Polat Şaşmaz
Favori Üye
Simdi gucluyuz her ne olursa olsun alacam sampiyonluguSen geçen sezon bana yardım ederdin noldu değiştin?
Evet. Cumartesi oynanıyor.Ama bir türlü oynayamadım.
Sahur ligi bir baska oluyor onun yerini tutmuyor
Simdi gucluyuz her ne olursa olsun alacam sampiyonluguSen geçen sezon bana yardım ederdin noldu değiştin?
Evet. Cumartesi oynanıyor.Ama bir türlü oynayamadım.
İnşallah da ben geçen sezon Bayern Münihle olamadım. Finalde kaybettim bu sezon çok olmak istiyorum.Simdi gucluyuz her ne olursa olsun alacam sampiyonlugu
Sahur ligi bir baska oluyor onun yerini tutmuyor
Bende uzun suredir buyuk takim alamiyordum unutmusum yonetmeyiİnşallah da ben geçen sezon Bayern Münihle olamadım. Finalde kaybettim bu sezon çok olmak istiyorum.
Evet sahur liginin tadı başkaydı.
Ben her oyun rakipe göre Oyun anlayışını değiştiriyorum sen de öyle yap bence.Bende uzun suredir buyuk takim alamiyordum unutmusum yonetmeyi
İstikrarıma bakınca pek sözleşme yapasım gelmiyor.6 maçlık imzalasaydın.
Ben biraz Varentia maçında korktum ama güzel geçti ve şimdide 10bin para geldi.
Geçen sezon son iki maç kalmıştı sözleşmeme. @darksaal yendi beni Bu sezon hiç kimseni affetmedinİstikrarıma bakınca pek sözleşme yapasım gelmiyor.
Aslına 9 maçlık yenilgi sözleşmesi olsa ben de imzalarım da yok.Geçen sezon son iki maç kalmıştı sözleşmeme. @darksaal yendi beni Bu sezon hiç kimseni affetmedin
Centa Vito | Seç |
Erthe | Seç |
Gitafu | Seç |
Gramadi | Seç |
Livarte |
Rajo Vellekano | Seç |
Varladarlin | Seç |
Aslına 9 maçlık yenilgi sözleşmesi olsa ben de imzalarım da yok.
Bu yanlış.Sen ora girme. @OzaN admine söyle bir takım boş Erthe. Ama ordan seçme,Admine de o yapar.takım alacağımda hangi takımı alayım ?? @darksaal @Polat Şaşmaz
Centa Vito Seç Erthe Seç
Gitafu Seç Gramadi Seç Livarte
Rajo Vellekano Seç
Varladarlin Seç