1 Eylül 2014 Pazartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
tv8 bence gayet iyi başlamış. Sonuçta daha çoğu kişinin haberi yok kanaldan, zamanla izleyicisi oturacaktır. Fakat bu süreçte bence önemli bir maçın yayın hakkını falan kapmalı tv8. Bol reytingli bir yayın iyi gelecektir. :):)
Yanılıyorsunuz...
Acun Tv8'i alalı dört aydan fazla oldu . İyi de reklam yapıldı.
.Radyolarda
.Otobüs Reklam Afişlerinde
.Önemli Festivallerde
Bunların dışında Acunun Kanalı diye (Yerel Gazeteler dağil) reklamı yapıldı.
O kadar oyuncu girdi veya çıkarıldı. Bunların hepsi gündemden geçti. Hatta hatta Sokak Röportajlarında bile bahsedildi (Haziranın başlarında yapılmış)
Kanal çok iyi tanıtıldı fakat reytingler ilk günler olduğu için az geldi.

En düşük 1.25 diyorsan ciddi iddia umarım bu hafta burdasindir)))
Adnan Oktar i konuk etsin reklamını yapsın 3 reyting bile alır. Seda degil konuklar reyting alır seranın reytingi yok seneye Gülbene konuştuğunu gibi arkasından konusacaksin)))​
Seda Sayanin mi reytigi yok? Guzel sacmaladin seda sayan yillardir Turkiyenin en guvenilir kadini adini aldi reytingler de dusmez merak etme

Tv8 nasıl taniltilmadi yahu ?
Alışveriş Merkezleri Acun reklamlatyla doluydu

Reytingler düşük 15 eylul sen sonra büyük yükselmeler olur ulan İstanbul AB oranı iyimis star özet koymamakla hata etti :)
Acun iyi başlamış özet koyar ilk 10 a sokar yavaş yavaş artar ama gündüz kuşağı acunun kotu
Esra falanda 15 eylül ancak yukselir

Ulan İstanbul müthiş gitmiş. Geçen hafta maçtan dolayı düştüğü aşikardı. Keske günü degişmese Pt 2 ye alinsa. Evum Şahane gündüz progtamlari arasinda fark atmiş. Beni Affet v Deniz Yıldızı bence kötü başlamamış. O Ses Çocuklar körü gitmış. Tv8 e insanlar kolay ısınmayacaktır.

Yanılıyorsunuz...
Acun Tv8'i alalı dört aydan fazla oldu . İyi de reklam yapıldı.
.Radyolarda
.Otobüs Reklam Afişlerinde
.Önemli Festivallerde
Bunların dışında Acunun Kanalı diye (Yerel Gazeteler dağil) reklamı yapıldı.
O kadar oyuncu girdi veya çıkarıldı. Bunların hepsi gündemden geçti. Hatta hatta Sokak Röportajlarında bile bahsedildi (Haziranın başlarında yapılmış)
Kanal çok iyi tanıtıldı fakat reytingler ilk günler olduğu için az geldi.
Ben haberler dışında hiçbir yerde görmedim henüz. Kaldı ki kişinin haberi olsa bile "dur bu gece tv8'e bakayım" diyecek çok fazla kişi yoktur. Beş büyük kanal arasına bir anda girmek kolay değil. Şu an için başarıdır bu oranlar. :)

Yeni sezonun ilk gününün izlenme oranları

2014_09_02_11_24_21_01_Eyl%C3%BCl_Kanal_S%C4%B1ralamas%C4%B1.pdf_Adobe_Reader.jpg

Şefkat Tepe'nin tekrarları gayet iyi gidiyor
İki Dünya Arasında ufak bir düşüş yaşasa da iyi

2014_09_02_11_24_21_01_Eyl%C3%BCl_Kanal_S%C4%B1ralamas%C4%B1.pdf_Adobe_Reader.jpg
Hocam ağustos ayı ort varmi birde show başı düşük çıkıp güldür güldür uçmuş mesela

Ağustos ayının en çok izlenen kanalı 10,01 izlenme oranı ile Star TV oldu @*YıldırıM*
FOX 9,95 izlenme oranı ile 2.sırada
Kanal D 3.sırada @Yiğitt
Foxu zirvede beklerdim :X
Kanal D pazartesi ve salı harici ortalkta yok malesef :(

Hocam ağustos ayı ort varmi birde show başı düşük çıkıp güldür güldür uçmuş mesela
Tablosu vardı ama bugün silmişler ağustos ortalamasının, ben aklımda kalanları yukarıya yazdım 2 üst mesaja Show 5.sıradaydı ATV'nin çok az farkla gerisindeydi

Ulan İstanbul yine iyi gitmiş ve geçen haftayı telafi ettirmiş. Ab grubunda özellikle döktürmüş. haftaya Karadayı gelsede Ab'de zirvede yer alabilir.

Kaçak Gelinler cidden sıktı artık. Yeni sezonda pt2'de şansı olabilir ancak ve ancak. Başka türlüsü zor yeni sezonda kalması için.

Tv8 olaylara girmiş ama biraz daha yüksek bekliyordum ben. 3 ile başlasaydı ümit vardı ama 1.9 kötü oldu. Acunn'un Ekim'de girmesi işte bu nedenle bencede çok mantıklı.

Kadim Dostum Ab'de güzel totalda vasat başlamış ve tekrarıda ortalama gitmiş. Yükseliş olmaz ama sevilirse bu kadarıyla anca devam eder.

ulan istanbul süper gitmiş :oley: pazarteside kalırsa karadayıyı ab de geçer kesinlikle:)
fox a my tekrarlarını verin kadim dostumla aynı reytingi alıyor neticede:X

bu tabloyu nerden gorebiliriz? her gun burda yayinlanacak mi?

Herkes uzun uzun yorum yapmış. :D

TV8 bence iyi başlamış yayın hayatı boyunca ben bu kanalın ilk 20'yi bırakın ilk 30'a girdiğini görmedim ki 13. olmuş. Zamanla yükselecektir.

Ulan İstanbul yükselmiş iyiyce tebrikler lakin Kanal D'nin aç gözlülüğüne kurban gideceği kesin maalesef.

Kaçak Gelinler gayet iyi gidiyor.

Kadim Dostum'u dün biraz izledim hiç beğenmedim haftaya yükselecek mi bakalım.

Seda Sayan Show gayet iyi başlamış.

Ulan İstanbul ve Güldür Güldür Show'a tebrikler. :)