9. Hafta Fikstürü
{th}Ev Sahibi{/th}
{th}Skor{/th}
{th}Deplasman{/th}
{th}Ev Sahibi{/th}
{th}Skor{/th}
{th}Deplasman{/th}
Ben 3-2-2-3 oynadim hala tik yokBen de sistemde sıkıntım var en iyi sistemi kullandım Sevinna için ama takım hala olmuyor.
Ben en son denediğim sistemde 6 tane yedim o yüzden 1 gol yemek daha cazip geliyor.Ben 3-2-2-3 oynadim hala tik yok
Maalesef ki evet.Futbu kariyerim de bir ilk yaptım. İlk kez 6-0 yendim birini.Çok seviniyorum.9 maç yenilmezlik bonusumda geldi.Ligde birinci,en iyi menajerlerde birinci,en çok gol atan,en az gol yiyenlerde birinciyim.Çoook güzel bu.İNŞALLAH ligin sonuna kadar böyle olur.
@Reytinger senin takımındı dimi?
En çok gol atana ve yenilmezlik bonusuma yardımcı oldun.Teşekkür ediyorumMaalesef ki evet.
En azından birine yardımcı olmuşum.
Ben senle maç yapacağım için sözleşme bile imzalamadım.En çok gol atana ve yenilmezlik bonusuma yardımcı oldun.Teşekkür ediyorum
6 maçlık imzalasaydın.Ben senle maç yapacağım için sözleşme bile imzalamadım.
Benim rekorumu egale edeme diye senle karsilastigim maclardan birini almam lazimFutbu kariyerim de bir ilk yaptım. İlk kez 6-0 yendim birini.Çok seviniyorum.9 maç yenilmezlik bonusumda geldi.Ligde birinci,en iyi menajerlerde birinci,en çok gol atan,en az gol yiyenlerde birinciyim.Çoook güzel bu.İNŞALLAH ligin sonuna kadar böyle olur.
@Reytinger senin takımındı dimi?
Senin rekorun neydi?Benim rekorumu egale edeme diye senle karsilastigim maclardan birini almam lazim
Bayern Münih ileSenin rekorun neydi?
Oooooo MAŞALLAH güzel olmuş harbiden de ben yapamam onu.Bayern Münih ile
Her oyuncu 100 gücünde
Full galibiyet 0 beraberlik 0 maglubiyet
En cok gol atan
En az gol yiyen
Şike yapaydik [emoji26]Barselego deplasmanından 1 puanla dönüyoruz
Bu gidisle yaparsinOooooo MAŞALLAH güzel olmuş harbiden de ben yapamam onu.
Ona getirmeye calisiyom zatenGöze getireceksiniz.
Sen geçen sezon bana yardım ederdin noldu değiştin?Ona getirmeye calisiyom zaten
Evet. Cumartesi oynanıyor.Ama bir türlü oynayamadım.Ulan daha simdiden haxball sahur ligini ozledim 1 sene nasil dayanacaz enver ?