1 Eylül 2014 Pazartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Şimdi star'ın günlük dizileri düşük başlayabilir.İnsanlar yeni yayın akışını 4 5 gün sonra tam olarak alışır.Deniz Yıldızı ve Beni Affet totalde iyi başlamışlar ben 4 güne kadar deniz yıldızının 3 ü geçeceğini beni affetin 4 e ulaşacağını düşünüyorum...Aşkın Bedeli zaten sonradan açılan bir dizi dediğim gibi 4 güne kadar yükselir...Ana haberde yükseliş yaşayacaktır.Kanal gündüz kuşağında büyük bir değişim yaşadı bu oranlarla başlaması normal...Benim Kuaförüm gerçekten bana sürpriz yaptı:)
Alın Yazım dizisi ilk bölüm meraktan bakıldı ama bu oranlarda kalır gibime geliyor en fazla 1.3 reyting alır...Müge Anlı yok tabi gelince normal olarak herkes müge anlıya yönelecek:D
Ulan İstanbul'u kanal d gününü değiştirecek galiba...Bu dizisi iyi reyting alıyor.Güllerin Savaşı da şöyle bir tutan dizilerine bakarsak.
1.KVP
2.Küçük Ağa
3.Ulan İstanbul
4.Güllerin Savaşı
şimdi bu dizileri iyi reyting alıyor.Ama kanalın daha başlayacak 14 tane daha dizisi var.Yani kanal d pazartesi daha iyi oranlar alayım derdine düşerse elindeki bulgurdanda olur demedi demeyin:D
Kaçak Gelinler ab olmuş:DYeni akış sayesinde bence 6'yı geçebilir:)
Seda Sayan Kanal d deki oranlarından daha iyi oranlar almış:D
TV8 vasat:DStarda bu yarışma 7 alıyordu ben yeni kanalında 5 alır diyordum ama 3 alsın ona yeter:D

Ağustos ayının en çok izlenen kanalı 10,01 izlenme oranı ile Star TV oldu @*YıldırıM*
FOX 9,95 izlenme oranı ile 2.sırada
Kanal D 3.sırada @Yiğitt
Eeeee kalite kanalı ne de olsa:D

Son düzenleme:
Arkadaş Ulan İstanbul'u Pazartesi'den kaldırmak zorundalar mı? Dizi mis gibi 8 reyting alıyor :) Bence böyle bir riski göze almazlar hele ki Acun TV bu kadar düşükken.
Değişen saat akışı Kaçak Gelinler'de etkisini göstermemiş. Sezon ilerledikçe Star'ın PT-1 dizilerinin reytinglerinin düşeceğini tahmin ediyorum.
Seda Sayan Show beklenenin aksine iyi başlamış, bence tutar bu format.

Şimdi star'ın günlük dizileri düşük başlayabilir.İnsanlar yeni yayın akışını 4 5 gün sonra tam olarak alışır.Deniz Yıldızı ve Beni Affet totalde iyi başlamışlar ben 4 güne kadar deniz yıldızının 3 ü geçeceğini beni affetin 4 e ulaşacağını düşünüyorum...Aşkın Bedeli zaten sonradan açılan bir dizi dediğim gibi 4 güne kadar yükselir...Ana haberde yükseliş yaşayacaktır.Kanal gündüz kuşağında büyük bir değişim yaşadı bu oranlarla başlaması normal...Benim Kuaförüm gerçekten bana sürpriz yaptı:)
Alın Yazım dizisi ilk bölüm meraktan bakıldı ama bu oranlarda kalır gibime geliyor en fazla 1.3 reyting alır...Müge Anlı yok tabi gelince normal olarak herkes müge anlıya yönelecek:D
Ulan İstanbul'u kanal d gününü değiştirecek galiba...Bu dizisi iyi reyting alıyor.Güllerin Savaşı da şöyle bir tutan dizilerine bakarsak.
1.KVP
2.Küçük Ağa
3.Ulan İstanbul
4.Güllerin Savaşı
şimdi bu dizileri iyi reyting alıyor.Ama kanalın daha başlayacak 14 tane daha dizisi var.Yani kanal d pazartesi daha iyi oranlar alayım derdine düşerse elindeki bulgurdanda olur demedi demeyin:D
Kaçak Gelinler ab olmuş:DYeni akış sayesinde bence 6'yı geçebilir:)
Seda Sayan Kanal d deki oranlarından daha iyi oranlar almış:D
TV8 vasat:DStarda bu yarışma 7 alıyordu ben yeni kanalında 5 alır diyordum ama 3 alsın ona yeter:D

Eeeee kalite kanalı ne de olsa:D
Kanal D`de çoğu zaman 2 reytingi geçiyordu. Şimdi reytingler düşük diye sıralaması yüksek. Eylül sonunda bu reytingi alsa ilk 80'e zor girer. :)

Acun Ilıcalı'nın kanalı tv8, yeni sezona reyting listesine girerek başlıyor. O Ses Çocukar, her iki grupta da ilk 20'den listeye girmeye başarmış. Oranlar haliyle düşük olacak. Zamanla hem kanalın, hem de programın reytingleri artacaktır. İyi bir başlangıç diyebilirim. Hele ismini yeni yeni duyuran bir kanal için çok iyi bir başlangıç. :)