkü TVR 34-35'lerde dolaşıyor, normal zamanda 42 falan :(

dizi osn nin kendi tanıtım dergisine çıkmış :) normalde paylaşmam ama forumda dizi arap dergilerinin gözdesi diye haber çıkar falan önlem almak lazım :X @destere @Çiğdem- @Forumdash @sürgünüm @ABAY_06 @gizem ak

bu arada @-potterhead- reyting için total 4.5 ab 5 demiştin :XXXX
Ekli dosyayı görüntüle 39486
Emre ne paylaştı diye korkarak açıyorum valla. Çünkü tipimin rengi bir anda değişebiliyor ama eskisi gibi değilsin iyi anlaşıcaz seninle.:)

Tabi eskisi gibi değil zaar elinde tutabileceği bi dizi kalmadı :F öyle bişey olsa coktan yine al aşa etme çabaları olurdu:F
Geçen yıl Muhteşem Yüzyıl karşısında diziyi bitireceğim diye ne uğraşmıştı. Yayınadan kalkamdan bugünlere kadar geldik şükürler olsun.:)

Gözdesi denmese de OSN KPA için tanıtımlara büyük önem gösteriyor diye haber yapılır:X kimsede bişey diyemez:A
ne alakası var tubaya özel afiş bile hazırlanmamış daha :X my de sülüman,valide,hürrem,maho cadısı hepsinew özel hazırlanmıştı :) aynı şekilde afk de feriha-anası feriha-emir şeklinde afişler vairdi :X

Geçen yıl Muhteşem Yüzyıl karşısında diziyi bitireceğim diye ne uğraşmıştı. Yayınadan kalkamdan bugünlere kadar geldik şükürler olsun.:)
neyse ki etkisi şimdi gözüküyor dizi 5i göremici gibi :X

ne alakası var tubaya özel afiş bile hazırlanmamış daha :X my de sülüman,valide,hürrem,maho cadısı hepsinew özel hazırlanmıştı :) aynı şekilde afk de feriha-anası feriha-emir şeklinde afişler vairdi :X

Kara Para Aşk başlamadan ben seninle her hafta Muhteşem Yüzyıl yorumladım, aslında dikkatli izleyicisin severim senin gibi izleyicileri keşke yeniden dizi izleyip yorumlaşsak.:X Kara Para Aşk'a da çok olumsuz yorum yapıyorsun bu seferde benimde dizi keyfim kaçıyor tamam eleştirme demiyorum ama sende arkadaş yerden yere vuruyorsun.:X

Kara Para Aşk başlamadan ben seninle her hafta Muhteşem Yüzyıl yorumladım, aslında dikkatli izleyicisin severim senin gibi izleyicileri keşke yeniden dizi izleyip yorumlaşsak.:X Kara Para Aşk'a da çok olumsuz yorum yapıyorsun bu seferde benimde dizi keyfim kaçıyor tamam eleştirme demiyorum ama sende arkadaş yerden yere vuruyorsun.:X
olanı söylüyorum ben @-potterhead- in çok değer verdiği ekşi sözlükte bnm yorumlarımın 10 katı beter yorumlar var:X

Hacı iyide sende twitterda facede buldugun resimleri paylaşiyorsun :F buldugun resimleri kendin cekmiyon dimi? Tubalıda vardır belkine biliyon:F

olanı söylüyorum ben @-potterhead- in çok değer verdiği ekşi sözlükte bnm yorumlarımın 10 katı beter yorumlar var:X
Ekşi'ye gir bakayım 513216541651968 bütçeyle yapılan MY'ye ne kadar olumlu yorum var :A Ayrıca şöyle bir şey varki Ekşi beğendirilmesi zor bir platform. Beğenilince önemli oluyor tabi :)

@xemrexxx Ab'de 7 aldığımız zaman nanik yapcam sana. :A