1 Eylül 2014 Pazartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
O ses Çocuklar sezona kötü başladı.

Acun TV8 kanalını satın almakta yalnış yaptı.Show TVyi felan alsaydı.Daha güçlü olabilirdi. :)
Yada en kötü Kanaltürk'ü almalıydı. O kanalda The Walking Dead'ın tekrarları falan listeye girebiliyordu. İzleyici demekki biliyor o kanalı :)

Ulan İstanbul tüm gruplarda zirveyi almış ab'de 8 reytingle şov yapmış tebrikler dizime. :D

Kaçak Gelinler iyi gitmiş.

O Ses Çocuklar çok kötü başlamış Cengiz Semercioğlu Acun TV8'de başarılı olamayacak diyordu öyle mi olacak acaba cidden :)

Beni Affet ve Deniz Yıldızı fena başlamamışlar.

Alın Yazım çok iyi başlamış tebrik ederim. :)

Seda Sayan Show da güzel gitmiş tebrikler. :)

Evim Şahane ab'de süper gitmiş. :)

Kadım Dostum kötü başlamış tutmayacak bir dizi olduğu çok belli geçmiş olsun. :)

Olabilir her türlü kanalı iyi götürecek :Z
GB bundan düşük alıyordu ama kanalın pazar gününü sezon boyunda idare etti 😉
Kaçak Gelinlere bak sen berbat gitmiş :F

Bu arada Seda Sayan fena başlamamış :D
Berbat dediğin 5 reyting almış :F Ayrıca KG alternatif bir iş PT2'de açılır izlenir :X Bu sezon 5-6 dizi yaz reytinglerinde GB'yi geçti, ama hepsi düşecek illa ki. :D

Ulan İstanbul her iki gruptada yükseliş göstererek zirvenin sahibi olmuş. AB:8 reyting.[emoji32]
Evim Şahane çok iyi reytingler ile kanalı sevindirmiş.
Alın Yazım Star TV'nin iddalı dizisi olan Aşkın Bedeli'ne fark atmış. [emoji4] [emoji4] [emoji4]
Deniz Yıldızı yeni sezona heyecanlı sezon finali sonrası reytinglere düşük başlamış. [emoji2]
Fox TV'nin yeni diziside iyi başlangıç yapamamış.[emoji20]
Kaçak Gelinler güzel bölümü ile her iki gruptada iyi reytingler almış. [emoji4]
Acun =1 reyting şimdi şok olmuştur. [emoji4] [emoji4] [emoji4]

Gündüz kuşağı Prime Time'den daha heyecanlı. :D

Nilgün Belgün'e 5 dk baktım dün, TV8'deki Aramızda Kalsın ile Star'da ki Melek programının karışımı olmuş. Epey iyi başlamış ab grubunda. Yalnız kadın çok itici, keşke Serap Paköz olsaymış sunucusu.

Seda Sayan bomba gibi giriş yapmış.

Esra Erol yine vasat başlangıç yapmış.

Günün sürprizini Alın Yazım yapmış. Çok çok iyi başlamış dizi.

Beni Affet ile Deniz Yıldızı'da iyi giriş yapmış, 2-3 haftaya eski oranlarını ulaşırlar.

O Ses Çocuklar şok etti beni. Bu kadar kötü başlayacağını tahmin etmemiştim.

Kadim Dostum Fox'u idare edecektir. İyi başlangıç yapmış.

Kaçak Gelinler ab'de süper gitmiş.

Ulan İstanbul kesinlikle günü değişmemeli. Acun Ocak'a kadar rakip olamaz bence zirvedeki yerini korur dizi.

Yada en kötü Kanaltürk'ü almalıydı. O kanalda The Walking Dead'ın tekrarları falan listeye girebiliyordu. İzleyici demekki biliyor o kanalı :)
Evet.TV8 reyting sistemine bile yeni katıldı.Bakalım Survivor,Yetenek Sizsiniz Türkiye ne kadar reyting alacak. :)

Ulan İstanbul ab grubunda çok iyi gidiyor umarım günü değişmez
Kaçak Gelinler iyi izlenme oranları almış ama stara yeterli olur mu?
Güldür Güldür Showun tekrarları çok iyi gidiyor
Kadim Dostum tüm fox dizileri gibi düşük başlamış
tv8 prime timeda bence fena başlamamış
Beni Affet iyi bir başlangıç yapmış
Deniz Yıldızı foxtaki oranlarını almış abde yükselir sanmıştım
Kanal D'nin günlük dizisi Alın Yazım iyi başlamış
Seda Sayanın programı iyi başlamış ama bence düşecek
Esra Erol kötü bir başlangıç yapmış
Nigün Belgün totalde kötü abde iyi sayılır
Aşkın Bedeli ise düşük başlamış​
Seda sayan en dusuk 1.25alir ama Dusecegini sanmam Cunki Show tv iyi gidiyor bu projeler hem dun Showu dusuk reytingle teslim aldi Seda 15eylulde bu Tarz benimin arkasindan baslicak en az 1.25-1.30 alir esra erol tabi duser Studyosu Ne oyle Neyse Dediler Seda İzlenmez izlenmez ama Kadinin Bell bir izleyci kitlesi var dun 10share ile basladi sezon icerisinde 12 share bile gorur

Ulan Istanbul reytinglerini kuvvetli bi sekilde arttirmis, guzel bolumdu ama. :)
Beni Affet, Deniz Yildizi sezona cok iyi baslamislar zamanla daha da yukselirler. Melek ve Askin Bedeli kotu ama onlar da yukselir. Benim Kuaforum iyi gitmis yeni saatinde. :)
Alin Yazim iyi gibi ama Muge Anli basladiginda bakmak lazim simdiden bisey soylemek olmaz, Evim Sahane cok iyi baslamis, tebrikler.
TV8 kotu baslangic yapmis ben en az 3 bekliyodum, umarim kisa bi zamanda duzelir. 🙁

Son düzenleme:
Hadi gelin Bakayim kim dedi Seda Sayan izlenmicek diye 1.45almis Esra Eroldan Fazla İzlenmis Bennn hep dedim yine derim Show tv De Kadin Kusagi Projeler Hep Tuttu hep izlendi bu daha baslangic 2reyting bile aldigi gunler olcak Show tv bu sezon biliyor isini
@beyazsoy ve ben dedik , ama az reyting alicak bundan sonra :D

Kando abi ve hayati bey amca ab de 8 reytinge dayanmış :D
beni affet ve deniz yıldızı totalde iyi başlamış.
Dün o ses juniorları izledm 5 dkk komikti ama çókmüş
kaçak gelinler iyi gitmiş

Sezonun ilk gününü yorumlamaya başlayalım. :)

Ulan İstanbul müthiş bir yükseliş yaşamış. Ama zaten belliydi çünkü maç nedeniyle düşmüştü geçen hafta. A/B'de tekrar 8 reytinge çıkmış. Dizi büyük ihtimalle Pazar'a alınacak. Bence alınsın da. Pazar tek rakipi Yetenek Sizsiniz Türkiye olacak o da TV8'de olduğu için eskisi kadar iyi gitmez bence henüz. :)

Kaçak Gelinler de güzel bir yükseliş yaşamış. Bence günü değişmemeli. Bu günü idare edebilir, en azından şimdilik. :)

O Ses Çocuklar beklediğimden kötü başlamış. Ben de 3 reyting alır diye tahmin ediyordum. Ama Acun beklediğimden az tanıttı sanki kanalı. Ama yine de sezona O Ses Çocuklar ile başlamak mantıklı. Ekime kadar kanal tanınır biraz.

Kadim Dostum FOX standartlarında başlamış. Geleceğine henüz karar vermek için erken.

Gelelim gündüz kuşağına.

Alın Yazım beklediğimden iyi başlamış. Ben ilk 100'e zor girer dedim. Çünkü saat 10.00'da günlük dizi biraz zor. Millet zor uyanıyor o saatte. Öğlen olsaydı daha uygun olurdu. Yine de güzel başlamış. Aşkın Bedeli'ni falan geçmiş.

Deniz Yıldızı ve Beni Affet iyi başlamışlar. Zamanla yükselirler yine.

Seda Sayan iyi başlamış. Esra da zamanla yükselir.

Ulan İstanbul ab grubunda çok iyi gidiyor umarım günü değişmez
Kaçak Gelinler iyi izlenme oranları almış ama stara yeterli olur mu?
Güldür Güldür Showun tekrarları çok iyi gidiyor
Kadim Dostum tüm fox dizileri gibi düşük başlamış
tv8 prime timeda bence fena başlamamış
Beni Affet iyi bir başlangıç yapmış
Deniz Yıldızı foxtaki oranlarını almış abde yükselir sanmıştım
Kanal D'nin günlük dizisi Alın Yazım iyi başlamış
Seda Sayanın programı iyi başlamış ama bence düşecek
Esra Erol kötü bir başlangıç yapmış
Nigün Belgün totalde kötü abde iyi sayılır
Aşkın Bedeli ise düşük başlamış​
Seda sayan en dusuk 1.25alir ama Dusecegini sanmam Cunki Show tv iyi gidiyor bu projeler hem dun Showu dusuk reytingle teslim aldi Seda 15eylulde bu Tarz benimin arkasindan baslicak en az 1.25-1.30 alir esra erol tabi duser Studyosu Ne oyle Neyse Dediler Seda İzlenmez izlenmez ama Kadinin Bell bir izleyci kitlesi var dun 10share ile basladi sezon icerisinde 12 share bile gorur
Yahu seda çıkarabileceği en iyi konukları çıkardi bir günle değerlendirme yapılır mi. Bak bugün 8 share zor alır. Ayrıca ATV de sari kız başladığında neler olur bilemem)))

Esranin programı sıcakta izlemiyor havalar doğunca katılanlar tanıdıkça reytingi artar

Günlük diziler bu sene düşecektir çünkü tns derneklerle oynadı. Daha makul reyting alacaktır.
Acun bence iyi başladı. İzLenmeyen bir kanalada program tutturmak zor. TV 8 un reytingi zamanla artacak

Bu arada TV8 totalde 5, ab ve abc1'de 3 kere listeye girebilmiş kötü cidden bakalım yeni programlar nasıl sonuçlar alacaklar :)

cook Basarili tahmin yapmissiniz Valla seda sayan foxda olsaydi starda olsaydi tutmazdi Cunki Show tv Yillardir Bu kusagi bu tarz projeleri Showda izledi Simdi Dun Sevdaluk arkasindan yayina girdi 1.45aldi 15eylulde bu tarz benim arkasindan yayina girdiginde gorun siz ama en dusuk 1.25alir sezon icerisinde 2alacak gunler olacak demedi deme Ben hep diyorum Show tv Bu tarz projelerde Cook Rahat gidiyor bunun sahidi oldun zaten Neyse Fazla Lafa Gerek yok Ben Sonuca bakarim

'Kadim Dostum' dizisi çok güzel bir dizi. Dün klasik 'FOX' dizileri gibi yüksek oranla başlayamamış. Ama haftaya en azından 1 grupta 3 ve üstü alacaktır ve bu da FOX'u idare eder. :)

tv8 bence gayet iyi başlamış. Sonuçta daha çoğu kişinin haberi yok kanaldan, zamanla izleyicisi oturacaktır. Fakat bu süreçte bence önemli bir maçın yayın hakkını falan kapmalı tv8. Bol reytingli bir yayın iyi gelecektir. :):)

cook Basarili tahmin yapmissiniz Valla seda sayan foxda olsaydi starda olsaydi tutmazdi Cunki Show tv Yillardir Bu kusagi bu tarz projeleri Showda izledi Simdi Dun Sevdaluk arkasindan yayina girdi 1.45aldi 15eylulde bu tarz benim arkasindan yayina girdiginde gorun siz ama en dusuk 1.25alir sezon icerisinde 2alacak gunler olacak demedi deme Ben hep diyorum Show tv Bu tarz projelerde Cook Rahat gidiyor bunun sahidi oldun zaten Neyse Fazla Lafa Gerek yok Ben Sonuca bakarim
Abla sende herşeye kızıyorsun yahu )) bir iki yorum yapamayacakmıyız dimi @beyazsoy :D

En düşük 1.25 diyorsan ciddi iddia umarım bu hafta burdasindir)))
Adnan Oktar i konuk etsin reklamını yapsın 3 reyting bile alır. Seda degil konuklar reyting alır seranın reytingi yok seneye Gülbene konuştuğunu gibi arkasından konusacaksin)))

TV8'in bu oranları almasını zaten sosyal medyadan O Ses Çocuklar jürisini takip edenler ve bizim gibi TV ile ilgilenmeyi sevenler sayesinde aldı. Zamanla açılacaktır. Ekim'de ise geçen seneki kadar olmasa da 6 - 7 reytingleri görecektir. (O Ses Türkiye ile)